Izis Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Takie śliczne zdjęcia pięknego pieska to mogę wstawiać choćby codziennie ;-) Czekamy na następne wystawy :-) Może na którejś się spotkamy - będę z ciut większymi kuzynami pewnie tylko jak wiadomo shikoku aż tak puchate nie są :-)
filonek_bezogonek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jak wam mijają dni dluukiego weekendu :) Wystawa w radomiu zbliza sie wielkimi krokami :) a my na działce szaleliśmy w błocie - nie musze chyba tlumaczyć jakie były efekty :) Potwierdzam iż pomeraniany pochodzą od PSA TORFOWEGO :) hehe idealnie "łączą" się z torfem :)
filonek_bezogonek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 dalsze zdjęcia od EDIE - MWPRw Łodzi NAJMŁODSZY POMERANIAN NA WYSTAWIE SZCZENIAKI
Neutralka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Edie, trzeba przyznać, że Twój czekoladowy szczeniak ma piękny, głęboki kolor,prawdziwie czekoladowy.:p
Neutralka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Filonku, wspominasz Radom, jest już rzeczywiście "za pasem". Kto wystawia w Radomiu - jakoś nie zauważyłam pomeranianowych nazwiska na liście wystawców?
McDzik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jacki napisał(a):Dziekuje wszystkim za gratulacje!:lol: I za wstawienie zdjiec!:lol: To jeszcze ode mnie gratulacje - widziałam fotki na watku wystawy - sunia boska! :loveu:
Wanilka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Neutralka napisał(a):Filonku, wspominasz Radom, jest już rzeczywiście "za pasem". Kto wystawia w Radomiu - jakoś nie zauważyłam pomeranianowych nazwiska na liście wystawców? Ze szpicami w Radomiu to faktycznie coś słabiutko. My z Niuńkiem oczywiście się stawimy:lol: Na szczęście pogoda ma sie poprawić.
Neutralka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja też się wybieram, z jednym tylko pomeranianem (chociaż nasza Wszystkowiedząca edie tierdzi, ze w Polsce nie ma pomeranianów!), i staram si wierzyć w to, że pogoda będzie zgodna z przepowiednią poprawy. Do zobaczenia w niedzielę.
filonek_bezogonek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 O ile mnie pamięć nie myli to chyba będzie na wystawie w Radomiu też nasza forumowa Marianka :)
anyia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 witam po dluzszej przerwie:))... musze nadrobi zaleglosci w czytaniu ale zanim to zrobie to gratuluje wszytkim przegapionych przeze mnie sukcesow:multi: a czy kogos z Was spotkamy w Lesznie? pozdrawiam
Marianka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ingrid! Moje gratulacje :laola: Easy jest boski i w pełni na to zwycięztwo zasłużył. My nie przyjechaliśmy bo skręciłam sobie noge niestety.:placz: Ale w Radomiu będziemy z dwiema moimi dziewczynkami.:multi:
Marianka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Wyniki z Radomia: Kontrapunkt TRANSCEDENTUS I ZŁOTO CWC NDPWR BOB a jak na BOGu to nie wiem więc pewnie Pani Janka napisze później. Little King's CANDY GIRL I ZŁOTO BEZ TYTUŁU:placz:
Wanilka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Zdjęcie z Radomia:lol: Niuniek kumpluje się tylko z maluchami;) Mój mocno wyrośnięty "pomeranian" dostał ocenę doskonałą,I lokatę,NDPwR i CWC. A tak się prezentował.
Neutralka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wanilko, dziękuję za zamieszczenie portrecika Transcedencia z Niuńkiem, z wczorajszego Radomia. W dalszym ciągu konkurencji był I na grupie(BOG), a w walce o BiS zwyciężył seter irlandzki Jadwigi Konkiel, pozostałych dwóch zwycięzców nie pamiętam. Wystawa odbyła się w średniej pogodzie, ale nie padało a pod koniec dnia, zgodnie z przepowiedniami, rozjaśniło się i ociepliło.
