Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Ewcia była na spacerku, zjadła trochę makaronu, ale nie pochodziła za długo ponieważ nie pozwala jaj na to kondycja...ale i tak muszę przyznać że niunia się świetnie trzyma i jest w świetnej kondycji;)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
jeku... juz tak dlugo w schronisku :(

:shake::shake::shake::shake::shake::shake: strasznie...widzę że cioteczka odwiedziła:cool3:

Posted

zonia napisał(a):
Jednak w "Moim psie" będzie w następnym numerze;) Może to coś da...:cool3:

zonia ja trzymam kciuki, a pamiętaj tez przy okazji o tych dwóch pannach ze slaska, one tez juz tyle siedzą co ewcia, zawsze można zaproponować:roll: to tak jakby się o nią bili;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Noi co z tym hotelikiem? Bo na jej wątku pustka przez 2 tyg. chyba jest:(

Hotelik przepadl, bo Ewcia miala cos z noga i nie chcieli jej wydac ze schroniska... :shake: A przeciez w hoteliku zajeliby sie ta lapa - to naprawde wspanialy hotelik! Teraz miejsce przepadlo, poszedl na miejsce Ewki inny pies. Mozna by ja bylo dac jeszcze raz na liste czekajcych psow na miejsce w hoteliku, ale szczerze to obawiam sie ze w schronisku znowu cos wymysla zeby jej nie wydac, a ja nie chce znowu "swiecic" oczami przed wlascicielka hotelu i marnowac jej czas...

Posted

Sorki że nie pisałam ale nie było mnie. Ewka jest w MP ale nikt się o nią nie zgłaszał. Wczoraj była na spacerku, ona chodzi na krótsze bo już starsza a wczoraj było gorąco więc z nią chwilę posiedziałam. Tak to Ewka ma się dobrze;) Tylko nadal domku brak...:-(