Jump to content
Dogomania

.:: TANGA - amstaffka - JUZ W NOWYM DOMU ::.

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Przygotuj opis, to Ci wstawie aukcje na allegro.[/quote]

mowisz i masz:eviltong:
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=250443219[/URL]

tylko poproszę o zmianę ,ze sunia jest juz wysterylizowana;)

Posted

Jak tak czytam kolejna historie kolejnego psa ktory trafil spowrotem do schronu to wierzyc mi sie nie chce ze ludzie potrafia byc tak okrutni :( ... Bolka oddalam pod opieke w wakacje i juz mialam dola i wogole a codopiero pozbyc sie psa ... masakra :(

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Ja do niej dzwoniłam ale nie odbiera , pewnie nie może . Przekaż proszę,
że Pani chciałaby naprawić swój błąd ( jak sama okresliła ) i dać suni DT do czasu znalezienia DS.[/quote]

zaraz dam jej znać;)

Posted

[quote name='Apbt_sól']Tam w Strudze roznie bywa z zasiegiem telefonicznym wiec moze nie mieć go poprostu , a swoją drogą ,ciekawa ta cała sytuacja jest .[/quote]

nie bede tu pisała ale .....nie jest to normalne

Posted

Z tego co wiem to Pani miała zabrac sukę pod warunkiem ,ze pies bedzie mocno ogłaszany bo jak ona zdążyła zauwazyc suka nie była nawet na stronie fundacji wiec jakim sposobem niby miała znaleźć dom- pozostawie to bez komentarza :angryy:
Poza tym Pani miała sukę zabrac na tzw tymczas:diabloti:do chwili znalezienie jej nowego domu ale potem okazało sie ze Pani oddajac sukę cos tam chyba narozrabiała w naszym schronie wiec psa by jej nie wydali.
Zresztą z Olgą tez niekoniecznie ładnie postapiła nie informując ,ze ma w planie oddanie suki a potem dzwoniac jeszcze z jakimis pretensjami
Jednak problem sam się rozwiazał bo okazało się ,ze w miedzyczasie suka trafiła do adopcji