Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:oops: Bardzo przepraszam za nieobecność ale dopadły mnie sprawy które odwlekłam w lipcu gdy tylko znależliśmy guza u Happy:candle:! W pażdzierniku mam komisję lekarską i muszę teraz latać po lekarzach. Owszem, mam kilka kosmetyków (nowych) które chcę wystawić na owy bazarek, zdięcia mogę porobić nawet w tej chwili tylko jak je wstawić albo komu podesłać? I jak to dalej ma wyglądać?

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam się szczerze że nie było mnie prawie cały dzień gdyż latałam po lekarzach i się już pogubiłam, ale jak wróci do nas "graszka" to z pewnością podsumuje bilans:lol:

Posted

Ja proponuję aby wszyscy co chcą ofiarować coś na bazarek niech wyślą foty do mnie a ja zaraz będę coś dumać z bazarkiem
ja od siebie mogę wysłać fanty na mój koszt a cała kasa ( za przedmiot + koszt przesyłki ) idzie dla Jettusia ale jak rozwiązać kasę za przesyłki za fanty od was to naprawdę nie wiem
nawet nie wiem jak to się robi to będzie moj pierwszy bazarek
no ale w końcu musi być ten pierwszy raz

Posted

Super, zdięcia już wysyłam:cool3:-(tylko są w dużej rozdzielczości), i wydaje mi sie że koszt przesyłki powinien pokryć kupujący-tak jak jest to na Allegro, no ale to tylko moje skromne zdanie-mogę się mylić....:oops:

czy to dobry adres?- monia3a.........wp.pl, bo nie wiem czy dobry znalazłam? (sorki że tak oficjalnie)

Posted

Super nowina :crazyeye:, właśnie dzwoniła do mnie p.Krystyna z Fundacji i....uwaga..uwaga...Jetuś-Emirek jedzie do mnie już w tą niedzielę!!!!:multi: z samego rańca wyjeżdzają!!!!:cool3: W Fundacji stwierdzili ze skoro ma już domek to nie ma co go męczyć tylko odesłać do nowej panci i przyśpieszono mu wyjęcie drutów z łapek! Ale jazda :smilecol::sweetCyb::laola: jednak Emir potrafi zdziałać cuda!!!:cool2: a w niedzielę już tylko :painting::iloveyou::laugh2_2::loveu: uuupssss, hihi...

Posted

Majawrc napisał(a):
Super, zdięcia już wysyłam:cool3:-(tylko są w dużej rozdzielczości), i wydaje mi sie że koszt przesyłki powinien pokryć kupujący-tak jak jest to na Allegro, no ale to tylko moje skromne zdanie-mogę się mylić....:oops:

Tak ale na bazarku chcę podać konto fundacji do wpłat więc nie bardzo wiem jak odzyskać pieniądze na wysyłkę??

Majawrc,7358931 napisał(a):
czy to dobry adres?- monia3a.........wp.pl, bo nie wiem czy dobry znalazłam? (sorki że tak oficjalnie)

Dobry, zaraz sprawdzę pocztę i biorę się za bazarek, przeszkodziła mi teściowa bo przyszła na herbatkę

Posted

Dostałam maila i mam fotki, zmniejszę i wystawiam ale później, muszę wyjechać do kotków małych :-( ktoś podrzucił do mojej znajomej w reklamówce jeszcze ślepe, ona bez auta a musimy kupić mleko i do weta
Cioteczki cierpliwości dziś napewno zrobię bazarek ...

Posted

No to widzę, że super wieści po powrocie zastaję, ale Maja na transport i tak zbieramy? Czy już za friko go przywiozą? Bo podczas mojej nieobecności zadeklarowały wpłaty
Lexie - 20,-
Pandisia - 30,-

czyli 250 - 50= 200,-
nadworna księgowa zawsze do usług :-)

Posted

graszka napisał(a):
No to widzę, że super wieści po powrocie zastaję, ale Maja na transport i tak zbieramy? Czy już za friko go przywiozą? Bo podczas mojej nieobecności zadeklarowały wpłaty
Lexie - 20,-
Pandisia - 30,-
Monikusf - 50,-

czyli 250 - 100= 150,- jeszcze tak malutko, juppii;)
nadworna księgowa zawsze do usług :-)

Kochana "graszka" a nie pominęłaś przypadkiem "Dzodzo"-30zł, albo ja sie już z wrażenia zaplątałam....:oops:

Oczywiście że transport odpłatnie, to jest Fundacja z datków sę utrzymująca i chyba nie stać ich na taki gest, i tak za adopcję to co łaska, a chcę na niedzielę dużo kaski przekazać za leczenie które wynioslo ponad 3000zł i zostali z długiem....

Posted

Nie dzodzo już była wcześniej odliczona, ona tylko później potwierdziła, że wpłaciła 30. Staram się czuwać, ale zaraz przelecę jeszcze cały wątek i pospisuję dokładnie. :lol:

Posted

No i niestety skucha!!!
Brakuje jeszcze 200 [SIZE=2]nie 150, 2 razy odliczyłam 50 złotych monikusf, ona już wczoraj zadeklarowała a dzisiaj potwierdziła tylko :placz:, juz poprawiam w poprzednim poście i na początku, przepraszam i zaraz podam cała listę po kolei

Posted

Lista zadeklarowanych /częściowo już zrealizowanych/ wpłat;
1. graszka 20,-
2. Majwrc 30,-
3. Monikusf 50,-
4. Ewatr 20,-
5. Dzodzp 30,-
6. Lexie 20,-
7. Pandisia 30,-
-------
Razem 200,-

zadeklarowało się jeszcze kilka osób, że może po 1 cuś wyskrobią, czekamy
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd:oops::oops::oops:

Posted

justynavege napisał(a):
wrzucilam link na watek uciechowski moze ktos bedzie mogl pomoc

Bardzo wielkie DZIęKI :happy1: a czy możesz zapodać linka do tego wątku?

Posted

No chyba powoli będę się żegnać na dziś, trzeba Melusie wysikać przed spaniem a jutro wcześnie wstać i na wystawę:lol:
Myślę, że całkiem dobrze nam poszło, po 2 dniach mamy połowę kwoty i deklaracje na więcej po weekendzie:cunao:, jutro wpadnę raczej popołudniem lub wieczorkiem, niech ktoś trzyma rękę na pulsie i podnosi chłopaczka, na spacerek wyprowadza :Dog_run:i kaske liczy :czytaj: Spylam, dziękuję wszystkim za dziś :scared::bigcool: