Jump to content
Dogomania

Pierwsza zima od 97 roku,gdzie Mars ma cieplo,sucho i miekko...Balbinka [']

Recommended Posts

Posted

Hej, Pies? Byliśmy dość długo zepsuci - net i ja. Ale już nas naprawiono i jako-tako funkcjonujemy ;). W związku z czym meldujemy się na Marsowym (ulubionym) wątku. I czekamy na jakieś nowe foty na poprawę nastroju :razz:

• 2 weeks later...
  • Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co tu tak cicho? Marsiku, stary kompan, Dino, Cię pozdrawia [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/najlepsze/best46_%28www.e-gify.pl%29.gif[/IMG]

Posted

Wiesz, Marsiku, do takich psiaków jak Ty, Mucha, Dino i innych, które znalazły już swoje miejsce na ziemi, coraz mniej ludzi zagląda, bo wiedzą, że wam jest dobrze, że jesteście kochani i bezpieczni. I nie dziwi mnie to, bo rozpacz bierze, ile jest psiej krzywdy w tym naszym porąbanym świecie, ile sadystycznych ludzkich kreatur bezkarnie (sic!) znęca się nad zwierzętami :angryy:.
I tam biegną dogomaniacy, żeby nieść pomoc tym, które jeszcze da się uratować.
A my od czasu do czasu będziemy się odwiedzać, żeby się upewnić, że wszystko jest ok :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Rzeczywiście trudno uwierzyć, że to już rok. Chyba możemy świętować urodziny Marsa? Niestety ja nie potrafię doszukać sie na nowym dogo emotikon więc dołączam się do obrazkowych toastów zuli131

Posted

ja niestety też nie potrafię na nowym dogo niczego więc robię Hurra Hurra i te wątki przynoszą takie chwilowe uspokojenie, takie "jejuuu może być dobrze, cuda się zdarzają".
choć nie zawsze się to artykułuje
<u zuli odzywam się drastycznie mało. prosta zasada: wpadam, widzę Dino na fotach lub opis co u nich, czytam szybciutko i wypadam>

Posted

[quote name='Betbet']<u zuli odzywam się drastycznie mało>[/QUOTE]
Ja też... :cool1:, aż mi wstyd :oops:
Emotki są w[COLOR=DarkRed] opcjach zaawansowanych[/COLOR], tylko inaczej poukładane

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

otóż to...a Mucha już ponad 2.5 roku...
tylko brązowej musiałoby się chcieć ``odbrazić`` i skończyć z dziecinadą / niebyt :) /...
choć tak naprawdę co za różnica
Mars OK. - i to najważniejsze

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='pies?']jaki dubel???[/QUOTE]
W tym nowym dogo pisze się jeden post i często się zdarza, że wskakuje kilka takich samych. Na niektórych wątkach widziałam po 5-6 :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Marsik OK.- jakoś sobie radzi, czasem ciężko mu wstać z posłania, to pojękuje. Dostaje przez 2-3 dni przeciwbólowy i przechodzi. Chodzi jak cień za mamą. Załatwia się TYLKO na zewnątrz, mimo swojego wieku. Ciężko zrobić mu fajne foto, ale coś tam niebawem wkleję z zeszłego weekendu. Poczciwina z niego obłędna. I wybitny sęp na żarcie. Gorszy niż Pep:)