Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale cudowna czekoladowa psina ...... te staruszeczki sa naprawde cudowne. Wielka szkoda, ze hotelik nie wypalil :shake:. Mialaby juz chociaz wiecej kontaktu z ludzmi i wiecej spokoju ....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Ale cudowna czekoladowa psina ...... te staruszeczki sa naprawde cudowne. Wielka szkoda, ze hotelik nie wypalil :shake:. Mialaby juz chociaz wiecej kontaktu z ludzmi i wiecej spokoju ....

a pamiętasz, że jak byłyśmy w Dłużynie, to biegała kopia Ewki na tym podwórku obok-chociaż może nie zróciłam na to Twojej uwagi, bo lesniaki szalały;)

• 3 weeks later...
Posted

Z tego co wiem Cekinka pieski z mojego podpisu, czyli koledzy Ewy z boksu, nie mają ogłoszeń i są tylko "hopane", jak widzsz malo nas, a na niektotych wątkach to 1 lub 2 osoby:(

Posted

[quote name='Olena84']zonia nie wyrabiasz z kasą?
Nie z czasem....teraz cały czas siedzę na działce, nie mam kompa...muszę jeszcze powstawiać nowe psy, powysyłać maile z opisami i zdjęciami...bo jest robiona nowa strona wolontariuszy naszego schroniska(www.psy.warszawa.pl)...

Posted

Ewę dodałam na adopcje. org czeka na akceptacje.

Nie wiem skąd jest Ewa- więc wpisałam Warszawa. Nie wiem także czy jest wysterylizowana, więc napisałam, że nie

Oprócz tego, że jest spokojna nie jest napisane na pierwszej stronie nic na temat jej charakteru.

stosunek do innych zwierząt: psy, suki, koty

czy jest jakos szczególnie uciążliwie szczekliwa tzn, czy nadaje sie do mieszkania w bloku, kamienicy.. Jak zdrowie?

Latwiej byloby ją oglaszac gdyby te informacje były

• 2 weeks later...
Posted

Charly napisał(a):
Ewę dodałam na adopcje. org czeka na akceptacje.

Nie wiem skąd jest Ewa- więc wpisałam Warszawa. Nie wiem także czy jest wysterylizowana, więc napisałam, że nie

Oprócz tego, że jest spokojna nie jest napisane na pierwszej stronie nic na temat jej charakteru.

stosunek do innych zwierząt: psy, suki, koty

czy jest jakos szczególnie uciążliwie szczekliwa tzn, czy nadaje sie do mieszkania w bloku, kamienicy.. Jak zdrowie?

Latwiej byloby ją oglaszac gdyby te informacje były

Jest w Warszawie, jest wysterylizowana, jest spokojna i nie pragnie kontaktu z człowiekiem, łagodna, trochę obojętna, do psów dobrze, do suk też, nie szczeka...lepiej żeby w domu bo nie wiem jak u nie z wchodzeniem po schodach...jest zdrowa i jak na swój wiek w dobrym stanie;)