Ulaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Domek odwiedzony :lol: Okazuje się, że jest bliżej niż myślałam. Poszliśmy sobie na spacer z TZ-tem i suniami, ale od drugiej strony, a to się okazuje niedaleko lasu gdzie niemal codziennie na spacerku jesteśmy :cool3: Pani młoda, z synkiem (na oko w wieku nauczania początkowego). Mieszka z rodzicami i babcią. Zawsze ktoś w domu jest. W domu kotek i mały piesek. Na polu ogrodowa sunia w budzie na łańcuchu (baardzo długim). Ta sunia jest też strasznie stara, pamiętam ją jeszcze jak byłam mała. Ale nadal tak samo wariuje i szaleje, dzikus straszny. Czyli chyba źle jej nie jest, mimo tego łańcucha... Lordzik napewno nie będzie na zewnątrz ani w żadnych suterenach, tylko normalnie w domu. Pani zdaje sobie sprawę, że to ostatnie lata życia Lorda i dlatego go przygarnia - żeby spędził je godnie... A nie dlatego, że "potrzebny jej pies" w jakimś tam celu. Taki odruch serca. Jak dla mnie ok. Napewno krzywda mu się nie stanie. Będzie miał spacerki, ciepło, jedzonko i będzie częścią rodziny... No i praktycznie codziennie w tamtych rejonach jestem na spacerku z dzieciami :p Co myślicie? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja myśle że to super domek! Skoro masz tam tak blisko to zawsze możesz sprawdzić czy wszystko jest ok Quote
magdyska25 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 to niepowtarzalna szansa dla Lordzika. Uważam że jeżeli jesteś pozytywnie nastawiona a przede wszystkim po rozmowie z tymi ludźmi zadowolona to w takim razie niech się Lordzik szykuje i w drogę:):):):) Tym bardziej że będziesz czuwać nad Nim;) Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie no, moim zdaniem Lordzikowi w tym domku będzie bardzo dobrze ! Naprawdę można pozazdrościć takiego domu. ;) Myślę, że w tym domku będzie mu wspaniale. Quote
maggiejan Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ulaa napisał(a):Co myślicie? Ula, myślę, że ten domek bardzo dobrze rokuje :lol:. Chyba Lordzik powinien się pakować :multi: Quote
Szczurosława Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ja również myśle,że powinien się pakować;) Czyli ja załatwiam Poznań, Chrzanów Peter, a Wrocław? Quote
Ulaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Szczurosława']Ja również myśle,że powinien się pakować;) Czyli ja załatwiam Poznań, Chrzanów Peter, a Wrocław? Poznań??? A możemy prosić o dopchanie do autka jeszcze jednego szkraba? Sunia musi wrócić z nieudanej adopcji, inaczej wyląduje w schronie :placz:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93621 to ona Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie wiem, jak to będzie z transportem z Poznania... Aniu, czy coś załatwione? Quote
Szczurosława Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Do Poznania pociągiem, do Wrocławia nadal nie mamy,ale jeśli będzie miejsce to sunie też można zabrać Quote
Ulaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dziękuję, już nie trzeba. Sunią zajmie się Donvitow, przyjedzie po świętach na spokojnie :) Bo ona jednak żywioł jest i z 2 psami mogłoby byc ciężko. Quote
Szczurosława Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 A Lordzik spokojny, on się położy i prześpi. Może też by pojechał jeśli wcześniej nic się nie znajdzie? Quote
Ulaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Szczurosława napisał(a):A Lordzik spokojny, on się położy i prześpi. Może też by pojechał jeśli wcześniej nic się nie znajdzie? Po świętach? A ja mówiłam pani, że do końca tygodnia przyjedzie :oops: Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Na wątku tej suczki jest powiedziane, że pusty samochód jedzie w piątek z Poznania na Śląsk. Może tym by Lord pojechał? Znacie tą osobę? Można by się dołożyć do transportu. Quote
Szczurosława Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ulaa napisał(a):Po świętach? A ja mówiłam pani, że do końca tygodnia przyjedzie :oops: Nie znam dokładnej daty, jesli znajdzie się transport dalej ,to pakuje go do pociągu;) Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izis podobno organizuje w piątek transport do Poznania, a z powrotem samochód pusty jedzie na Śląsk. Czy ktoś zna Izis, aby z nią pogadać? Mało czasu, sprawa pilna! Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izis mi odpowiedziała, transport niestety jest z Milicza do Opola, ale to i tak nie najgorzej. Ktoś musiałby zawieźć Lorda z Poznania do Milicza i odebrać go w Opolu, stamtąd do Chrzanowa niedaleko. Aniu, daj mi na pw swój nr tel. bo dogadywanie się przez dogo trwa miesiącami, a sprawa pilna - transport jutro!!!!!. Quote
maksiorek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='maggiejan']Izis podobno organizuje w piątek transport do Poznania, a z powrotem samochód pusty jedzie na Śląsk. Czy ktoś zna Izis, aby z nią pogadać? Mało czasu, sprawa pilna! To ja jadę z Milicza do Opola - mój telefon 660 536 287. Z Poznania do Milicza jest 126 km. Quote
Szczurosława Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 603 224 392 Ale ja jestem kompletnie spłukana, nie mam nawet na bilet! A o której miałby być w Pozaniu? Quote
wapiszon Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Rozmawiałam z Anią.Kasę na bilet dam. Tylko teraz jest problem jak przewieźć Lorda z Poznania do Milicza. Quote
Recommended Posts