Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wapiszon napisał(a):
O pieniądze za transport nie martwcie się. Mamy je. Prześlijcie nr konta na priwa. A wszystko było dograne, Ania miała zaświadczenie przy sobie tylko w tym zamieszaniu zapomniała oddać.

Ania na dworcu w Środzie Wlkp miała 8 min by wysiąść. Znaleźć mnie, przekazać Lorda. Zapakować do samochodu i wskoczyć do powrotnego pociągu.:crazyeye: I zdążyła. Ulka Lordzika zaszczepcie i tylko daj na PW ile to kaska przyjedzie z Sarcią/ jak piszesz o geście:diabloti: to szarpnę się i na odrobaczenie i na frontlajn.:lol:

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
To nie gest. Tylko jak zobaczyłem Szczurosławę:lol: to mi zdrowy rozsądek odebrało i zapomniałem o papierach:evil_lol:.
Ale nie wściekaj się. pani Sarci do dziś nie odesłała książeczki zdrowia ze szczepieniami. Obiecuję że do piątku będzie nowa.;)

Jak to nie wysłała :crazyeye::angryy::mad: MUSI WYSŁAĆ!!!!!! To jest książeczka Sarki od samego początku, co to ma wogóle znaczyć :angryy::angryy::angryy: JAKIM PRAWEM ją zabrała. Będę się wściekać - na takich ludzi zawsze.

Donvitow napisał(a):
Ania na dworcu w Środzie Wlkp miała 8 min by wysiąść. Znaleźć mnie, przekazać Lorda. Zapakować do samochodu i wskoczyć do powrotnego pociągu.:crazyeye: I zdążyła. Ulka Lordzika zaszczepcie i tylko daj na PW ile to kaska przyjedzie z Sarcią/ jak piszesz o geście:diabloti: to szarpnę się i na odrobaczenie i na frontlajn.:lol:

O rany to faktycznie masakra, ja bym nie zdążyła :roll::D Podziwiam!
Ale się wujek Donvitow w Sarce zakochał, no proszę :cool3::multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
TZ domaga się ujawnienia fotki Szczurosławy :mad::evil_lol:

Ulaa, nie pokazałabym fotki. To jest niebezpieczne:evil_lol::evil_lol:
TZ mógłby tak wyglądać:crazyeye::crazyeye:

Posted

Sarcia dzisiaj zaszczepiona na" wsio" i zaksiążeczkowana. Odrobaczona była wcześniej . Wścieklizna jakby co jest w kompie Weta na mnie bo nie potrafiłem podać danych przyszłego właściciela. Mała jest grzeczniutka i wesoła.

A wracając do poprzedniego tematu;) I nie mam na myśli lorda to foty wszystkiego nie oddadzą. A wrodzony wdzięk osobisty:lol:.

Posted

Dzisiaj dzwoniła Wiola od Lordzika.
Martwi się o niego bardzo (przestraszyła mnie tym hasłem na samym początku...) bo chłopak ma smutne oczy i nie chce jeśc...
Po czym wyszło na jaw, że w pokoju obok atrakcyjna sunia sonie pachnie :evil_lol:
I się dziadzio zakochał!!
A Wiola się martwi, bo dzisiaj nic nie zjadł, wczoraj wpychała mu niemal na siłę i wydaje jej się, że już zrobił się chudy i te oczka smutne...

Poza tym z łapkami ok, wogóle wszystko ok.

Na jutro się umówiłyśmy, że przyjdę na oględziny i podpisanie umowy :) więc i fotki będą.

Posted

Donvitow - dziękuję bardzo bardzo bardzo za Sarkę. Niestety jest ona wrakiem po tym, co ją spotkało u tych ludzi :-( Zresztą na jej wątku opisałam...
Dziękuję również za przesyłkę dla Lorda!!

Posted

Ulaa napisał(a):
Siedzi w drugim pokoju i nie wie nawet, że jest obiektem westchnień przystojnego starszego pana :p

Jak to nie wie.:mad:. Czy Wy nie wiecie kto do was wzdycha nawet przez drzwi. Napewno wie i jest tym dowartościowana.:loveu:

Posted

Generalnie tak ;)

Dzisiaj Lordzik pójdzie do weta - jest umówiony i zapowiedziany jak jakiś vip :D
A nowe wieści od pani są takie, że zaczął już jeść spowrotem. Sunia pójdzie do sterylki, aby się dziadziowi lovy nie powtórzyły :roll:

Posted

Okazało się, że pani Lordzika ma pracę i z tego powodu nie udało mi się jej zastać. Wcześniej była więcej w domu.
Bo chcę Wam te fotki pokazać wreszcie, jaki on kochany jest :p

Aha i na spacerkach jest spuszczany ze smyczy i grzecznie się trzyma blisko. To synek pani nam powiedział - i że za nic w świecie już nikomu go nie oddadzą :)