zonia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Ewa ukaże się w czerwcowym numerze miesięcznika "Mój Pies":lol: Quote
magdyska25 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 zonia napisał(a):Ewa ukaże się w czerwcowym numerze miesięcznika "Mój Pies":lol: Trzymamy wszyscy kciuki!!! Oby to coś dało!!!:cool3: Quote
magda z. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 zonia napisał(a):Ewa ukaże się w czerwcowym numerze miesięcznika "Mój Pies":lol: :multi::multi::multi:mam nadzieję, że ktos ja wypatrzy:razz: Quote
magda z. Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Zoniu prosze powiedz mi jak Ewcia sie dostała do ogłoszenie w Moim Psie, bo ja mam jeszce dwie kandydatki z takim samym stażem w schronie ze Śląska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75334 Quote
zonia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='magda z.']Zoniu prosze powiedz mi jak Ewcia sie dostała do ogłoszenie w Moim Psie, bo ja mam jeszce dwie kandydatki z takim samym stażem w schronie ze Śląska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75334 Umieściła ją dziewczyna z dogomani, tylko nie wiem czy mogę podać jej dane... Ewka pokazuje się na górze!!!! Quote
magda z. Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 zonia napisał(a):Umieściła ją dziewczyna z dogomani, tylko nie wiem czy mogę podać jej dane... Ewka pokazuje się na górze!!!! a jest jakieś zainteresowanie. widziałam jej kopię jak byłysmy w schronie w dłużynie, ale suńka biegała w domu obok-nie w schronie;) Quote
zonia Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Nie nikt to nią nie pyta...:shake: Wczoraj Ewka wyszła...jak wypadła z klatki to pierwsza była za bramą:cool3: Pojadła troszkę...jej nóżka się już ładnie goi...;) Tylko domku nadal nie ma...:-( Quote
zonia Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 :shake::shake::shake::shake:Niestety:shake::shake::shake: Oto zdjęcia Ewki z ostatniej soboty...zapomniałam wstawić... Quote
Olena84 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ewunia, moze to szczescie juz niedlugo sie do Ciebie usmiechnie! Quote
Olena84 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ewcia szuka dobrego domku, po 10 latach spedzonych w schronisku! Quote
Recommended Posts