Madzik77 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 czekamy czekami iii przenosimy watek na moj ulubiony dział!! Quote
modliszka84 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 ale Wy ciotki niecierpliwe :cool3: wróciłam już, Hektor był baaardzo grzeczny, zachowywał się tak jakby całe życie spędził w samochodzie :) Rano bardzo się bał. Gdy przyszłam do schroniska, to siedział w budzie i się trząsł. Nie chciał wyjśc w ogóle, ale w końcu paróweczka pomogła. Do samochodu wskoczył od razu. A tak ciągnął jak wyszedł ze schronu.... tak bardzo nie chciał już tam wrócić :-( O dziwo trafiłam bez większych problemów do Wrocławia ;) Nowi PAństwo bardzo mili, Hektor się spodobał, ma już całą wyprawkę kupioną - teraz będzie elegantem w czarnej skórzanej obróżce, ma też smycz automatyczną , nowe miseczki, chrupki, psie puszki i ciasteczka. Gdy tylko wszedł do domu, to od razu widać było, że mordka się śmieje. Zwiedził mieszkanie, dał popis swoich umiejętności - od razu wyczaił, że w szafce w segmencie są ciastka z cukrem :evil_lol: No i potem bardzo głośno się o nie dopraszał. Mam nadzieję, że Ulv się nie obrazi...ale podałam jej numer telefonu w razie gdyby potrzebowali pomocy. Beatka jeszcze trochę zanim wróci do Polski, a Ulv mieszka na tej samej ulicy :oops: To są starsi ludzie, na pewno chętnie skorzystają z pomocy choćby przy wizycie u weta (jeśli by takowa była potrzebna...). gdzie my jedziemy...? przywitanie z panem i z panią daj mi ciasteczko! a taki jestem piękny :loveu: i mam już swój domek Quote
tanitka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 wspaniale, bardzo sie cieszę!!!!!:loveu: widać że odżył, ze to wszystko już za nim:lol: Quote
Celina12 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :multi::multi::multi:-jejku jak pięknie prosi:loveu::loveu:. I jak tu się nie wzruszać przy tak szczęśliwie zakończonych historiach???? Wspaniałego Życia Ci życzę Hektorku-miej miłość i dawaj miłość.... Quote
kasia14 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 czyli można już przenieś wątek na ten dużo lepszy dział ;) Quote
eurydyka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 cieszymy sie cala rodzina, ze udalo mu sie dotrzec do docelowego domku Quote
modliszka84 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Hektorowi się udało. Może tak samo szybko uda się temu pudelkowi :roll: ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8121791#post8121791 Quote
Kar0la Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Super, że Hektorek już szczęśliwy. :multi::multi: Quote
Madzik77 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='modliszka84']Hektorowi się udało. Może tak samo szybko uda się temu pudelkowi :roll: ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8121791#post8121791 Sa niesamowicie duze szanse ze Pudelkowi tez sie uda! Ten wątek ma magiczna moc! Moze i tej psinie sie uda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46886 Quote
dunia77 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :multi: :multi: :multi: Wszystkiego najlepszego dla jamnisia i Pańciostwa! Quote
Madzik77 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ciekawe jak mu pierwsza spokojna i ciepła nocka minela..?? Quote
modliszka84 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Dzwoniłam właśnie do Hektorka. Akurat był na spacerze z panem :lol: Dowiedziałam się, że Hektor to pies-ideał, jest bardzo grzeczny i bardzo mądry. Śpi na swoim posłanku, nie chce nawet wchodzić na kanapę :-o Rano jak usłyszy że ktos wstaje to przynosi w zębach kapcie :loveu: Chodzi za swoimi ludźmi krok w krok po mieszkaniu :lol: Quote
eurydyka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a jak te kapcie nosi? :) pojedynczo czy oba naraz? ;) ja swoje kapcie chowam przed jamnikami bo raczej za bardzo by je pokochaly i niewiele by zostalo Quote
Celina12 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Słodki i bardzo Kochany....jak to dobrze ,że już bezpieczny i w ciepełku:loveu: Quote
modliszka84 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dzwonił dzisiaj pan Hektorka. Trochę się obawiałam czy moze nie z jakims problemem ale... :loveu: pan powiedział, że jak miał w życiu kilka psów to jeszcze żaden nie był tak mądry i inteligentny jak Hektor :lol: Są bardzo z niego zadowoleni, rozpieszczają go, podobno wszystko rozumie co się do niego mówi i nawet powiedział mi "hau-cześć" do słuchawki Hektorek :evil_lol: Quote
Madzik77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 - - - - - - - -r-e-w-e-l-a-c-j-a- - - - - - - - - - - - - Quote
tanitka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a Ty tez mu odszczeknęłaś "hau-cześć" do słuchawki??!:loveu: Quote
modliszka84 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 tanitka napisał(a):a Ty tez mu odszczeknęłaś "hau-cześć" do słuchawki??!:loveu: hehe no niespecjalnie, bo byłam akurat na uczelni więc jeszcze by ktos pomyslał, że cos mi sie z głową stało :evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Super wiesci.:loveu:Szkoda ,że ciagle jest za mało takich domeczkow. Quote
modliszka84 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 oj szkoda szkoda... u nas w schronie pabianicach kolejna prawie jamniczka :( Quote
Recommended Posts