filonek_bezogonek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Moje wielkie Graltulacje dla Niunka - najwiekszego pomeraniana :) dla Transcendentusa - ja uwazam ze pierwsze miejsce na BOG jest dla pomeranianów stworzone - bo to taki specjalnie stworzony dla nich podeścik zeby kazdy je widzial :) Brawo dla Marianki i Candy Girl - Marianka - pierwsze miejsca bez tytułów u sędzi Boryczko to nie nowość ;) Tak poprostu czasami bywa :)
Karma Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 G:multi:ratulacje dla Transcendentusa, niech pomeraniany staja jak najczesciej na tym miejscu specjalnie dla nich -pudełeczko. G:multi:ratulacje dla Candy Girl. G:multi:ratulacje dla najwiekszego ,bialego ,kumpla malutkich Niuńka.
filonek_bezogonek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czekamy na wiadomości z Leszna :) Czy ktoś może uchylić rąbka tajemnicy ??
filonek_bezogonek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Nikt nie dzieli sie wieściami z Leszna ..a mnie dzisiaj nostalgia złapała :) oto jej efekt ..... http://www.youtube.com/watch?v=ag2yGn4Nrro
Neutralka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Filonku, dlaczego nostalgia? To przeciez optymistyczny przegląd zdjęć maluchów! Brawo z powodu pomysłowości i popularyzowania rasy za pomocą filmów, choć nie powstrzymam się od pewnej dozy krytycyzmu odnośnie filmu "działka" i "wystawa" - oczekiwałabym po Pani i Pawle więcej akcji w każdym z odcinków, jakiegoś filmowego opowiadania.,śmiesznostki i ciekawostki a nie samego reportażu.
Neutralka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No właśnie, co się działo w Lesznie? Dodam wieści z Niemiec, Neuminster. Wybrał się tam delegat z Polski, Kontrapunkt NA BIS. Stawka szpiców miniaturowych wynosiła na tej wystawie 14. Nabisek uzyskał CACIB i tytuł Najlepszy Pies (samiec) w Rasie, a BOB otrzymała suka z hodowli Soffies. Potem podam więcej szczegółów - jakąś fotkę i nazwy psów oraz nazwisko sędziego
filonek_bezogonek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 film działka i wystawa to baaardzo stare filmy ( hehe jak dla mnie ) bo z zeszłego roku :) i własciwie nie ma co tam podziwiać bo ani ze mnie nie jest dobry kamerzysta ani z Pawła :) A nostalgia mnie złapała bo one były do neidawna takie małutkie a teraz z dnia na dzień robią się potwory :evil_lol: Ponieważ opanowałam podstawy obsługi programu do robienia tego typu filmów dlatego pewnie jeszcze kiedyś cos wrzucę na forum :) Dziekuje za wiadomości z Niemiec :) oczekuje z niecierpliwoscią na zdjęcia o szczegowe informacje :)
filonek_bezogonek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 podaje stawkę z Leszna kl szczeniat chocolate toffi neudeck celebration kl ml one man show jan-shars splenidido splendete del cantico delle ceature kl pos esay von little dragon heart kl otw ghario liv domow gniewny gigus aplauz suki kl ml cassa-blanca zlote gwiazdy szkocji litlle king's candy grils melody sarmacja kl posrednia fantazja wlochaty grzechu warta aplauz kl otwarta gabi dla pociechy szajba aplauz z niepewnego żródła jeszcze wiem , ze pododbno byl balagan i nie wszystkie psy byly ujawnione w katalogu niestety szczegółow nie znam ...
anyia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 witajcie:) nie znam wynikow z ringu szpicow poniewaz biegalam miedzy ringiem malamutow i ringiem szpicow.. corka nie mogla byc na tej wystawie i ja musialam wystawic Pimpka.. co nie ukrywam nie bylo latwe... hmm.. malamuty latwiej sie wystawia:lol: w kazdym razie samotny w swojej klasie Pimpus na swojej drugiej wystawie otrzymal tytul Zw. Mlodz. i NJwR.. ..a w niedziele Walbrzych.. bo brakuje mu jednego wniosku do mlodziezowego championatu
Neutralka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Wspominałam na forum, że ma przyjechać do Polski czekoladowy piesek z USA. Przyleciał już kilka dni temu, a towarzyszyła mu czekoladowo-biała suka (particolor). Nie mam na razie zdjęć pieska, ale dostałam fotki suki i zaraz je prześlę do Filonka z prośbą o zamieszczenie.
Recommended Posts