iza_szumielewicz Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To Fion zmęczony bieganiem po lesie: A to Weronisia (zdjęcie z lipca): Quote
iza_szumielewicz Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Całe wieki nie pisałam na dogo:( W moim życiu zmieniło się wszystko.... Rafał nie żyje (umarł w potwornych męczarniach 25.08.11). Weronika ma 6,5 roku i pamięta ojca tylko jak był chory... Itd. Ale Fionek:) On dziś kończy umowne 4 lata. 4 lata temu Gem mi go przywiózł. Bardzo chciałabym wstawić fotki, żeby pokazac Wam "potężnego baribala", ale chyba już nie umiem ..... Quote
ma_ruda Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Cieszę się, ze wróciłaś na dogo. Wstawianie fotek się skomplikowało; ja niestety też już nie potrafię. Może ktoś nam podpowie jak to się teraz robi i zobaczymy "potężnego baribala" Quote
eloise Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Cześć Iza. Twój mąż zmarł w dniu urodzin mojego męża... jakie to życie pokręcone! Co do zdjęć- trzeba korzystać z serwera- fotosika, imegeshacka, picasaweb i wstawić link do zdjęcia za pomocą ikonki- tej z drzewkiem "insert image". Albo można wysłać zdjecia do mnie- zawsze z przyjemnością je wstawię :) [email protected] Quote
Recommended Posts