Rawa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Czekamy na głos szanownej obywatelki :cool3: Quote
Mada:) Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Próbuję namówić rodziców na tymczas, ale ciągle słyszę, że potem będzie ciężko wydać zwierza... Eh... poczekamy jeszcze, w końcu się przekonają, czuję to ! :multi: Quote
grazyna9915 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Madziu serdeczne dzięki za wspaniałą opiekę na Sarą. Masz rewelacyjny DT. DZIĘKUJĘ TOBIE I TWOJEJ MAMIE I CAŁEJ RODZINIE. Chyba nigdy nie zdołam się WAM odwdzięczyć. Dziewczyny jestem WAM serdecznie wdzięczna za pomoc. Gdyby nie WY to nie wiem jak bym sobie poradziła w ten weekend. Jesteście odpowiedzialne i już takie dorosłe, że dech mi zapiera. Cieszę się, że mam w Was wsparcie. Olu Tobie też za wszystko dziękuję. Mada Sarę oczywiście możesz brać w każdej chwili na spacerki, to pomoże w jej przełamywaniu strachu. Chociaż po pobycie u Ciebie zrobiła się już dużo odważniejsza. Mada, Wiki, Psiara&Nusia cieszę się, że można na WAS zawsze polegać i dziękuję WAM i WASZYM RODZINĄ za wsparciem. Acha, wolontariuszki proszę zwrot dokumentów. Olciu dla jeżeli chcesz to mam dla Ciebie dokumenty do wypełnienia. Quote
Mada:) Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='grazyna9915']Madziu serdeczne dzięki za wspaniałą opiekę na Sarą. Masz rewelacyjny DT. DZIĘKUJĘ TOBIE I TWOJEJ MAMIE I CAŁEJ RODZINIE. Chyba nigdy nie zdołam się WAM odwdzięczyć. Ja już Pani powiedziałam - to był wspaniały weekend spędzony ze wspaniałą psiną, której nie sposób nieuwielbiać ! Moja mamcia się w niej zakochała i ja oczywiście też :loveu: ! Także - nie ma za co !! ;) Odwdzięczyć ? - O czym tu wogule dyskutować ?! :mad: A matma ? A spacerki w cudownym towarzystwie ? A wspaniała sąsiadka ? A osóbka, którą rozumiem, i która zawsze chętnie mi pomaga ? I wiele, wiele tego... Jak ja się mam odwdzięczyć ? :shake: DT... hmmm... to jedynie początki, które może kiedyś, w odległym czasie przeistoczą się w prawdziwy tymczas. :lol: Będzie ciężko również z tego powodu, iż moja mama wykazała w ciągu ostatnich dwóch dni, jak bardzo można się przywiązać do czworonoga w tak szybkim czasie ! :-o Wielkim trudem będzie jej wydać jakiegokolwiek zwierzaka... Ale może w końcu się przekona... Reszta rodzinki to facety, więc z nimi raczej takiego problemu nie powinno być :razz:. Spacerki z Sarcią ? OCZYWIŚCIE !! W wolnej chwili mogę ją wyciągnąć na króciutkie podróże ! ;) ZAWSZE, CHĘTNIE SŁUŻĘ POMOCĄ !! ;) Oczywiście Pani wolontariuszko, dokumenty zwrócę przy najbliższej okazji, o ile skleroza mnie nie dopadnie :evil_lol:. Tymczasem... DOBRANOC ! :cool1: :lol: Quote
kaja555 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Sara tak mi się podoba :razz: - cudna psina, charakter taki bojażliwo-poczciwy, coś jak moja Kaja obok, przy odpowiedznich warunkach dałaby sie trochę rozbrykać i zabawki poszłyby w ruch ;) No a poza tym głaskać, głaskać i głaskać... Może ogląda tą stronę taki właśnie ochotnik...?:cool3: Quote
Rawa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dorosłe :roll: Proszę mi to częściej powtarzać, a najlepiej moim rodzicom :eviltong: A tak w ogóle to my się cieszymy, że mamy PANIĄ, że możemy realizować swoje pomysły i pasje, zdobywać doświadczenie, jeśli chodzi o opiekę na zwierzakami i za to, że zawsze można z panią na każdy temat porozmawiać (chociaż temat aerobiku można by sobie odpuścić :mad:). Ale sobie wazelinujemy :evil_lol: Pani Gago, czy mogłabym dokumenty donieść jutro ok. 15.30? Quote
Mada:) Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Dianeczka']A tak w ogóle to my się cieszymy, że mamy PANIĄ, że możemy realizować swoje pomysły i pasje, zdobywać doświadczenie, jeśli chodzi o opiekę na zwierzakami i za to, że zawsze można z panią na każdy temat porozmawiać Potwierdzam - mogę to nawet oświadczyć na piśmie !! :razz: (Temat aerobiku jest ewidentnie jednym z lepszych :evil_lol: ! ) Quote
Rawa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mada:) napisał(a): (Temat aerobiku jest ewidentnie jednym z lepszych :evil_lol: ! ) Ej no... To niesprawiedliwe! :placz: Ja się poskarżę! Zobaczysz! :placz: Łeee... Ja... Ja... Buuu... ja tak nie chcę! :placz: Quote
