Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

Posted

Absolutny brak dobrego wychowania wójta, jak mógł siedzieć w towarzystwie stojącej kobiety. Może jestem starej daty ale według mnie nie do pomyślenia u posiadającego odrobinę kultury człowieka. Co do tego co ten człowiek mówił to szkoda słów. jak można być tak nieczułym na los zwierząt, a przecież do jego obowiązków należy dbanie o zwierzęta w swojej gminie.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

qeram napisał(a):
Absolutny brak dobrego wychowania wójta, jak mógł siedzieć w towarzystwie stojącej kobiety. Może jestem starej daty ale według mnie nie do pomyślenia u posiadającego odrobinę kultury człowieka. Co do tego co ten człowiek mówił to szkoda słów. jak można być tak nieczułym na los zwierząt, a przecież do jego obowiązków należy dbanie o zwierzęta w swojej gminie.

dokladnie tak jest. Zachowanie jego karygodne. Myslalam ok- nie wstaje, bo to czlowiek mlodej daty, ale jezeli czlowiek mlodej daty, to powinnien raczej jako Wójt- nie byle kto, byc na tyle swiatly, by wiedziec jaka krzywda dzieje sie zwierzetom. ale ten pan jest bez wartosci zadnych. Zastanawiam sie jak tacy ludzie dostaja sie na takie stanowiska

Posted

Powiem Wam, ze aż niechce mi sie klepać w klawiature....
Tego Wójta to bym odpowiednio potraktowała!

A jeśli chodzi o te 6-7 miejsc, to nie ma co cieczki dostawać. Tylko zabierać te psy dla których jest miejsce. Po reszte w razie czego zawsze mozna wrócić! Bo ja zaczynam juz nie rozumieć tej całej polityki... Jeśli mozna ratować to na co czekamy?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja bym poprosila o pomoc Ize Szumielewicz jedna z zalozycielek dogomanii.
Pracuje w Radio ZET czy innym w Wawie.

Czy Pan Szczepan pisal maila do mieleckiego schroniska kilka dni temu? Prosze o jego powtorzenie, bo zostal wyciety razem z potwierdzeniami :(

a z jaką datą był ten feralny mail?, bo mam tyle listów, ze trudno znaleść:-( :-)

Posted

TOZ Wrocław napisał(a):
brakuje nam jeszcze wyniku obdukcji tych psów - mamy dopiero wyniki dla 3 szczeniąt - Sąd potrzebuje dokumentów, same zdjecia to za mało, mógłby sie wymigać

Rozumiem, prawo jest bezduszne :(

Posted

[quote name='TOZ Wrocław']Nie udało sie (odebranie psów) bo Wójt nas oszukał, Policja broniła wejscia na Zamek, a Powiatowa Inspekcja szukała dziury w całym, bo nie podobały im sie samochody do przewozu psów....

wiecej, będzie na stronie www.wroclaw.toz.pl
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake:
CVo za człowiek z tego wójta???? :angryy::angryy::angryy:
Jak można, co to ma bna celu???? :angryy::angryy::angryy:
Widzi tragedię zwierząt i próbuje zapobiec ratunkowi?????
I policja???? Czy prawo jest po ich stronie????? Wątpię...
To pachnie korupcją!!!!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Proponuję:
www.sejm.pl
Na tej stronie są adresy mailowe wszystkich posłów.Przecież możemy wysyłać maile do nich..
Sprawa wójta-z ramienia jakiego stronnictwa on kandydował w wyborach samorządowych?To ważne..
Którzy posłowie są stamtąd?
Elżbieta

Posted

Już jest tekst o wczorajszej akcji, a będzie więcej

Elza, też napisz relację z tego, czego byłaś świadkiem
Jesli jest tu jeszcze ktoś, kto był W Kamieńcu, to też prosze o relację

Posted

[quote name='TOZ Wrocław']Nie udało sie (odebranie psów) bo Wójt nas oszukał, Policja broniła wejscia na Zamek, a Powiatowa Inspekcja szukała dziury w całym, bo nie podobały im sie samochody do przewozu psów....

wiecej, będzie na stronie www.wroclaw.toz.pl

toż to widać ze WÓJT umoczony jest w tym całym łajnie równo :mad:zapewnie śmiem twierdzić siedzi komuś w kieszeni ....i ma z tego niezłe profity .....jak
czy w tej POLSCE:cool1:nie można czegośwreszcie wyegzekwować , czy tu tylko działa zasada kto ma więcej ten wygrywa ...niezaleznie od tego czy ma rację ....kto jeszcze moze pomóc w walce o TE PSY ......bo wójta to bym puściła najchętniej ulicami za nim stado wygłodnialych zamkowych psów a siedzenie posmarowała smalcem ....sorka ale mnie poniosło :mad:

Posted

qeram napisał(a):
A nie ma jakiejś wyższej instancji w której można by złożyć zażalenie na postępowanie wójta?

Pewnie chodzi o łapówki! Moze by tak zainteresować sprawą biuro do walki z korupcją....( nie wiem czy to dokładnie się tak nazywa:oops: )

Posted

Seaside napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake:
CVo za człowiek z tego wójta???? :angryy::angryy::angryy:
Jak można, co to ma bna celu???? :angryy::angryy::angryy:
Widzi tragedię zwierząt i próbuje zapobiec ratunkowi?????
I policja???? Czy prawo jest po ich stronie????? Wątpię...
To pachnie korupcją!!!!!!

Pewnie pan wójt popija wieczorakami wódeczkę z kolegą właścicielem zamku. :angryy: