Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maggiejan napisał(a):
Jeżeli nie zdołamy załatwić transportu jutro z Opola Lord prześpi się u Maksiorka.

A propos ewentualnego noclegu - zapomniałam zapytać, czy Lord toleruje koty?

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdarzyła się historia jak z najgorszego koszmaru :diabloti:
Transport przez pół Polski prawie dograny, a tu główne ogniwo: Poznań- Milicz przepadło. Mrówie23, która miała wieźć Lorda, w nocy pękła rura i zalało jej mieszkanie:flaming:. Dała znać Ani, że chyba nie pojedzie i przez resztę nocy gorączkowo poszukiwałyśmy zastępstwa:hmmmm:. Z pomocą pospieszył Donvitow :angel:(ogromnie dziękujemy - Bez Ciebie pies by nie pojechał:Rose:). Zadeklarował przewóz Lorda na trasie Środa Wlkp. - Milicz. Tym sposobem Lord jest już w drodze do nowego domku. :multi: Mamy także transport na resztę drogi: Maksiorek Milicz - Katowice (z noclegiem w Opolu), Katowice - Chrzanów Pati z Zabrza :loveu:. Wszystkim, którzy pomagali i trzymali kciuki bardzo dziękujemy. Dzięki Wam Lordzik od soboty będzie mieszkał w swoim nowym domku.:sweetCyb:

Posted

Dzisiaj miałam kontakt z Lordem. Super pies! A jaki wpatrzony w Anię. Zostałam z nim przed dworcem, gdy Ania poszła kupować bilet. Szczekał za nią i nie chciał spacerować. Na dworcu spotkałyśmy Asię, dziewczynę z mojej klasy. Asia jedzie w tym samym kierunku, obiecała pomóc Ani.
Cieszę się że Lordzik będzie miał swój domek. Zasługuje na to!!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:JESTEŚCIE WSPANIALI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale się cieszę ! :loveu: Lord wreszcie będzie miał swój wymarzony domek ! :multi: Naprawdę, bardzo się cieszymy. Trzymanie kciuków pomogło. :cool3: Wreszcie koszmar Lordzia się skończył i teraz będzie miał kochający i wspaniały domek. :) :multi:

Posted

maggiejan napisał(a):
Zdarzyła się historia jak z najgorszego koszmaru :diabloti:
Transport przez pół Polski prawie dograny, a tu główne ogniwo: Poznań- Milicz przepadło. Mrówie23, która miała wieźć Lorda, w nocy pękła rura i zalało jej mieszkanie:flaming:. Dała znać Ani, że chyba nie pojedzie i przez resztę nocy gorączkowo poszukiwałyśmy zastępstwa:hmmmm:. Z pomocą pospieszył Donvitow :angel:(ogromnie dziękujemy - Bez Ciebie pies by nie pojechał:Rose:). Zadeklarował przewóz Lorda na trasie Środa Wlkp. - Milicz. Tym sposobem Lord jest już w drodze do nowego domku. :multi: Mamy także transport na resztę drogi: Maksiorek Milicz - Katowice (z noclegiem w Opolu), Katowice - Chrzanów Pati z Zabrza :loveu:. Wszystkim, którzy pomagali i trzymali kciuki bardzo dziękujemy. Dzięki Wam Lordzik od soboty będzie mieszkał w swoim nowym domku.:sweetCyb:

A ja jeszcze dodam,że Maggie jest wspaniałą organizatorką i gdyby nie jej rozpiski, siedziałabym jeszcze w Środzie;)

I specjalne podziękowania dla wapiszona,za dojazd na dworzec i nie ugięcie się przed Lordowymi zębami;)

Posted

Mam nadzieję, że nie przyjedzie ani zbyt wcześnie ani za późno. Do południa ludzie chodzą z jajkami, więc pani może nie być zadowolona, a po południu ja nie dam rady...

Posted

Cześć. Wróciłem do domu. Dzieki
maggiejan za Pw z linkiem. Bo właśnie chciałem się czegoś dowiedzieć o współpodróżniku:evil_lol:. Na drogach kiepsko wiec opole miało opóźnienie. No ale przynajmniej trochę poplotkowaliśmy z Elza-milicz i jej TZ-em.

Lordzik grzeczny. Ma jednach chorobę lokomocyjną. Ślinił się i był nieco niespokojny ale bardzo grzeczny. W miliczu zaprzyjaźnił się z suniami Elzy. Trzymam kciuki za dalszą droge Lorda i jego dom.

A Ulaa Sarcia dowieziona w międzyczasie. Jest w Gaju

Posted

maggiejan napisał(a):
Ula, a jakie godziny będą najlepsze? Musimy to dogadać z dwiema dziewczynami, które wiozą Lorda - wszystkim musi pasować.

i pani i mnie pasuje ok 15, a Wam?