& Gloria & Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 TIK - TAK :-) Imię: TIK TAK (Techno) Płeć: suczka Wiek: 2 lata Wielkość: średnia Sterylizacja: TAK Tak TIK-TAKA opisuje p.Dyrektor... Przemiła i urodziwa suczka. Po przebytej dawno temu chorobie ma tik nerwowy. Wydaje sie jakby ciągle tańczyła. JEJ TO NIE PRZESZKADZ. Mamy nadzieje znajdzie sie ktoś kto Ją pokocha taką jaka jest. U nas ma specjalne prawa. Wszyscy Ją uwielbiają. Dobrze by było jednak by miała jednego Pana. Zasługuje na to w pełni. TIK TAK PRZEZWYCIĘŻYŁA ŚMIERTELNĄ CHOROBĘ!!!!!!!! NOSÓWKĘ:-( Quote
& Gloria & Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 :multi::multi::multi: Tik-Tak już tak długo w schronisku........ Quote
Marta697 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A to nasza ukochana Tik Tak:loveu: Ten smutny wzrok:-(Chciałaby do domu Quote
malawaszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 virginia dam ją na allegro, ale napisz mi jakiś fajny tekst bo nie mam czasu na to - jakąś historię, trochę wzruszająco, ale rzetelnie - na co chorowała, co jej jest teraz etc... i daj mi znać na pw jak będziesz to miała Quote
& Gloria & Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='malawaszka']virginia dam ją na allegro, ale napisz mi jakiś fajny tekst bo nie mam czasu na to - jakąś historię, trochę wzruszająco, ale rzetelnie - na co chorowała, co jej jest teraz etc... i daj mi znać na pw jak będziesz to miała[/quote] :calus: dziękuje... Quote
Lorien:) Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Tik- tak juz tyle czasu w schronisku...:-(:-( Kto pokocha Tańczącego tik taka:loveu:? Quote
& Gloria & Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Nikt do TIKI nie odwiedza....:-( Quote
& Gloria & Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Na allegro Tika ma 2 obserwatorów:loveu: Quote
& Gloria & Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Wiadomość z ostatniej chwili Dziś TIK- TAK poszła do nowego domku!! P. Quote
Lorien:) Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 COOOOOO?????????????????:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Virginia opowiadaj koniecznie!!!??? Co, dzie jak i przez kogo??:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 paulinken napisał(a):Moja jest ta mała :) A gdzie ją znalazłas? Na allegro ? Quote
paulinken Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 mysza 1 napisał(a):A gdzie ją znalazłas? Na allegro ? Nie, już miałam jedną bidę z bydgoskiego schroniska, przez kącik adopcyjny na stronie znalazłam. No i potem stwierdziliśmy, że Atoskowi by się przydało towarzystwo i też na stronie wypatrzyliśmy TikTaka. Zdecydował też fakt, że nikt jej nie chciał :( No i był 2 psy, a potem jeszcze trafił do nas mój jamnior z "dzieciństwa", 15letni teraz :cool3: I tak sobie mieszkamy, TZ, ja i 3 smrody :D w 2pokojowym mieszkaniu w kamienicy :D Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 paulinken napisał(a):Nie, już miałam jedną bidę z bydgoskiego schroniska, przez kącik adopcyjny na stronie znalazłam. No i potem stwierdziliśmy, że Atoskowi by się przydało towarzystwo i też na stronie wypatrzyliśmy TikTaka. Zdecydował też fakt, że nikt jej nie chciał :( No i był 2 psy, a potem jeszcze trafił do nas mój jamnior z "dzieciństwa", 15letni teraz :cool3: I tak sobie mieszkamy, TZ, ja i 3 smrody :D w 2pokojowym mieszkaniu w kamienicy :D I super ;) Quote
paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale że TT nie ma innego wątku, to wkleję, może kogoś to interesuje ;) Jeszcze ładna pogoda, urodziny Juniora :) TikTak zupełnie z tyłu, z lewej Junior, z prawej Atos :) Obok TikTaka "nowy nabytek" :cool3: Denis, znaleziony w Jeleniej Górze, jak wieźliśmy Tatę do sanatorium, odebrany razem z Tatą :cool3: I zamieszkały razem z nim :cool3: Z przodu Atos, Denis się przytula do TikTaka :) Bliźniaki ;) z przodu, z tyłu TikTak :) Quote
Jasza Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Paulinken - przyszłam z wątku Uranka. Ale wątek...trzy lata - jedna strona - jedna cudna opowieść. Fajną masz gromadkę! Tik-tak - słodka. Quote
paulinken Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jasza napisał(a):Paulinken - przyszłam z wątku Uranka. Ale wątek...trzy lata - jedna strona - jedna cudna opowieść. Fajną masz gromadkę! Tik-tak - słodka. Dziękujemy :) TT miała wątek na forum bydgoskiego schroniska, tam trochę więcej ludzi zaglądało... Quote
Recommended Posts