Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam telefon że pod insytutem pediatrii, naprzeciwko wjazdu towarowego do tesco koczuje zamęczony tulaczką biedny czarny pies dość spory...jedzie już yam paulus do którego dzwoniłam. Hotel zawiadomiony. trzymajcie kciuki by paulus go złapał i szcześciliwie dowiózł do hotelu.. jesli ktos jest z oklicy niech podejdzie i potrzyma psa, az paweł nie przyjedzie.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam do schronu prosząc by tam nie posyłali nikogo jeśli ktos dzwonił. mówili że wczoraj tam byli, ale pies uciekł. mam nadzieję, że palusowi sie uda...

Posted

Więc tak: piesek już w hotelu, jest wychudzony, sierść trochę sfilcowana, ale ogólnie w dobrym stanie. Sprawdziłem mu uszy , ma czyste. Zęby z przodu trochę starte. Ale nie jest stary. Jest bardzo łagodny, garnie się do ludzi. Obróżkę ma trochę przyrdzewiałą więc chyba się plątał od jakiegoś czasu. Wielkością tak przed kolano. Nazwałem go Kacper. Zdjęcia wstawię później, bo jeszcze lecę na AGH

Posted

Paulus wielkie dzięki... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: piesio bezpieczny. zgłosiłam w schronisku, choć wyglada mi na psa wyrzuconego, ale może może....

Posted

7.09.07 w Cholerzynie zaginął pies terierowaty, czarny-podpalany, biały krawat, ogon dłuższy, szorstkowłosy, obroża skórzana czarna, 12 letni ale młodo wygląda. Tel. 012/356-58-51 lub 601-788-98

08.09.07 na ul.Bosackiej zaginął pies czarny-podpalany, średniej wielkości, uszy klapnięte, ogon długi, sierść krótka, białe plamki na zadzie, 3,5 roku, waga około 20 kg, wabi się FART. Tel. 012/393-14-67

Posted

w schronisku tez bylo to ogloszenie,tzn troche inaczej brzmialo ale to chyba on,weszka ma nr porowna czy to ten sam...dzwonil ktos??
chyba nawet obroze ma taka sama jak na zdjeciach z domu....
a pies widac,ze teskni w hotelu

Posted

Telefonowałam do tego Pana z Cholerzyna. Poinformowałam Pana o wątku na dogo.
Pan zajrzy na wątek, ale napiszcie, proszę, w którym hoteliku przebywa obecnie znaleziony piesek.
Ten piesek jest bardzo podobny do Kajtusia, który był u nas ponad pięć miesięcy na tymczasie, a który od 18-go sierpnia przebywa już w prawdziwym kochającym domu:loveu:
Oby ten piesek był tym poszukiwanym przez Pana z Cholerzyna, bo dało się zauważyć, że piesek był kochany:fadein: