Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My na 99% tez sie wybierzemy, piatek nam nawet lepiej pasuje bo wekend pozniej wolny:-) Mam tylko nadzieje ze moja panna nie bedzie chciala w tym czasie na zaloty jechac:-)

• 2 weeks later...
Posted

Mam pytanie ponieważ pierwszy raz wybrałabym się na zagraniczną wystawę
W jaki sposób można zapłacić Na ulotce podana jest tylko opłata w koronach
Czy można na wystawie??

Posted

LUBA niby jest napisana informacja, że bez potwierdzenia opłaty zgłoszenia nie będą przyjmowane.
Nie wiem jak jest w Czechach ale na słowackie krajówki zamiast przelewu w banku wysyłałam pieniądze przekazem pocztowym; taniej i póki co nie miałam problemu na żadnej wystawie, że opłata nie doszła ;)

Posted

Dostałam odpowiedź z Ołomuńca takiej treści :

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]Dobrý večer,[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]1.všichni vystavovatelé plat

Posted

W skrócie - bo mail nie przeszedł:

- 550 K - dla wszystkich wystawców , również zza granicy. Płatne w koronach , może być przelewem bankowym.
- Do dokumentów zgloszeniowych dołączyć kwitek zapłaty, rodowód itp. Przesłać można mailem lub pocztą.,

Posted

Jeszcze jedno pytanko:oops:
Na jaki adres trzeba wysłać pieniądze czy na konto??
Ja to zupełnie nie mam pojęcia o wysyłąniu kasy przekazem:oops:;)

Posted

[SIZE=2][FONT=ArialMT]Konto: (do przelewu z konta ;) )[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=ArialMT][FONT=Calibri][FONT=ArialMT]MSKS t[/FONT][FONT=ArialMT+1]ř[/FONT][FONT=ArialMT]. kpt.Jaro.e 35[/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE]
[FONT=ArialMT][SIZE=2][FONT=ArialMT][FONT=Calibri]KK Hartvêkovice[/FONT][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Calibri][FONT=ArialMT]Po.tovnê spo[/FONT][FONT=ArialMT+1]ř[/FONT][FONT=ArialMT]itelna[/FONT][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Calibri][FONT=ArialMT+1]č[/FONT][FONT=ArialMT]. ú. [/FONT][B][FONT=Arial-BoldMT]152672631/0300 [/FONT][/B][FONT=ArialMT]v K[/FONT][FONT=ArialMT+1]č[/FONT][/FONT][/SIZE]

[SIZE=2]Adres:[/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Calibri][B][FONT=Arial-BoldMT]Národnê výstava ps[/FONT][/B][B][FONT=Arial-BoldMT+1]ů[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][B][FONT=Arial-BoldMT][FONT=Calibri]Moravskoslezský kynologický svaz[/FONT][/FONT][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Calibri][B][FONT=Arial-BoldMT]t[/FONT][/B][B][FONT=Arial-BoldMT+1]ř[/FONT][/B][B][FONT=Arial-BoldMT].kpt.Jaro.e 35[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][B][FONT=Arial-BoldMT][FONT=Calibri]602 00 BRNO[/FONT][/FONT][/B][/SIZE]

[SIZE=2]Natomiast zanim wyślesz przekaz pocztowy lepiej jest zadzwonić i poprosić o podanie danych (nazwiska) osoby, na którą można skierować przekaz ;)[/SIZE]
[SIZE=2]Numer telefonu komórkowego [/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Times New Roman][FONT=Arial-BoldMT][B]+420 602 718 411[/B][/FONT][/FONT][/SIZE]
Przelew jest na konto a przekaz pocztowy na osobę i adres ;)

Posted

Ja dostałam coś takiego:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dobrý večer,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]můžete platit v korunách[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]i później:[/FONT]

můžete platit na miejscu

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja dostałam coś takiego:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]můžete platit v korunách[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]i później:[/FONT]

můžete platit na miejscu[/quote]

A nie wiesz czy kwotę z I, II terminu czy z dnia wystawy - to na miejscu

Posted

[quote name='musia']A nie wiesz czy kwotę z I, II terminu czy z dnia wystawy - to na miejscu[/QUOTE]
Właśnie tego nie mogę się za Chiny dowiedzieć :lol: Wysłałam już 3 maile w kilku językach (bo ja czeskiego to mimo wszystko nie rozumiem :lol:) i zawsze dostawałam odpowiedz "możecie płacić w koronach" albo "tak, możecie płacić na wystawie" :lol::lol: ale z którą kwotą to nie mam pojęcia :evil_lol:

Czy młody prezenter jest płatny? Jeżeli tak, to ile?

• 2 weeks later...
Posted

Mógłby mi ktoś napisać jakieś dokładniejsze ingo bo mi się to stronka z info nie wgrywa...

il trzeba za pierwszego psa zapłacić i gdzie, kto sedziuje gr. VII w jaki dzień i ile jest ten Olomuniec km od Wrocka?

Serdzeczne dzięki za odp

Posted

[CENTER][CENTER][B][FONT=Arial]Rozděleni plemen podle skupin FCI:[/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[B][FONT=Arial] 11. LEDNA 2008 pátek:[/FONT][/B]
[CENTER][CENTER][B][I][FONT=Arial]celé skupiny: III., V., VI., VII. a ostatni FCI neuznaná plemena[/FONT][/I][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][FONT=Arial]12. LEDNA 2008 sobota:[/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][I][FONT=Arial]celé skupiny: II., IV., VIII.[/FONT][/I][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][FONT=Arial]13. LEDNA 2008 neděle:[/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][I][FONT=Arial]celé skupiny: I., IX., X.[/FONT][/I][/B][/CENTER]
[/CENTER]
Výstavni poplatky : 1.uzávěrka(19.11) 2.uzávěrka(3.12)
[FONT=Arial]za prvni ho psa včetně katalogu 550,- Kč 650,- Kč[/FONT]
[FONT=Arial]za dalšiho psa (bez kat.=stejné jméno majitele jako u 1. psa) 400,- Kč 500,- Kč[/FONT]
[FONT=Arial]štěňata (při vyst. v *ce psů nemůže být považován za 1. psa) 200,- Kč 250,- Kč[/FONT]
[FONT=Arial]dorost (při vystavován * v *ce psů nemůže být považován za 1. psa) 200,- Kč 250,- Kč[/FONT]
[FONT=Arial]veteráni (při vyst. v *ce psů nemůže být považován za 1. psa) 200,- Kč 250,- Kč[/FONT]
[FONT=Arial]soutěže [/FONT][FONT=Arial]150,- Kč 250,- Kč[/FONT]