Joanna Maria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Peter, daj znać jak tam domek tego cuda. On jest prawie taki piękny jak nasz Kajan:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:. Trzymamy kciuki z całych sił. Quote
BlackSheWolf Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Bary już jest w domku :) :) :) Quote
Joanna Maria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 BlackSheWolf napisał(a):Bary już jest w domku :) :) :) SUper:multi::multi::multi::multi: Serdeczności wielkie dla pańciostwa i mizianko dla Barego:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 z tego co się dowiedziałam Bary zrobił dobre wrażenie na swojej nowej pani :) a teraz zapoznaje się z nowym terenem i domkiem :)) Quote
sabciaszek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aloszka ! Pierwsze moje słowa skieruje oczywiście do Petera:) jeszcze raz bardzo DZIĘKUJE ;:):) tak do konca nie wierzyłam że psiak będzie u mnie do chwli kiedy miałam go juz na smyczy :) Kolejny raz wyrazy wdzięczności :) dla Wielkiego Petera ktory ma ogromne serce:)Oby było wiecej takich ludzi jak Pan Nowy dom i nowe imię,by oddzielić to co było... Koliberek :D:D wolny jak ptak ;](oczywiscie jescze nie reaguje ale to tylko kwestia czasu :)) Musze Koliberka ochwalić ładnie zachowywał sie w autobusie :D stał grzecznie i starał sie utrzymywać równowage:) nie skiałczał;] w drodze z przystanku szedł grzecznie i nawet nie zbierał kamyczów chociaż go troszke rozpraszały :) W domku na razie zaprzyjaznił sie tylko z naszym głuchym kotkiem :) a reszata załogi na razie wystraszona i nie ufna. A Koliber jest w ciągłym ruchu ale sa tez chwile ze sie spokojnie położy:) Cały czas za mna chodzi :) Nosił z nami węgiel ale w odwrotnym kierunku :) Z pewnością się jeszcze odezwe i opowiem jak ma się nasze nowe serduszko :) POZDRAWIAM! Quote
GrubbaRybba Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :multi::multi::multi: Wspaniale, że Bary (Koliber) ma nowy dom!!! :multi::multi::multi: To wspaniały psiak. Niech się chowa zdrowo. Koliberku, powodzenia w nowym domku! :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 sabciaszek napisał(a):Aloszka ! Pierwsze moje słowa skieruje oczywiście do Petera:) jeszcze raz bardzo DZIĘKUJE ;:):) tak do konca nie wierzyłam że psiak będzie u mnie do chwli kiedy miałam go juz na smyczy :) Kolejny raz wyrazy wdzięczności :) dla Wielkiego Petera ktory ma ogromne serce:)Oby było wiecej takich ludzi jak Pan Nowy dom i nowe imię,by oddzielić to co było... Koliberek :D:D wolny jak ptak ;](oczywiscie jescze nie reaguje ale to tylko kwestia czasu :)) Musze Koliberka ochwalić ładnie zachowywał sie w autobusie :D stał grzecznie i starał sie utrzymywać równowage:) nie skiałczał;] w drodze z przystanku szedł grzecznie i nawet nie zbierał kamyczów chociaż go troszke rozpraszały :) W domku na razie zaprzyjaznił sie tylko z naszym głuchym kotkiem :) a reszata załogi na razie wystraszona i nie ufna. A Koliber jest w ciągłym ruchu ale sa tez chwile ze sie spokojnie położy:) Cały czas za mna chodzi :) Nosił z nami węgiel ale w odwrotnym kierunku :) Z pewnością się jeszcze odezwe i opowiem jak ma się nasze nowe serduszko :) POZDRAWIAM! O Baryś ma nowe imie :) Koliberek :loveu: ojejku :D matko jak fajnie się czyta takie informacje :loveu: i nareszcie nie zbiera kamieni :D no cud :D :D i mam nadzieję, że już przestanie zabawki niszczyc :D a to gdzie byliscie autobusem ?? :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 sabciaszek jestes wielka???? wielki ???takich ludzi nam tu potrzeba do kochnia i zchwalania Quote
BlackSheWolf Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Sabciaszek jest wielka :D bo to Sabina ;) cieszę się, że to właśnie do niej trafił Bary... yy a przepraszam teraz Koliberek :D Quote
sabciaszek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :lol::lol:autobusikiem jechaliśmy z myslenić do trzemeśni ( tam mieszkamy:) taka mała wioseczka) i Koliberek bardzo grzecznie się zachwywał:) stał spokojnie:) na pana sprawdzającego bilety nawet nie zwrócił wiekszej uwagi (poczywiście pan powiedział :"o kogo tu macie? owczrka? jaki śliczny!" :)) Aha! nie wiem czy Koliberka ktos uczył podstawowych komend? ale umie "siad" i "podaj łape" :) ( naszemu Kantorkowi to zajeło bardzo duzo czasu <lol2> a widdze ze Koliberek juz to umie :) ) Zdolny z niego człopak:] jak tylko sie poczuje u nas juz swobodnie to bede się go starać coś nauczyć :lol: To na razie tyel :)ja uciekam :) i pozdrawiam! Quote
BlackSheWolf Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 witaj :) no może i go uczyli :) ale on pojęty chłopak jest :) wytarczy, że coś mu powtórzysz drugi raz a on już pamięta o co chodzi :) Quote
Recommended Posts