kaja555 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 giselle4 - BARDZO DZIĘKUJEMY! :loveu: Szukamy dla Sary odpowiedzialnego, radosnego domku jak najszybciej. Ja jej mogę swój zaoferować dopiero za kilka miesięcy...:shake: Quote
kaja555 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A spacerki bardzo chętnie :loveu: Oferta angielskiego jak najbardziej aktualna - przy okazji Sara, po nauce, miałaby spacerek :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 kaja555 napisał(a):A spacerki bardzo chętnie :loveu: Oferta angielskiego jak najbardziej aktualna - przy okazji Sara, po nauce, miałaby spacerek :evil_lol: TO KIEDY ZACZYNAMY?? Quote
kaja555 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 grazyna9915 napisał(a):TO KIEDY ZACZYNAMY?? Proponuję wtorki 15.30, jeżeli nie pasuje to może być inny dzień. Możemy zacząć od 1 raz w tygodniu, jak Dawidowi się spodoba, zawsze możemy dodać jedną godzinę innego dnia. Możemy już zacząć w przyszłym tygodniu, we wtorek mam akurat wyjątkowo wyjazd, ale w środe mogę. Mogę też w piątek przed spotkaniem, jezeli inne dni nie pasują w przyszłym tygodniu..;) Quote
grazyna9915 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kupuję klej do tapet i we wtorek ruszam w miasto. Quote
Mada:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ja też mogę cosik rozwiesić we wtorkowy dzionek! :razz: Quote
kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 grazyna9915 napisał(a):Kupuję klej do tapet i we wtorek ruszam w miasto. To może być bardzo dobry pomysł z tym klejem - nie będzie tak łatwo zerwać...:evil_lol: A rozklejać trzeba trzeba, bo o ile piątkowe zebranie nadal aktualne...to będziemy się "rozliczać" z zadań z protokołu...:diabloti: Ciekawe czy ktoś mi Sarcie zwinie sprzed nosa?...:razz: Quote
Arlene Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pani Kasiu, mi się wydaje, że Sara po cichutku prosi o brak telefonów w Jej sprawie. Wiadomo dlaczego :lol: Quote
kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No to załatwione;) Szkoda tylko że trzeba czekać, a zajmowanie się taką liczną ferajną nam w końcu wykończy p. Grażynę...:shake: Quote
Arlene Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tak, Pani Grażynka nie ma lekko. Ale się nie poddaje. I za to należy się Jej podziw :) Quote
grazyna9915 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mada, znisz cichaczem protokół z ostatniego zebrania. A jeżli chodzi o opiękę nad zwierzętami to jest to łatwiejsze niż opieka nad ludźmi i nie ma mnie za co podziwiać. Byle tylko zwierzyniec był zdrowy, ale może i to przyjdzie z czasem. W każdym razie po dzisiejszej wizycie u weterynarza wiemy, że Sarcia ma już uszka zdrowe, gruczołki zostały wyczyszczone. Jedyne co to strasznie panikuje i lekkie dotknięcie wacikiem uszu powoduje, że Sara wyje najgłośniej jak tylko to jest możliwe. Quote
kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No to luzik;) Ja miałam podobne sceny z byłą Kają. Wycie to jeszcze nic, uszy można zatkać. A pies mi się trząsł jak osika że się jej zbadać nie dało...więc takie sceny znamy, wystarczy że powącha trawę koło gabinetu i już w tył zwrot:evil_lol: A protokuł rzecz święta! Nieruszać! Będziemy się spowiadać...:razz: Quote
Mada:) Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 grazyna9915 napisał(a):Mada, znisz cichaczem protokół z ostatniego zebrania. Ależ nie ma sprawy! Z miłą chęcią! :evil_lol: To kiedy ? :razz: Quote
kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oooo, nic cichaczem nie niszczymy! Bo poszczuje niszczycieli...Sarą?!:eviltong: Quote
grazyna9915 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mada:) napisał(a):Ależ nie ma sprawy! Z miłą chęcią! :evil_lol: To kiedy ? :razz: Mada już, natychmiast i wszystko zwalimy na czworonogi. :cool3: Quote
Mada:) Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ok, doskonały pomysł, ale niech Pani ciszej pisze, żeby pani Kasia nie zauważyła...:evil_lol: Moi drodzy - oświadczam, że o protokole można zapomnieć... Był, ale już go nie ma! Po prostu nie istnieje! :cool3: Musimy się wszyscy pogodzić z tą, jakże smutną wiadomością! :shake: Quote
kaja555 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ha ha ha! Ale ja wszystko pamiętam!!! I co wy moje drogie na to?:czytaj: Poza tym Sarcia mi wszystko wykabluje...więc na nic się nie zda pisanie :turn-l: "po cichu"... Quote
Mada:) Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 kaja555 napisał(a):Ha ha ha! Ale ja wszystko pamiętam!!! I co wy moje drogie na to?:czytaj: Poza tym Sarcia mi wszystko wykabluje...więc na nic się nie zda pisanie :turn-l: "po cichu"... Droga Pani Kasiu - ja mam czarownicze zdolności. Wystarczy jeden ruch, aby treść protokołu z Pani pamięci gdzieś się zapodziała... :evil_lol: A Sarcia..., powiem tak: mam z nią niezłe układy... :razz: Quote
kaja555 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hi hi hi! Zobaczymy na najbliższym spotkaniu jak działąją te czary! Aha, mam dla Twojego brata stosy ulotek do rozcinania...:evil_lol: A z Sarcią to ja pogadam na osobności...co to za układy ;) Quote
Mada:) Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 kaja555 napisał(a):Hi hi hi! Zobaczymy na najbliższym spotkaniu jak działąją te czary! Jak to jak? Czarowniczo... :evil_lol: kaja555 napisał(a):Aha, mam dla Twojego brata stosy ulotek do rozcinania...:evil_lol: Mój brat jest obecnie źródłem szczęścia! :cool3: Bardzo się cieszy! ;) kaja555 napisał(a):A z Sarcią to ja pogadam na osobności...co to za układy ;) Obawiam się, że Saruńka nic nie powie... :evil_lol: Quote
magda222 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Chyba,że w wigilijny wieczór Madziu... ;) Quote
kaja555 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A Wigilia juz całkiem niedługo...;) Powoli zaczynam sie juz bać tych czarów:smhair2: Quote
kaja555 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja tak w sumie to już nie chcę, żeby Sarę kto inny mi sprzątnął sprzed nosa... Chyba się będzie nazywać Felcia:loveu: Quote
Mada:) Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 kaja555 napisał(a):Ja tak w sumie to już nie chcę, żeby Sarę kto inny mi sprzątnął sprzed nosa... Chyba się będzie nazywać Felcia:loveu: Felcia? Skąd ja to imię znam, tylko w męskim wydaniu...? :niewiem: :evil_lol: Quote
Recommended Posts