zonia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Wczoraj Ewcia była na spacerku, zjadła trochę makaronu, ale nie pochodziła za długo ponieważ nie pozwala jaj na to kondycja...ale i tak muszę przyznać że niunia się świetnie trzyma i jest w świetnej kondycji;) Quote
zonia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 BlackSheWolf napisał(a):jeku... juz tak dlugo w schronisku :( :shake::shake::shake::shake::shake::shake: strasznie...widzę że cioteczka odwiedziła:cool3: Quote
magda z. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 dobrze, ze przynajmniej ma cioteczkę zonię i spacerki co jakiś czas:) Quote
zonia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Jednak w "Moim psie" będzie w następnym numerze;) Może to coś da...:cool3: Quote
magda z. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 zonia napisał(a):Jednak w "Moim psie" będzie w następnym numerze;) Może to coś da...:cool3: zonia ja trzymam kciuki, a pamiętaj tez przy okazji o tych dwóch pannach ze slaska, one tez juz tyle siedzą co ewcia, zawsze można zaproponować:roll: to tak jakby się o nią bili;) Quote
magda z. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 zonia napisał(a):OK. Na pewno nie zapomnę;) dzięki wielkie:) Quote
magda z. Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 olena podaj mi swój mail, to podeslę Ci fotę z w-wy Twoją:) Quote
Sabina02 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Olena84 napisał(a):W kolejny dzien Ewa bez domku:( A moglaby juz sie cieszyc zyciem we wspanialym hoteliku... :shake: Quote
Olena84 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Noi co z tym hotelikiem? Bo na jej wątku pustka przez 2 tyg. chyba jest:( Quote
Sabina02 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Olena84 napisał(a):Noi co z tym hotelikiem? Bo na jej wątku pustka przez 2 tyg. chyba jest:( Hotelik przepadl, bo Ewcia miala cos z noga i nie chcieli jej wydac ze schroniska... :shake: A przeciez w hoteliku zajeliby sie ta lapa - to naprawde wspanialy hotelik! Teraz miejsce przepadlo, poszedl na miejsce Ewki inny pies. Mozna by ja bylo dac jeszcze raz na liste czekajcych psow na miejsce w hoteliku, ale szczerze to obawiam sie ze w schronisku znowu cos wymysla zeby jej nie wydac, a ja nie chce znowu "swiecic" oczami przed wlascicielka hotelu i marnowac jej czas... Quote
zonia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Sorki że nie pisałam ale nie było mnie. Ewka jest w MP ale nikt się o nią nie zgłaszał. Wczoraj była na spacerku, ona chodzi na krótsze bo już starsza a wczoraj było gorąco więc z nią chwilę posiedziałam. Tak to Ewka ma się dobrze;) Tylko nadal domku brak...:-( Quote
Recommended Posts