Jump to content
Dogomania

Młoda Boxerka pilnie szuka domu !!! Wawa ... Boksia ma dom

Recommended Posts

Posted

[quote name='jetem75']jestem jestem po prostu musiałam wyjechać gdzieś gdzie nie miałam dostępu do netu ale już jestem podłłączona

piszę e-maila w sprawei suczki
pozdr

Super, że się odezwałaś w poście powyżej masz wszystkie namiary na właścicielkę boksi :cool3:
ale przypomnę

kontakt do właścicielki [email protected]. Proszę napisac maila i ew. podać nr tel a Agnieszka oddzwoni.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koleżanka od bokserków oddała na razie jedną suczkę do teściów, bo nie dało się wytrzymać z dwoma psinkami pod jednym dachem. Tak strasznie się gryzły;(
Liczy na to, że może teściowa mimo wieku zdecyduje się na adapcję jednej suczki.
Nadal jest strasznie załamana. Nie śpi już od kilku dni. Aż nie chcę myśleć, jaki to może mieć skutek.
Mam nadzieję, że jednak wszystko jakos dobrze się zakończy.
3 majcie kciuki!
Dam znać, jak będę wiedziała coś więcej

Posted

Fargusiowa napisał(a):
Koleżanka od bokserków oddała na razie jedną suczkę do teściów, bo nie dało się wytrzymać z dwoma psinkami pod jednym dachem. Tak strasznie się gryzły;(
Liczy na to, że może teściowa mimo wieku zdecyduje się na adapcję jednej suczki.
Nadal jest strasznie załamana. Nie śpi już od kilku dni. Aż nie chcę myśleć, jaki to może mieć skutek.
Mam nadzieję, że jednak wszystko jakos dobrze się zakończy.
3 majcie kciuki!
Dam znać, jak będę wiedziała coś więcej

To znaczy, że koleżanka nie oddaje już suczki?

Posted

halo jestem...

napisłam do właścicielki, ale dostałam od niej info,że oddała suczkę do teściów.. i nie zagladałam na forum bo prawde mówiąc byłam troche zawiedziona .. sprawdzałąm swoją pocztę czy nie ma info od właścicielki.
Jeśli sprawa aktualna, to chętnie podjadę z moją suką żeby sprawdzić czy w ogóle cos z tej adopcji mogłoby wyjść
mam tylko email do właścicielki, telefonu brak
kontakt tel. do mnie 606-261-421
[email protected]

Posted

Jestem, a gdyby tej suni udało się zostać i nie szukała domu, to moze popatrz na bokserki w potrzebie :oops: Jest kilka biednych suczek, które szukaja domu przed zimą, a schronisko to dla niech śmierć....

Posted

(mój nick to jetem a nie jestem)
:)

oczywiści e,że byłam na bokserach w potrzebie.. najchętniej wziełabym właśnie jakąś taką bide ze schronu, problem w tym,że ta bida musi być dość młoda - moja suczka jednak nie dogada się z drugą starszą suką :( dlatego wybór mam dość ograniczony ....
szukam cały czas ... może Mafia z Warszawy z BwP .. muszę spróbowac

Posted

Damy, damy .... ;)

edit:
dostałam telefon od koleżanki, że jej znajoma poszukuje modego/młodą (do roku) boksa. Może ktoś zna jakieś linki do stronek z boksiami? ;)

Posted

Witam,

Chciałam powiedzieć ciotkom jak wygląda sytuacja

skontaktowałam się z włascicielką suniek, umówiłyśmy siię wstępnie na wtorek, znaczy na dzisiaj, ale p. Agnieszka B. spotkanie musiała odwołać. Jak już wczesniej Lamia pisała, właścicielka jest w ciązy i żle się czuła, stąd przełożone spotkanie.

Ja jestem zdecydowana żeby wziąć sunię (tą ciemną ale zobaczymy)
więc proszę ciotki o wstrzymanie się ... jestem umówiona z właścicielką, jak tylko poczuje sie lepiej i wróci do Warszawy to spotkanie nastąpi ...

pozdrawiam