elainfo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł napisał(a):ostra jak brzytwa kurcze kto by pomyslał.. ale do Kasi tez czy tylko do Ciebie..??;-)) Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 elainfo napisał(a):kurcze kto by pomyslał.. ale do Kasi tez czy tylko do Ciebie..??;-)) do mnie... i wszystkich innych na świecie, oprócz Kasi Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja tez czekam na nowe foty Klarci. czyli mam ryzykować życiem? Quote
Isadora7 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł napisał(a):czyli mam ryzykować życiem? Ryzykuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja naprawdę muszę mieć nowe zdjęcia Klary. Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Isadora7 napisał(a):Ryzykuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja naprawdę muszę mieć nowe zdjęcia Klary. a w sobotę nie masz czasu? ja bym posiedział w samochodzie, a Ty byś cykała Quote
Bazyliah Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł - Ty o tej naszej Klarze? Przecież ona teraz bardzo miła i łagodna jest :roll: Tylko szczekliwa... Głaskaliśmy ją - Kasia nie zdębiała ani nie wydała żadnego dźwięku, jak podczas głaskania Kilera ;) To bardzo sympatyczna sunia - niezbyt urodziwa, ale sympatyczna :) Quote
nora Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja mam duzo kocy dla Kociego Swiata - najwyzej zabezpieczymy nimi Zmysla jak bedzie pstrykal zdjecia :diabloti: Quote
Zmysł Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bazyliah napisał(a):Zmysł - Ty o tej naszej Klarze? Przecież ona teraz bardzo miła i łagodna jest :roll: Tylko szczekliwa... Głaskaliśmy ją - Kasia nie zdębiała ani nie wydała żadnego dźwięku, jak podczas głaskania Kilera ;) To bardzo sympatyczna sunia - niezbyt urodziwa, ale sympatyczna :) Aha, to może mnie nie lubią po prostu. wezmę te koce Quote
KWL Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zmysł, a może byś dziś ode mnie wziął mój aparat ? Nikon 6mpx z dość dobrym autofocusem. Nawet robione z odległości zdjęcia są dość dobre do wykadrowywania. Do wieczora jestem w okolicach centrum. Quote
Zmysł Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 KWL napisał(a):Zmysł, a może byś dziś ode mnie wziął mój aparat ? Nikon 6mpx z dość dobrym autofocusem. Nawet robione z odległości zdjęcia są dość dobre do wykadrowywania. Do wieczora jestem w okolicach centrum. spróbuję.... Quote
Zmysł Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bluzki bawełniane, bardzo ładne. Zapraszam, wspomóżmy Koci Świat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10427670#post10427670 Quote
Zmysł Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nadludzkim wysiłkiem podjąłem próbę aktualizacji psiaków z KŚ- na pierwszej stronie Quote
Recommended Posts