BlackSheWolf Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='al-ka']Transport się zorganizuje poprzez forum.To nie jest problem w porównaniu ze znalezieniem domu.W razie czego umieść apel na watku transportowym i zmień tytuł tego watku tak aby ktoś kto moze pomóc w dowiezieniu psiurka miał szanse zauważyć.Podaję zaraz GG,pozdrawiam,ala[/quote] ok bede czekac jak napisze do mnie ... wiem, że transport by się znalazło ale mi chodzi o to, że nie zobaczę jakie będzie miał warunki i czy pogodzi się z psem tej dziewczyny... żeby nie wyszło, że ja nie chce ale jestem uważna jeśli chodzi o nowe domy dla psów Quote
solito Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Śliczna psina! Mam znajomych, którzy chcieli takiego owczarka - jutro im go pokażę... Quote
Kajan Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Bary!!! Chyba jesteś moim bratem bliżniakiem, tylko troszkę ciemniejszm.:multi: Tez mam 2 lata, uwielbiam aportować i kocham kamienie. Tych kamieni musisz się oduczyć. Wiem że trudno jest się oduczyć tego co się kocha ale to dla naszego dobra i naszych ząbków. Też jeszcze nie tak dawno nie miałem domku, swojego Pan i też byłem smutny i samotny. Ale szybko znalazłem swój kącik.;) Tu mam swój wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75592 . W schronisku nie było mi żle ,bo trafiłem do najlepszego schroniska na świecie w Uciechowie, ale w domku to w domku. Moi Państwo mnie uwielbiają. Bardzo często leżą ze mna na moim posłanku na podłodze i mnie zagłaskowywują i zacałowywują na śmierć. Nawet jak po tygodniu dowiedzieli się ze mam dysplazję, to mnie nie oddali choć jeszcze mogli. Pan doktor chciał mnie operować , ale Pani nie dała mnie pokroić. Zażywam tabletki i jem rózne smakołyki na stawy takie jak kurze łapki i chrząstki z indyka. Wierzę ze Ty też szybko znajdziesz wspaniały domek tak jak ja. Biegnij szybko po niego. :Dog_run:Życzę Ci tego z całego mojego psiego serduszka. Przecież zasługujemy na kawałek nieba na ziemi. Powodzenia Kajan.:laola: Quote
BlackSheWolf Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 hejka :) rozmawiałam z właścicielem schroniska i podobno telefon sie urywa tyle ludzi chce wziąść Barego. W ciagu najbliższych 2 tygodni nie możemy go jeszcze wydać bo wyrok sądowy musi zostać zatwierdzony przez kogoś tam... Naprawdę tyle ludzi chce Barego :) miło mi to słyszeć :) dziękuje wszystkim którzy umieszczali go w internecie :) psiak napewno po zatwierdzeniu wyroku będzie miał dom ;) pozdrawiam Quote
solito Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 To super, to nie zawracam Wam głowy! Poczekaja na następną potrzebującą "bidę"!:lol: Kajan:loveu: Quote
ANETTTA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 żeby tylko trafił do dobego domku a nie przypadkowego ....on jest piekny ....a czy lkastrowany ?? Quote
al-ka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No właśnie- to łakomy kąsek dla rozmnażaczy! Quote
BlackSheWolf Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Niestety nie jest wykastrowany. al-ka Bary chyba pójdzie do tej Pani z okolic Krakowa co dawałaś jej mój numer gg. Mieszka w domku, miała już ONka, teraz ma kundelka i 2 koty (chyba jeden ze schroniska). Quote
al-ka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Och tak się cieszę,że mogłam przyczynić się do pomocy.Dziewczyna(pani) od której dostałam priva jest z forum owczarkarzy.To jest już jakas rekomendacja.Ale z kontroli przedadopcyjnej chyba nie zrezygnujecie?pzdr ala Quote
ANETTTA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 oby to był dobry domek .....na stale całe jego zycie Quote
BlackSheWolf Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='al-ka']Och tak się cieszę,że mogłam przyczynić się do pomocy.Dziewczyna(pani) od której dostałam priva jest z forum owczarkarzy.To jest już jakas rekomendacja.Ale z kontroli przedadopcyjnej chyba nie zrezygnujecie?pzdr ala[/quote] nie zrezygnujemy... poszukam najwyzej kogos z forum kto może przeprowadzić mała kontrole, bo Kraków jest daleko od nas. Pani natomiast przyjedzie do nas po Barego. A druga pani co chciała Barego zdecydowała się na innego psa ze schroniska. Albo Pokera (jest w moim podpisie"wyzel niemiecki czeka na dom") albo Sarunie :multi: Dziekuję wszystkim i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze!! Quote
Pascal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No i co z pięknym Barrym??? Czy już w nowym domku??? Tak cicho tu od paru dni.... Quote
BlackSheWolf Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 nie jeszcze... sprawa w sądzie nadal się toczy i nie możemy go wydać... a nowi właściciele w tym czasie szukają transportu ;) Quote
Pascal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ...ale domek już czeka? Super, super. Transport napewno się znajdzie - wierzę w to. Trzymam kciuki za pięknisia! Quote
BlackSheWolf Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 no domek już czeka ;) mam nadzieję, że uda się z transportem Quote
al-ka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czy w życiu Barego już pojawił się ten kochajacy dom?Czy sprawdzony-bo taki cudny pies mógłby skusić całkiem nie-cudnych ludzi......A ONki powinny mieć domy najwspanialsze z najwspanialszych. Quote
BlackSheWolf Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 bedzie mial sprawdzony dom i kastracja zostanie przeprowadzona ;) mam nadzieje, ze z domkiem wypali wszystko :) Quote
BlackSheWolf Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 więc Bary w ciągu dwóch tygodni będzie już w nowym domku!! :) Quote
Peter Beny Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jak dobrze pójdzie to Bary już jutro będzie w nowym domku :lol::lol::lol::lol: Jadę po niego i zawiozę do Krakowa :lol: Trzymajcie kciuki :multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Peter Beny napisał(a):Jak dobrze pójdzie to Bary już jutro będzie w nowym domku :lol::lol::lol::lol: Jadę po niego i zawiozę do Krakowa :lol: Trzymajcie kciuki :multi::multi::multi: No to trzymamy kciuki :loveu:. Quote
BlackSheWolf Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Peter Beny napisał(a):Jak dobrze pójdzie to Bary już jutro będzie w nowym domku :lol::lol::lol::lol: Jadę po niego i zawiozę do Krakowa :lol: Trzymajcie kciuki :multi::multi::multi: hej :) no juz się dogadaliśmy i jutro BAry będzie w nowym domku :) Dziekuję ci Peter za to, że poświecisz swój czas i dowieziesz Barego do nowego domku :) Quote
BlackSheWolf Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 z tego co wiem Bary jest juz w drodze do domku :) Quote
Reno2001 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 BlackSheWolf napisał(a):z tego co wiem Bary jest juz w drodze do domku :) Hip, hip, huuuuuraaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BlackSheWolf Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 pewnie już jest w domku :D :D :D :D Quote
Recommended Posts