Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale Wy ciotki niecierpliwe :cool3:

wróciłam już, Hektor był baaardzo grzeczny, zachowywał się tak jakby całe życie spędził w samochodzie :)
Rano bardzo się bał. Gdy przyszłam do schroniska, to siedział w budzie i się trząsł. Nie chciał wyjśc w ogóle, ale w końcu paróweczka pomogła. Do samochodu wskoczył od razu. A tak ciągnął jak wyszedł ze schronu.... tak bardzo nie chciał już tam wrócić :-(

O dziwo trafiłam bez większych problemów do Wrocławia ;)
Nowi PAństwo bardzo mili, Hektor się spodobał, ma już całą wyprawkę kupioną - teraz będzie elegantem w czarnej skórzanej obróżce, ma też smycz automatyczną , nowe miseczki, chrupki, psie puszki i ciasteczka.
Gdy tylko wszedł do domu, to od razu widać było, że mordka się śmieje.
Zwiedził mieszkanie, dał popis swoich umiejętności - od razu wyczaił, że w szafce w segmencie są ciastka z cukrem :evil_lol: No i potem bardzo głośno się o nie dopraszał.

Mam nadzieję, że Ulv się nie obrazi...ale podałam jej numer telefonu w razie gdyby potrzebowali pomocy. Beatka jeszcze trochę zanim wróci do Polski, a Ulv mieszka na tej samej ulicy :oops:
To są starsi ludzie, na pewno chętnie skorzystają z pomocy choćby przy wizycie u weta (jeśli by takowa była potrzebna...).

gdzie my jedziemy...?

przywitanie z panem

i z panią

daj mi ciasteczko!

a taki jestem piękny :loveu: i mam już swój domek

Posted

:multi::multi::multi:-jejku jak pięknie prosi:loveu::loveu:.

I jak tu się nie wzruszać przy tak szczęśliwie zakończonych historiach????

Wspaniałego Życia Ci życzę Hektorku-miej miłość i dawaj miłość....

Posted

Dzwoniłam właśnie do Hektorka. Akurat był na spacerze z panem :lol:
Dowiedziałam się, że Hektor to pies-ideał, jest bardzo grzeczny i bardzo mądry. Śpi na swoim posłanku, nie chce nawet wchodzić na kanapę :-o
Rano jak usłyszy że ktos wstaje to przynosi w zębach kapcie :loveu:
Chodzi za swoimi ludźmi krok w krok po mieszkaniu :lol:

Posted

Dzwonił dzisiaj pan Hektorka. Trochę się obawiałam czy moze nie z jakims problemem ale... :loveu: pan powiedział, że jak miał w życiu kilka psów to jeszcze żaden nie był tak mądry i inteligentny jak Hektor :lol:
Są bardzo z niego zadowoleni, rozpieszczają go, podobno wszystko rozumie co się do niego mówi i nawet powiedział mi "hau-cześć" do słuchawki Hektorek :evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
a Ty tez mu odszczeknęłaś "hau-cześć" do słuchawki??!:loveu:

hehe no niespecjalnie, bo byłam akurat na uczelni więc jeszcze by ktos pomyslał, że cos mi sie z głową stało :evil_lol: