Sharona Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sharona - określenie zobaczymy co da się zrobić jest jakieś takie dziwne... Wiadomo co trzeba zrobić - skontaktować się z kliniką - o wszystko wypytać, popytać inne warszawskie ciotki - ja nie jestem z W-wy więc nie dam rady tego ogarniać. Robie co mogę. Byłam w lecznicy najbliżej mnie - nie da rady. :shake: Dowiedziałam się gdzie są całodobowe (w mojej okolicy - wtedy na dłużej mogłabym wpadać do psów (teraz juz psa...) ). Jestem po przeprowadzce i nie znam jeszce tak dobrze okolicznych lecznic i psiarzy - dlatego zajmuje mi to tyle czasu.:shake: Wiadomo juz cokolwiek o babuni? Quote
weszka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sharona przeczytaj kilka postów wyżej - babuni nie ma w schronie więc akcja odwołana. A adres kliniki podałam w linku w moim poście gdzie chciałam kombinować umieszczenie Tragedii i Dżekiego - ale nie wiem czy ten adres jest Tobie po drodze. Quote
Edi100 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mam nadzieję babineczko, że gdzieś jestes szczęśliwa. Mogę mieć tylko, tę nadzieję...:( Quote
Neigh Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Tak, myślę, że wreszcie jest szczęśliwa. Quote
Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Neigh napisał(a):Tak, myślę, że wreszcie jest szczęśliwa. Zabrzmiało jak...opuszczenie tego świata:( Quote
malawaszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Edi odrobinę optymizmu - bez tego nie ma zapału do pomagania psiakom i nic się nie chce!!! Neigh - czy to pewne że jej nie ma w schronie? czy może jest opcja, że siedziała w budzie? Quote
Edi100 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 malawaszka napisał(a):Edi odrobinę optymizmu - bez tego nie ma zapału do pomagania psiakom i nic się nie chce!!! Neigh - czy to pewne że jej nie ma w schronie? czy może jest opcja, że siedziała w budzie? Może faktycznie się chowała? Quote
Neris Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tragedii nie ma w schronie i ta informacja jest na 100% pewna. Neigh na razie tam nie jeździ. Quote
malawaszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 kurcze zapomniałam, że Neigh teraz nie może - przepraszam :Rose: dzięki Neris Quote
Recommended Posts