Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo w pierwszym poście, ale dla Ciebie jeszcze specjalnie powtórzę, tylko skonkretyzuj kofana 20 czy 30?, jeśli łaska /wybierz odp. nr 2 hihihiih/
Bardzo dziękuję w imieniu Jetusia :lol:
[FONT=Comic Sans MS]Wpłaty na konto Fundacji Emir z dopiskiem "na transport Jetta II"
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych[/FONT]
EMIR

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Konto Fundacji: [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Bank Śląski O / Grodzisk Maz.[/FONT] [FONT=Tahoma]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT] [/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Adres:[/FONT][FONT=Tahoma] Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola[/FONT] [/FONT]

Posted

No gdzie ty się chłopaku pałętasz, na 1 proszę!!!
Tak do 1.10 Majawrc, to nie wiem czy się uda, bo zanim te wszystkie przelewiki pospływają do Emira, to już będzie pewnie po 1, ale damy radę, może do końca przyszłego tygodnia.

Posted

Kto wystawia bazarek na cel transportu dla Jetta??
Mam dwa kosmetyki do wystawienia :roll: i z chęcią oddam na ten cel :diabloti:

Posted

Mogę wystawić bazarek dla Jetta ale potrzebuję fantów
mam jak narazie dwa kosmetyki ( szampon nieużywany DOVE i spray do ciała brązujący psiknięty może 3 razy )
później poszukam coś jeszcze
jeśli nazbieramy coś więcej to wystawię ( przynajmniej spróbuję ) bazarek na podróż dla Jetta :cool1:
jeśli ktoś coś ma to proszę o fotki ceny wywoławcze i kup teraz albo bez kup teraz
szkoda tylko, że czasu jest tak mało

Posted

Może wysłać priv do:

Hund

napisała:
Mogę przesłać komuś coś na bazarek Jetta ale sama nie umiem wystawić.

I Majawrc też coś oferowała. Monia zrób może na razie ten bazarek ze swoimi rzeczami, a potem się dorzuci te rzeczy od dziewczyn, co Ty na to?

Posted

to jak dotąd mamy 30,- uzbierane w dniu dzisiejszym :shake:, poczekamy jeszcze na II zmianę, może cuś jeszcze będzie. Ładnie mi tu Jetusia podnosić, bo ja będę pewnie dopiero wieczorem.

Posted

Hund napisał(a):
mogę podnosić , rzeczy na bazarek mogę przekazać.

Dzięki za podnoszenie a w sprawie bazarku dogadajcie się z monia3a Trzymajcie mi się tu cieplutko i kaskę liczcie;)