qeram Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Absolutny brak dobrego wychowania wójta, jak mógł siedzieć w towarzystwie stojącej kobiety. Może jestem starej daty ale według mnie nie do pomyślenia u posiadającego odrobinę kultury człowieka. Co do tego co ten człowiek mówił to szkoda słów. jak można być tak nieczułym na los zwierząt, a przecież do jego obowiązków należy dbanie o zwierzęta w swojej gminie. Quote
Ulka18 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 U mnie nie bylo pradu, nie ogladalam reportazu :shake: Czy macie moze link do wersji internetowej :modla: Quote
Charly Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 qeram napisał(a):Absolutny brak dobrego wychowania wójta, jak mógł siedzieć w towarzystwie stojącej kobiety. Może jestem starej daty ale według mnie nie do pomyślenia u posiadającego odrobinę kultury człowieka. Co do tego co ten człowiek mówił to szkoda słów. jak można być tak nieczułym na los zwierząt, a przecież do jego obowiązków należy dbanie o zwierzęta w swojej gminie. dokladnie tak jest. Zachowanie jego karygodne. Myslalam ok- nie wstaje, bo to czlowiek mlodej daty, ale jezeli czlowiek mlodej daty, to powinnien raczej jako Wójt- nie byle kto, byc na tyle swiatly, by wiedziec jaka krzywda dzieje sie zwierzetom. ale ten pan jest bez wartosci zadnych. Zastanawiam sie jak tacy ludzie dostaja sie na takie stanowiska Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 znalazłam coś takiego ale to chyba jutro bedzie dopiero ten reportaż dzisiaj go nie ma na stronie http://www.itvp.pl/event/celownik/ Quote
demi Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Powiem Wam, ze aż niechce mi sie klepać w klawiature.... Tego Wójta to bym odpowiednio potraktowała! A jeśli chodzi o te 6-7 miejsc, to nie ma co cieczki dostawać. Tylko zabierać te psy dla których jest miejsce. Po reszte w razie czego zawsze mozna wrócić! Bo ja zaczynam juz nie rozumieć tej całej polityki... Jeśli mozna ratować to na co czekamy? Quote
TOZ Wrocław Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ulka18 napisał(a):Ja bym poprosila o pomoc Ize Szumielewicz jedna z zalozycielek dogomanii. Pracuje w Radio ZET czy innym w Wawie. Czy Pan Szczepan pisal maila do mieleckiego schroniska kilka dni temu? Prosze o jego powtorzenie, bo zostal wyciety razem z potwierdzeniami :( a z jaką datą był ten feralny mail?, bo mam tyle listów, ze trudno znaleść:-( :-) Quote
Gosiapk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 TOZ Wrocław napisał(a):brakuje nam jeszcze wyniku obdukcji tych psów - mamy dopiero wyniki dla 3 szczeniąt - Sąd potrzebuje dokumentów, same zdjecia to za mało, mógłby sie wymigać Rozumiem, prawo jest bezduszne :( Quote
zuziaM Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jest juz link do REPORTAZU w " Celowniku " http://www.itvp.pl/video.html?channel_id=499&site_id=811&genre_id=503&form_id=479&video=34342 ......... Quote
TOZ Wrocław Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nie udało sie (odebranie psów) bo Wójt nas oszukał, Policja broniła wejscia na Zamek, a Powiatowa Inspekcja szukała dziury w całym, bo nie podobały im sie samochody do przewozu psów.... wiecej, będzie na stronie www.wroclaw.toz.pl Quote
Seaside Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='TOZ Wrocław']Nie udało sie (odebranie psów) bo Wójt nas oszukał, Policja broniła wejscia na Zamek, a Powiatowa Inspekcja szukała dziury w całym, bo nie podobały im sie samochody do przewozu psów.... wiecej, będzie na stronie www.wroclaw.toz.pl :crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake: CVo za człowiek z tego wójta???? :angryy::angryy::angryy: Jak można, co to ma bna celu???? :angryy::angryy::angryy: Widzi tragedię zwierząt i próbuje zapobiec ratunkowi????? I policja???? Czy prawo jest po ich stronie????? Wątpię... To pachnie korupcją!!!!!! Quote
