zuziaM Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ale cudowna czekoladowa psina ...... te staruszeczki sa naprawde cudowne. Wielka szkoda, ze hotelik nie wypalil :shake:. Mialaby juz chociaz wiecej kontaktu z ludzmi i wiecej spokoju .... Quote
magda z. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 zuziaM napisał(a):Ale cudowna czekoladowa psina ...... te staruszeczki sa naprawde cudowne. Wielka szkoda, ze hotelik nie wypalil :shake:. Mialaby juz chociaz wiecej kontaktu z ludzmi i wiecej spokoju .... a pamiętasz, że jak byłyśmy w Dłużynie, to biegała kopia Ewki na tym podwórku obok-chociaż może nie zróciłam na to Twojej uwagi, bo lesniaki szalały;) Quote
Olena84 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No nareszcie, Magda wziela sie za podnoszenie Ewy;) Quote
Cekinka13* Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czy ona jest gdzieś poogłaszana? Bo samym hopaniem niewiele zdziałamy niestety... Quote
Olena84 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Z tego co wiem Cekinka pieski z mojego podpisu, czyli koledzy Ewy z boksu, nie mają ogłoszeń i są tylko "hopane", jak widzsz malo nas, a na niektotych wątkach to 1 lub 2 osoby:( Quote
Cekinka13* Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 W sprawie innych ogłoszeń możecie napisać do cioci Paros. Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ja Ewci też robię ogłoszenia drobne i jej kolegom z boksu też....ale pomału nie wyrabiam.... Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Olena84']zonia nie wyrabiasz z kasą? Nie z czasem....teraz cały czas siedzę na działce, nie mam kompa...muszę jeszcze powstawiać nowe psy, powysyłać maile z opisami i zdjęciami...bo jest robiona nowa strona wolontariuszy naszego schroniska(www.psy.warszawa.pl)... Quote
Charly Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ewę dodałam na adopcje. org czeka na akceptacje. Nie wiem skąd jest Ewa- więc wpisałam Warszawa. Nie wiem także czy jest wysterylizowana, więc napisałam, że nie Oprócz tego, że jest spokojna nie jest napisane na pierwszej stronie nic na temat jej charakteru. stosunek do innych zwierząt: psy, suki, koty czy jest jakos szczególnie uciążliwie szczekliwa tzn, czy nadaje sie do mieszkania w bloku, kamienicy.. Jak zdrowie? Latwiej byloby ją oglaszac gdyby te informacje były Quote
zonia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Charly napisał(a):Ewę dodałam na adopcje. org czeka na akceptacje. Nie wiem skąd jest Ewa- więc wpisałam Warszawa. Nie wiem także czy jest wysterylizowana, więc napisałam, że nie Oprócz tego, że jest spokojna nie jest napisane na pierwszej stronie nic na temat jej charakteru. stosunek do innych zwierząt: psy, suki, koty czy jest jakos szczególnie uciążliwie szczekliwa tzn, czy nadaje sie do mieszkania w bloku, kamienicy.. Jak zdrowie? Latwiej byloby ją oglaszac gdyby te informacje były Jest w Warszawie, jest wysterylizowana, jest spokojna i nie pragnie kontaktu z człowiekiem, łagodna, trochę obojętna, do psów dobrze, do suk też, nie szczeka...lepiej żeby w domu bo nie wiem jak u nie z wchodzeniem po schodach...jest zdrowa i jak na swój wiek w dobrym stanie;) Quote
Lionees Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jezu,Ewcia.10 lat?????????Dawaj do góry!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts