Tengusia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 niestety Alicja, bogu dzieki za moja podejrzliwosc :shake: a nic bym nie skojarzyla ale rozmawialam z Jotka na temat wizyty u goscia i ona mi powiedziala "mieli rottka a to nie" i nagle wlaczyl mi sie przypominac ludzie z Bedzina i sprawa Boltona !!! to byl naprawde ulamek sekundy naszczescie dla Dragoniastego :shake: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Tengusia']niestety Alicja, bogu dzieki za moja podejrzliwosc :shake: a nic bym nie skojarzyla ale rozmawialam z Jotka na temat wizyty u goscia i ona mi powiedziala "mieli rottka a to nie" i nagle wlaczyl mi sie przypominac ludzie z Bedzina i sprawa Boltona !!! to byl naprawde ulamek sekundy naszczescie dla Dragoniastego :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :shake:...no nic ...trzeba szukać dalej [/B][/COLOR][/FONT] Quote
maciaszek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Tengusia']maciaszek wyslalam ci na gg wiadomosc prosze odezwij sie !!![/quote]Się odezwałam :). I załatwię co trzeba. Quote
doddy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ten Pan z Będzina to jest cudny kłamca. :p Quote
maciaszek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Schronisko poinformowane, żeby temu panu nie wydawać Dragona, a także innych psów. Quote
Tengusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Potrzebna osoba z Ostrowa Wielkopolskiego na wizyte przedadopcyjna w sprawie Dragona !!! dane podam na pw ... prosze o pomoc on juz tak duzo przeszedl !!! zasluguje na to by miec wkoncu swoj dom !!! Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tengusia - z Ostrowa jest Paulina87 chyba...tylko onaraczej rzadko zagląda na dogo... Quote
Tengusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 owszem Jenny powodzenie ma, czasem juz nie mam sily odbierac tych telefonow, dzisiaj np dzwonil gosciu z niemiec ze chce psa adoptowac, ze jest w niemczech w pracy i ze brat by przyjechal po psa, malo tego gosciu mowi ze pies bedzie mial z kim byc bo zona jest w polsce w domu wiec zapytalam czy zona wie ze chce adoptowac psa w dodatku doroslego amstaffa po przejsciach ??? ... mowie wam czasem czlowiek ma ochote telefon wyrzucic :placz: Jenny zajrzyj prosze i pomoz z ogloszeniami :modla: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122548[/URL] Andzia dzieki napisze do niej pw moze akurat sie zjawi ;) Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]NIe wiem kto mógłby być z Ostrowa :shake:....cholewcia [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Paulina była dziś na dogo ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Paulina nie da rady bo w Ostrowcu bedzie dopiero w Listopadzie ale podeslala mi namiar do kogo moge sie zwrocic o pomoc, napisala tez ze jak cos mam skontaktowac sie z ich schroniskiem ... bede wiec kombinowac dalej :grins: Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Tengusia']Paulina nie da rady bo w Ostrowcu bedzie dopiero w Listopadzie ale podeslala mi namiar do kogo moge sie zwrocic o pomoc, napisala tez ze jak cos mam skontaktowac sie z ich schroniskiem ... bede wiec kombinowac dalej :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to kombinuj Ciotka ....dobrze Ci to idzie ;) dobrze że jest tam jakiś kontakt [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No i klapa, z Ostrowca Wielkopolskiego nie mam nikogo na wizyte a pan dzisiaj dzwonil pytac czy ktos do niego przyjedzie :shake: mialam tez telefon w Włocławka (gdzies okolice Torunia chyba) pan bardzo mily, domek, ogrodek, dzialka tylko jeden feler suka wilczura w domciu a ja mojego Dragoniastego to bym wolala do domciu bez psiakow dac, tym bardziej ze to drugi koniec polski :shake: ale szukam kogos do wizyty we Wloclawku wkoncu