Betbet Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 pies? jak tam Mars... dasz znać, coś tam, jeśli możesz? Quote
pies? Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Najlepiej to już nie jest. Było bardzo słabo, ale jakoś po kroplówce się wzmocnił. Ciągle ma chęć życia, ma apetyt, wsuwa, ale wyniki krwi są złe. Ma nowotwór w uchu, ale to już od dawna jest ten guz- w tym wieku to już tylko trzeba liczyć, że nie będzie cierpiał. Ze stawami jest źle, nie może wstać, więc śpi na pieluchach, bo nie trzyma... Ale zawsze próbuje wyjść. Jak się rozchodzi, to poczłapie. Lekarz powiedział, że pomimo tego wszystkiego, jak na swój wiek to i tak kondycja ogólna jest nie najgorsza, jeśli tak to można opisać. Choć to może już ostatnia wiosna Marsika. Kochany pies. pozdrawiam Quote
Betbet Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Nawet jesli ostatnia to najlepsza jaką mógł sobie wymarzyć... Quote
ma_ruda Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Zmartwiły mnie te wiadomości:-(, bo trudno się godzić z tym, co przecież nieuniknione. Niestety Marsowi nie ubywa lat. Na szczęście przybyło mu kilka tych szczzęśliwych. Mimo wszystko mam nadzieję, że będziemy się tu jeszcze cieszyć dobrymi wiadomościami. Quote
pies? Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 MARSIK ODSZEDŁ DZISIAJ RANO.................wspaniały był z niego staruszek Quote
zula131 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 O Boże :( Tak strasznie przykro.... Marsiku (*) czekaj tam z Balbinką, my, reszta Twoich przyjaciół, kiedyś do Was dołączymy, prędzej czy później... [SIZE=1]Pies?, czy odszedł spokojnie?[/SIZE] Quote
szuwar Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ehhh, fatalny ten początek roku. Te nasze psy zawsze odchodzą za wcześnie. Dzięki pies?, że zapewniłeś Marsikowi piękne ostatnie lata życia i że nie musiał ich spędzać w schronie. Quote
ma_ruda Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Obawiałam się tej wiadomości:-(; Ostatnia zima Marsa. Jednak łatwiej to przyjąć ze świadomością, że zabrał ze sobą dobre wspomnienia a o tych złych miał możliwość zapomnieć. Miał ponad 15 lat? Trudno myśleć, że to dużo, bo zawsze myślimy, że za wcześnie. Quote
Recommended Posts