grazyna9915 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Potwierdzam, wazelinactwo na tym wątku jest okropne. Mimo to dziękuję za ciepłe słowa. Jeżeli chodzi o temat "aerobiku" to jest bardzo sympatyczny podczas spacerków z Sarą i resztą gawiedzi. Jutro o 15.30 czekam na dokumenty. Będzie też Kasia z dogo. Ola i Mada czujcie się również zaproszone. Quote
Mada:) Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Lekcje do 15.50, potem niemiecki !! :placz: Przykro mi, nie dam rady... :-( Quote
Arlene Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jakie wazeliniarstwo?! Toż to najszczersza prawda :cool3: A na koniec mam okropną prośbę: weźcie mnie też na jakiś spacerek :evil_lol: Quote
Rawa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No pięknie! Siedziałam ponad 2 i pół godziny, a zgody nie oddałam :shake: Ma głupota nie zna granic ... Quote
Mada:) Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Oj Wiki, Wiki za dużo myślisz o tym aerobiku dlatego się tak zagłębiasz myślami nie tam, gdzie trzeba i zapominasz chociażby o ODDANIU ZGODY ! :shake: Jak tak dalej pójdzie, to będzie z tobą źle. Ja Ci mówię - rzuć lepiej ten aerobik, on źle na Ciebie wpływa ! :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mada ma rację, rzuć Dianeczka ten aerobik, ON Cię wykończy, a pamiętaj trzeba korzystać z życia. Jutro spacerek o 14.00. KTO CHĘTNY? Quote
Mada:) Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Chętni wyparowali ? :razz: Żałujcie, spacerek był fantastyczny, jak zwykle z resztą ! :eviltong: Wiki - zaskakujesz mnie coraz bardziej ! Błagam, rzuć ten aerobik !! :placz: On tak źle na Ciebie wpływa... :eviltong: A tymczasem przedstwiam Wam mój 2-dniowy tymczas :loveu:: Quote
Rawa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie rzucę! :shake: Jeśli chcę mieć 5 z w-f (a chcę :p) A tak poza tym ekologiczny żuczku to nie ja chodziłam po Paprocanach w worku na śmieci i papierze toaletowym :evil_lol: [SIZE="1"]No TOOOOOOOO żuczku :cool1: Quote
Mada:) Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 OJ WIKI, WIKI !!! PRZEKROCZYŁAŚ WSZELKIE GRANICE !!! TY CHEERLEADERKO JEDNA !!!! :mad: :evil_lol: A swoją drogą to w stroju EKO-żuczka było mi bardzo wygodnie ! :eviltong: Chcesz ?, mogę Ci kiedyś zaprezentować ten kostium ? :cool1: Quote
Rawa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 TAAAAAAAAAAAAAAK!!! Najlepiej na jakimś festynie! Tylko nie ubieraj w to psiaków! A cheerlederką nie jestem! Wypraszam sobie! Aerobik to gimnastyka przy muzyce po prostu :p Quote
grazyna9915 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 PUK, PUK. Czy można przeszkodzić? Żuczku i Cheerlederko, szukamy domu dla Sary! Co to za przepychanki.:diabloti: Brać się do roboty!!!!:mad: Kto zaprojektuje plakat? Kto da ogłoszenia? Czekam na deklaracje! Acha, Mada nie mam zgody! I jeszcze jedno, gdzie Sara spała na dwudniowym tymczasie, bo to na pewno nie jest jej posłanie.:mad: Quote
kaja555 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jutro rano przeszukam zdjęcia:evil_lol: Sary i cos wymyśle ;) Quote
Rawa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 grazyna9915 napisał(a):PUK, PUK. Czy można przeszkodzić? Żuczku i Cheerlederko, szukamy domu dla Sary! Co to za przepychanki.:diabloti: Brać się do roboty!!!!:mad: Kto zaprojektuje plakat? Kto da ogłoszenia? Czekam na deklaracje! Acha, Mada nie mam zgody! I jeszcze jedno, gdzie Sara spała na dwudniowym tymczasie, bo to na pewno nie jest jej posłanie.:mad: Ale Żuczek mi dokucza!:placz: Pani też... :placz: Zrobie protest! A Zuczek jak zwykle nie dał zgody :mad: Do tego Sara mi się na niego skrżyła! Pięknie, pięknie! Quote
Mada:) Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 PUK, PUK... To nie przepychanka tylko podnoszenie wątku :evil_lol:. Mam tekst do plakatów. Komu przesłać ? :razz: 3 plakaty już wiszą w Tychach (lepszy rydz niż nic :cool1:). Ogłosiłam już Sarcię na kilku stronach, ale nikt się nie zgłasza jeszcze... :-( Kochana cheerleaderko, zgodę już oddałam i to w ogryginale, a nie pisaną własnoręcznie jak to niektórym się zdarza :eviltong: ! Tak, zgadza się ! To nie jest posłanko Sarci lecz mojego Chica. Śliczne, prawda ? :loveu: Quote
kaja555 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mada:), poprosze tekst do plakatu na prywatną wiadomość, mam dziś w planie coś wymodzić dla Sary...;) Quote
Recommended Posts