ElzaMilicz Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dziewczyny, chłopaki zgłaszajcie się ! Nie ma tymczasów dla wszystkich psów. Pomóżcie !!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Proponuję: www.sejm.pl Na tej stronie są adresy mailowe wszystkich posłów.Przecież możemy wysyłać maile do nich.. Sprawa wójta-z ramienia jakiego stronnictwa on kandydował w wyborach samorządowych?To ważne.. Którzy posłowie są stamtąd? Elżbieta Quote
TOZ Wrocław Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Już jest tekst o wczorajszej akcji, a będzie więcej Quote
TOZ Wrocław Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Już jest tekst o wczorajszej akcji, a będzie więcej Elza, też napisz relację z tego, czego byłaś świadkiem Jesli jest tu jeszcze ktoś, kto był W Kamieńcu, to też prosze o relację Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='TOZ Wrocław']Nie udało sie (odebranie psów) bo Wójt nas oszukał, Policja broniła wejscia na Zamek, a Powiatowa Inspekcja szukała dziury w całym, bo nie podobały im sie samochody do przewozu psów.... wiecej, będzie na stronie www.wroclaw.toz.pl toż to widać ze WÓJT umoczony jest w tym całym łajnie równo :mad:zapewnie śmiem twierdzić siedzi komuś w kieszeni ....i ma z tego niezłe profity .....jak czy w tej POLSCE:cool1:nie można czegośwreszcie wyegzekwować , czy tu tylko działa zasada kto ma więcej ten wygrywa ...niezaleznie od tego czy ma rację ....kto jeszcze moze pomóc w walce o TE PSY ......bo wójta to bym puściła najchętniej ulicami za nim stado wygłodnialych zamkowych psów a siedzenie posmarowała smalcem ....sorka ale mnie poniosło :mad: Quote
madzia828 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 bosze to jakiś koszmar :angryy::angryy: tego wójta to bym na taczce wywiozła:mad::mad: jak tak można:-( Quote
qeram Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A nie ma jakiejś wyższej instancji w której można by złożyć zażalenie na postępowanie wójta? Quote
Edi100 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 qeram napisał(a):A nie ma jakiejś wyższej instancji w której można by złożyć zażalenie na postępowanie wójta? Pewnie chodzi o łapówki! Moze by tak zainteresować sprawą biuro do walki z korupcją....( nie wiem czy to dokładnie się tak nazywa:oops: ) Quote
Edi100 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jeszcze wtrącę. Czy nad Wótem nie jest czasem wojewoda? Chyba trzeba by Go zawiadomić!!! Quote
Kanzaj Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ... pieniądze! Quote
Charly Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Co za syf:angryy:Co za łajza z tego wójta:angryy::angryy: Bandyta, oszust:angryy::angryy::angryy: Quote
TOZ Wrocław Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kamieniec Ząbkowicki - grożą nam i straszą nas http://zotozwro.org.pl/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=559&Itemid=198 Quote
TOZ Wrocław Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kochani, piszcie swoje opinie i komentarze do sprawy psów w Kamieńcu Ząbkowickim "Kamieniec Ząbkowicki - Wasze komentarze" Quote
Gosiapk Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Seaside napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake: CVo za człowiek z tego wójta???? :angryy::angryy::angryy: Jak można, co to ma bna celu???? :angryy::angryy::angryy: Widzi tragedię zwierząt i próbuje zapobiec ratunkowi????? I policja???? Czy prawo jest po ich stronie????? Wątpię... To pachnie korupcją!!!!!! Pewnie pan wójt popija wieczorakami wódeczkę z kolegą właścicielem zamku. :angryy: Quote
Recommended Posts