Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam prawie pewna że to ten sam. Ale teraz się przyjrzałam, że pod uszami jednak trochę inne umaszczenie. Tylko ta obroża to zbieg okoliczności...wydaję się identyczna, ehhh.

Posted

jak wczoraj zgłaszałam w schronie koljenego naszego psa w hotelu, to kmi powiedziano że nawet ktos byl w wieliczce i stwierdził że to nie jego pies....

Posted

Psiak wygląda pieknie, nie załatwia się w boksie, ładnie chodzi na smyczy.... to pies idealny :crazyeye:
Ale z tym niezałatwianiem się w boksie to nie przelewki, on się będzie męczył... :shake:

Posted

Jagienka napisał(a):
Psiak wygląda pieknie, nie załatwia się w boksie, ładnie chodzi na smyczy.... to pies idealny :crazyeye:

I w aucie też ładnie jechał

Posted

Weszak ogłaszajmy go już ...wszedzie gdzie się da... tym bardziej że hotel pełen psów...

Posted

Psiul jest uroczy. Tak się przytula, garnie do człowieka :loveu: Dałam mu dziś polarowy kocyk i jak kucnęłam w boksie żeby mu umościć to całym ciałem się przytulił i lizał mnie po twarzy :loveu: Wzruszający, kochany, biedny psiak :placz: Smutny jest bardzo i tak się cieszy z ludzi. :placz:
Zabieram się za ogłoszenia. Nie ma na co czekać.
Tylko może jakieś imię? Myślałam żeby Mardok ale jak zacznę ogłaszać a ten pan szuka to będzie myślał że to on. To może jakieś inne... hmmm... pomysły jakieś ktoś ma?

Posted

Pewna pani się interesuje ale nie wróżę z tego domku ;)
Jutro wezmę Tesco do weta bo on chyba nie był, prawda??? Na początek przegląd i odrobaczenie, ale on raczej nie wygląda na "jajko-niespodziankę".

Posted

Weszka no nie był u weta, nie był jeszcze ... bo psów chmara. ja już napisałam do Paulusa żeby mi foty wysłał, które robił, to prześlę do Pani Hani.

Posted

a imię Teo? Teodor? :cool3::cool3: