Ulaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tak, pojadę do pani, ale najwcześniej chyba w środę, bo to kawałek ode mnie, a w pon i wt mam już zaplanowane rzeczy. Chyba, że coś odpadnie, to wcześniej. Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dobrze. Ula mamy do Ciebie zaufanie, że prześwietlisz panią dokładnie...;) Quote
Ulaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Najbardziej by było cudownie, gdyby Lordzik znalazł taki domek jak Sorbon... Ale Sorbon był policyjny, a Lordzik jest zwykły i nie ma o niego takiej wojny jak była o Sorbona :-( Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ale Lord jest bardzo kulturalnym, dystyngowanym panem, który do tego pięknie i imponująco wygląda :cool3: Tyle, że nie ma wykształcenia, jest samoukiem ;) Quote
Ulaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Był drugi fajny telefon o Lordzika. Dom z ogródkiem, z sunią i dzieckiem. Spanie w domu, nie w budzie. Pani mieszka niedaleko (też w Chrzanowie) , więc mogę sprawdzic prędzej. Ale chyba lepiej brzmi prawda? :cool3: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No pewnie! Miejmy nadzieję że Lordzik wyląduje w którymś z tych domków :p Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No moim zdaniem lepiej brzmi. :cool3: Warto zobaczyć i najwyżej popytać się o szczegóły. ;) Myślę, że ten domek byłby lepszy od tamtego. :roll: Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ulaa napisał(a): Ale chyba lepiej brzmi prawda? :cool3: Zdecydowanie lepiej! Ale warto oba domki sprawdzić, może do tego drugiego inny piesek by się nadał... Quote
Ulaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dzwoniła pierwsza pani. Powiedziałam jej, że zgłosił się bardziej odpowiedni domek dla Lordzika. Wobec tego pani prosiła o innego psiaka w potrzebie. Może wybierze sobie jakiegoś z naszej stronki i wtedy pojedziemy sprawdzić. Na Lordzika czeka już więc ciepły domek :loveu: Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 To świetnie. A kiedy pojedziesz sprawdzić ten nowy domek? W środę? Quote
Ulaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 maggiejan napisał(a):To świetnie. A kiedy pojedziesz sprawdzić ten nowy domek? W środę? Może jutro, bo to blisko. Nawet na rowerze bym mogła jak będzie ciepło :D Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :multi: :multi: :multi: To powoli transport załatwiamy... Quote
magdyska25 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Świetna wiadomość ale jeżeli tamten domek też byłby odpowiedni to ja mam również niezwłocznie potrzebującego Onkowatego psiaka który w schronisku po prostu gaśnie i ma zero szans na adopcję.....chodź wiem że Wy cioteczki też zapsione po uszy jesteście i macie Kogo zaproponować ale może pomyślicie nad "moim" Kermitem......oto On: http://images33.fotosik.pl/175/4d59cbf24beaaed2med.jpg sama nędza.......:-( Quote
Szczurosława Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Oj tak, ten drugi domek brzmi lepiej;) A może pani mogłaby też kawałek podjechać po Lorda? Łatwiej by wtedy było z transportem.... Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Aniu, z Wrocławia do Chrzanowa Peter się ofiarował, chyba że Pani go z Katowic odbierze... Quote
Szczurosława Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Tak wiem, czytałam wczesniej. Ale tak sobie myśle,jesli pani mogłaby podjechać , to nie trzebaby fatygować Petera;) Dla mnie to też zawsze inaczej,gdy nowy opiekun podjedzie choć kawałek niż "czeka na gotowe";) Quote
Ulaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Szczurosława napisał(a):Tak wiem, czytałam wczesniej. Ale tak sobie myśle,jesli pani mogłaby podjechać , to nie trzebaby fatygować Petera;) Dla mnie to też zawsze inaczej,gdy nowy opiekun podjedzie choć kawałek niż "czeka na gotowe";) A ja jednak wolałabym, żeby ktoś "sprawdzony" był przy pierwszych chwilach psiaka w nowym domu. Między innymi dlatego zawsze sami zodwozimy psy albo staramy się, żeby ktoś zaufany przy tym był. W tytule jest chyba błąd. Chrzanów a nie Chorzów ;) Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zaciskam mocno kciuki za Lorda... Oby nareszcie był szczęśliwy. Quote
Szczurosława Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 No tak Ulu, tutaj się zgodze. To jest naprawde przekonujące;) Już poprawiam tytuł.. Quote
Ulaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 maggiejan napisał(a):Ula, czy byłaś sprawdzić dzisiaj domek? Nie miałam czasu. Dzisiaj po południu sprawdzę. Quote
Recommended Posts