bullowatych dostatek moze akurat na ktoregos pan sie zdecyduje ktory jest sprawdzony do innych psow :razz: Takze osoby z okolic bardzo prosze o pomoc !!!!!!!! a co najlepsze dzisiaj w schronie byli ludzie z Zor zobaczyc Dragona z mysla o jego zabraniu (oczywiscie wyblagalam zeby informowali mnie na biezaco i ze jak cos przyjade odwiedzic Dragna) ale w schronisku okazalo sie ze pies nie jest do adopcji :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wiec zadzwonilam do Janki bo ona na wlasne uszy w sobote slyszala ze Dragon zostanie wydany do adopcji z prosba o pomoc w rozwiazaniu tej niescislosci :shake: Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 z Włocławka jest Agata69;) cholera...nie jest dobrze, że z tego Ostrowa nikogo ni ma....:shake: jak pan dzwoni to widać, ze mu chyba zależy.... A może zapytaj mrowę23 albo supergogę - są z Poznania.... a najlepiej jakby ci ludkowie z Zar go wzięli...a wziełaś jakieś namiary na nich gdyby coś??? to w końcu ci ze schronu może by ustalili wersję zdarzeń - albo mu się szuka domu albo nie...nic z tego nie rozumiem:shake: Quote
Tengusia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='andzia69']z Włocławka jest Agata69;) cholera...nie dobrze, że z tego Ostrowa nikogo ni ma....:shake: jak pan dzwoni to widać, ze mu chyba zależy....[/quote] juz napisalam do Agaty ;) no z tym Ostrowcem nie dobrze i szukam szukam i nic :shake: pan bedzie jutro wieczorem dzwonil czy Dragon bedzie do wydania (ach te nasze kochane schronisko) mam nadzieje ze uda mi sie znalezc kogos na wizyte wkoncu :placz: Quote
Justynak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jeżeli Ostrowiec Wielkopolski jest faktycznie OSTROWEM Wielkopolskim, to spróbujcie pogadać z ElzaMilicz, mieszka ok 50 km od Ostrowa i jest bardzo energiczną i mobilną babeczką, więc jak tylko będzie miała możliwość to powinna Wam pomóc :razz: Quote
ElzaMilicz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [B]Tengusi [/B]napisałam, że nie mogę w tym tygodniu, ale mąż wspomina mi coś o sobocie wieczorem. Może być ? Quote
Tengusia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dragon dzisiaj jedzie do domku, nowi wlasciciele juz sa w drodze po niego, bedzie mieszkal w domku z ogrodkiem i mam nadzieje ze bedzie sie mial dobrze. Ludzie wydaja sie byc naprawde mili i zaangazowani, mieli ast ale odszedl na zawal serca w wieku 9 lat ... teraz beda miec Dragoniastego troche sie boje ale jestem dobrej mysli, mam staly kontakt z ludzmi, dzisiaj wieczorem bede dzwonic zapytac jak sie zaaklimatyzowal a w niedziele jedziemy z Fazula i TZtem na wizyte czy aby Dragoniastemu krzywda sie nie dzieje co do wizyt to warto sprawdzic ten dom w Ostrowcu bo amstaffow do adopcji nie brakuje moze pan zdecyduje sie na innego np nasza Kiare z fundacji [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11055633#post11055633[/URL] pozdrawiam i prosze o niesciaganie jeszcze ogloszen, jesli bedzie ktos dzwonic bede proponowac Kiare a w niedziele jak upewnie sie ze pies bedzie mial dobry dom zadecyduje czy zdejmujemy ogloszenia czy nie ;) Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Gdyby ten domek w Ostrowie był w porządku to przecież w Katowicach jest (chyba) ten śliczny ast, którego miała zabrać dziewczyna i cos ucichła.... nie wspomnę o Kaśce-Grubasce i Tosi od Supergogi...:-( Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Gość nie odbiera telefonu.[/quote] :-( to moze wyslij mu sms, zeby się odezwał w sprawie kontroli domku dla asta - jeśli nei odpisze znaczy nie jest zainteresowany... Quote
ElzaMilicz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tak zrobię, ale mam bardzo mieszane uczucia co do domków z Ostrowa i Kalisza bo to miejsce, gdzie organizowane są walki psów. Quote
Recommended Posts