BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witajcie! Postanowiłam dodać kolejnego psa ze schroniska w Łęczycy. Jest to piękny owczarek niemiecki!! wabi się Bary i ma 2-3 lata. Jego historia jest taka. Trafił do nas, gdyż został odebrany właścicielom. Był zaniedbany, chudy i przestraszony. Toczyła się sprawa w sądzie i został oddany do schroniska. Od ok. 2 tygodni możemy szukać mu już domu. Mimo wszystko kocha ludzi, a najbardziej jak da się zauważyć na zdjęciach aportowanie :) Jest też bardzo inteligenty. (Za przykład może posłużyć pewna sytuacja. Wraz z Leną (drugą wolontariuszką) po zabawie z Barym myłyśmy kamienie, którymi się bawił w misce z wodą i połozyłyśmy na schodach. A ONek nas obserwował. I tak sobie rozmawiałyśmy i obserwowałyśmy co robi Bary. A on podpatrzył jak my wrzucałyśmy wcześniej kamienie do miski z wodą i on zrobił do samo. Brak po kolei każdego kamienia i wrzucał do miski z wodą :evil_lol: i tak 4 kamienie wrzucił :D). UWIELBIA INNE PSY!! jeszcze nigdy na żadnego nie warknął. Szukamy mu wspaniałego domu :) Prosze też bardzo o umieszczanie go na różnych stron z ogłoszeniami. Z góry dziękuje. Bary znajduje się w schronisku w Łęczycy. 99-100 Łęczyca ul. Staromiejska tel. 604-229-186 e-mail: [email protected] Kontakt ze mna: 695-726-780 Quote
tanitka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a można prosić jakieś zdjecie?:razz: Quote
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 filmik o nim: http://pl.youtube.com/watch?v=i47aHgUsraA narazie tylko pare zdjęć: Quote
Reno2001 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jest piękny. Zgłos go do Anashar. On zajmuje się adopcjami ON-ków. Quote
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ok. zaraz dodam kolejne fotki Quote
Reno2001 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jest przepiękny. Tylko od noszenia kamorów to sobie zęby poniszczy :shake:. Quote
ANETTTA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 takie sloneczko cudowne domek potrzebny Quote
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Reno2001 napisał(a):Jest przepiękny. Tylko od noszenia kamorów to sobie zęby poniszczy :shake:. wiem... ale ma spacjalne zabawki i kijki do aportowania w kojcu... a jak wychodzi to nie chce sie nimi bawic tylko łapie kamienie... powoli go od kamieni odzwyczajamy :) Quote
Reno2001 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bary przypomina, że czeka na nowy dom. Pies jest przepiekny i jak przystało na ONka bardzo madry. Domek potencjalny bedzie się musiał pewnie nieco wysilić aby go adoptować :cool3:. Quote
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cudowny Tylko się zakochać szkoda, że mam już dwa psy na trzeciego mój TZ napewno się nie zgodzi :shake: Quote
al-ka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wrzuciłam Barusia na Owczarka.pl Kocham ONki-one są najcudowniejsze na świecie! http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11971 Quote
Pascal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Przepiękny chłopak, szybko znajdzie domek -mam nadzieję, takie młode cudo jeszcze wielu rzeczy można nauczyć i sam da wiele radości. Hop do góry. Quote
GrubbaRybba Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jaki przystojniak :loveu: z tego Barego :loveu:. Oby szybko znalazł dobry domek. Quote
BlackSheWolf Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dziękuje za takie zainteresowanie tym wątkiem :) Reno2001 aż tak to nie trzeba się starać ;) wystarczy dom, kochająca rodzina i raczej do bloków to jego nie wsadzimy ;) al-ka Dziękuje pięęknie :) Quote
constancja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Podajcie proszę jeszcze jakieś info o maluchu. Jak się zachowuje w stosunku do dzieci? Czy zachowuje czystość w mieszkaniu? Czy umie chodzić na smyczy? Quote
BlackSheWolf Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 constancja napisał(a):Podajcie proszę jeszcze jakieś info o maluchu. Jak się zachowuje w stosunku do dzieci? Czy zachowuje czystość w mieszkaniu? Czy umie chodzić na smyczy? maluch z niego to nie jest :evil_lol: w stosunku do dzieci... hm.. napewno krzywdy jeśli chodzi o ugryzienie czy coś to nie zrobi ;) jedyna możliwość to jak wpadnie podczas zabawy na dziecko to może przewrócić... ale wątpie czystość w mieszkaniu... wiesz co nie wiem... ale nie jest tego nauczony bo zawsze był na podworku... co do chodzenia na smyczy, to umie chodzić ;) Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Piękny jest! Trzymam mocno kciuki za domek! :) Quote
al-ka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Na Owczarku dostałam taki priv: Prywatna WiadomośćTemat: Bary Wyślij: Dzisiaj o godzinie 18:46 Wysłane przez: Sabciaszek Grupa: Forumowicz BaryWitam,czy jest mozliwy transport do Krakowa psiaka?z radoscia dam mu dom,mieszkam na wsi kolo Krakowa ,mamy w domu 2 kotki i psa,kiedys mialysmy owczarka ale z racji wieku odszedl od nas.Prosze o odpowiedz,pozdrawiam Ewa Dziewczyny to chyba jest TO!Jak mam Was skontaktować Quote
al-ka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Czy ta cisza na watku oznacza,że Bary ma już dom? Quote
BlackSheWolf Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 nie ma domu jeszcze... jutro zadzownie do właściciela schroniska bo nie wiem jak z transportem :( wiesz co podaj tej dziewczynie moj numer gg 5801521 niech napisze do mnie Quote
Pascal Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dziewczyny, oby to był ten domek. Chłopak ma szansę się nie zmarnować w schronie. Trzymam kciuki za przystojniaka. Quote
al-ka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='BlackSheWolf']nie ma domu jeszcze... jutro zadzownie do właściciela schroniska bo nie wiem jak z transportem :( wiesz co podaj tej dziewczynie moj numer gg 5801521 niech napisze do mnie[/quote] Transport się zorganizuje poprzez forum.To nie jest problem w porównaniu ze znalezieniem domu.W razie czego umieść apel na watku transportowym i zmień tytuł tego watku tak aby ktoś kto moze pomóc w dowiezieniu psiurka miał szanse zauważyć.Podaję zaraz GG,pozdrawiam,ala Quote
ANETTTA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii on jeszcze nie ma domku :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:taka uroda Quote
Recommended Posts