Jump to content
Dogomania

Piękny owczarek niemiecki czeka na dom!!- domek znaleziony!! :) :)

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Postanowiłam dodać kolejnego psa ze schroniska w Łęczycy. Jest to piękny owczarek niemiecki!! wabi się Bary i ma 2-3 lata. Jego historia jest taka.
Trafił do nas, gdyż został odebrany właścicielom. Był zaniedbany, chudy i przestraszony. Toczyła się sprawa w sądzie i został oddany do schroniska. Od ok. 2 tygodni możemy szukać mu już domu. Mimo wszystko kocha ludzi, a najbardziej jak da się zauważyć na zdjęciach aportowanie :) Jest też bardzo inteligenty. (Za przykład może posłużyć pewna sytuacja. Wraz z Leną (drugą wolontariuszką) po zabawie z Barym myłyśmy kamienie, którymi się bawił w misce z wodą i połozyłyśmy na schodach. A ONek nas obserwował. I tak sobie rozmawiałyśmy i obserwowałyśmy co robi Bary. A on podpatrzył jak my wrzucałyśmy wcześniej kamienie do miski z wodą i on zrobił do samo. Brak po kolei każdego kamienia i wrzucał do miski z wodą :evil_lol: i tak 4 kamienie wrzucił :D). UWIELBIA INNE PSY!! jeszcze nigdy na żadnego nie warknął.

Szukamy mu wspaniałego domu :)
Prosze też bardzo o umieszczanie go na różnych stron z ogłoszeniami. Z góry dziękuje.

Bary znajduje się w schronisku w Łęczycy.

99-100 Łęczyca ul. Staromiejska
tel. 604-229-186
e-mail: [email protected]

Kontakt ze mna: 695-726-780

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jest przepiękny. Tylko od noszenia kamorów to sobie zęby poniszczy :shake:.

wiem... ale ma spacjalne zabawki i kijki do aportowania w kojcu... a jak wychodzi to nie chce sie nimi bawic tylko łapie kamienie... powoli go od kamieni odzwyczajamy :)

Posted

Bary przypomina, że czeka na nowy dom.
Pies jest przepiekny i jak przystało na ONka bardzo madry.

Domek potencjalny bedzie się musiał pewnie nieco wysilić aby go adoptować :cool3:.

Guest monia3a
Posted

Cudowny
Tylko się zakochać
szkoda, że mam już dwa psy na trzeciego mój TZ napewno się nie zgodzi :shake:

Posted

Dziękuje za takie zainteresowanie tym wątkiem :)
Reno2001 aż tak to nie trzeba się starać ;) wystarczy dom, kochająca rodzina i raczej do bloków to jego nie wsadzimy ;)
al-ka Dziękuje pięęknie :)

Posted

constancja napisał(a):
Podajcie proszę jeszcze jakieś info o maluchu.
Jak się zachowuje w stosunku do dzieci? Czy zachowuje czystość w mieszkaniu? Czy umie chodzić na smyczy?

maluch z niego to nie jest :evil_lol:
w stosunku do dzieci... hm.. napewno krzywdy jeśli chodzi o ugryzienie czy coś to nie zrobi ;) jedyna możliwość to jak wpadnie podczas zabawy na dziecko to może przewrócić... ale wątpie
czystość w mieszkaniu... wiesz co nie wiem... ale nie jest tego nauczony bo zawsze był na podworku...
co do chodzenia na smyczy, to umie chodzić ;)

Posted

Na Owczarku dostałam taki priv:
Prywatna WiadomośćTemat: Bary
Wyślij: Dzisiaj o godzinie 18:46
Wysłane przez: Sabciaszek
Grupa: Forumowicz BaryWitam,czy jest mozliwy transport do Krakowa psiaka?z radoscia dam mu dom,mieszkam na wsi kolo Krakowa ,mamy w domu 2 kotki i psa,kiedys mialysmy owczarka ale z racji wieku odszedl od nas.Prosze o odpowiedz,pozdrawiam Ewa

Dziewczyny to chyba jest TO!Jak mam Was skontaktować

Posted

[quote name='BlackSheWolf']nie ma domu jeszcze... jutro zadzownie do właściciela schroniska bo nie wiem jak z transportem :(
wiesz co podaj tej dziewczynie moj numer gg 5801521 niech napisze do mnie[/quote]

Transport się zorganizuje poprzez forum.To nie jest problem w porównaniu ze znalezieniem domu.W razie czego umieść apel na watku transportowym i zmień tytuł tego watku tak aby ktoś kto moze pomóc w dowiezieniu psiurka miał szanse zauważyć.Podaję zaraz GG,pozdrawiam,ala