Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Garamond][SIZE=5]Sara to młoda, bo zaledwie 2,5 letnia, urocza suczka, która do niedawna mieszkała w tyskim schronisku dla zwierząt.[/FONT]
[FONT=Garamond]Dziś jest już w domku tymczasowym i pilnie poszukujemy dla niej domu docelowego.[/FONT]
[FONT=Garamond]Sunia jest średniej wielkości, o biało-czarnej maści i pięknych, [/FONT]
[FONT=Garamond]jasno-brązowych oczkach:[/FONT]

[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond][/FONT]

[FONT=Garamond]Do schroniska trafiła po tym, jak wałęsała się samotnie po Tychach.[/FONT]
[FONT=Garamond]Jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona oraz gotowa poznać nową, lepszą stronę życia.[/FONT]

[FONT=Garamond]Sarcia to bardzo oddana i wylewna suczka.[/FONT]
[FONT=Garamond]Jest bardzo wdzięczna za to, że dano jej szansę. Świetnie sprawuje się na spacerkach. Uwielbia dotyk człowieka i jego obecność. Do szczęścia tylko to jest jej naprawdę potrzebne.[/FONT]
[FONT=Garamond]Dogaduje się z pieskami i kotkami.[/FONT]

[FONT=Garamond]Aż w sercu ściska, gdy spoglądając w oczy człowieka wciska swoją słodką mordkę pod rękę i domaga się głasków...[/FONT]
[FONT=Garamond]Kochane stworzonko..., jak to możliwe, że jeszcze bez domku ? :placz:[/FONT]

[FONT=Garamond]Kontakt w sprawie adopcji Sary:[/FONT]
[FONT=Garamond]- tel. kom: 601 294 064[/FONT]
[FONT=Garamond]- GG: 2499113[/FONT]

[FONT=Garamond]Pomóc w szukaniu domku dla Sarci można również w następujący sposób:[/FONT]
[FONT=Garamond]wystarczy wydrukować pewną ilośc plakatów, (wzór pokazany jest poniżej) i rozwiesić w swoim mieście. TO MOŻE BAAARDZO UŁATWIĆ ZNALEZIENIE DLA SUNI DOMKU![/FONT]

[FONT=Garamond]Oto plakat:[/FONT]

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suńka co chwilę domaga się pieszczot i naprawdę teskni za dotykiem człowieka. Najbardziej potrafi rozczulić kiedy opiera się swoimi chudziutkimi łapkami o kolana
i gdy zaczynam ja głaskać wtula swój pyszczek w dłoń.

Posted

Sarunia jest bardzo, ale to bardzo przyjazna i niestety bardzo płochliwa.
Potrzebuje szybko nowego domu, miłości i cierpliwości.
Nie potrafi bawić się psimi zabawkami, ale chętnie broi z innymi psiakami.
Przy Sarze moje koty są bezpieczne, nic im nie robi.

Posted

Sarunia jest chwilowo (na weekend) u mnie. To taka cudowna mordka, że brakuje mi słów aby ją opisać !
Jak myślicie, co teraz porabia ? :razz:
Otóż leży mi na kolanach i zaczepia moje klikające po klawiaturze ręce, żeby ją tylko głaskać ! :loveu:

CÓD MIÓD !! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Zaczepia Twoje ręce?
To brzmi... kociakowo.
Bo moje ręce i w ogóle wszystko jest ostatnio non-stop zaczepiane przez kociego potworka :evil_lol:

A jak Sara dogaduje się z Chico?

Posted

Powiem tak:
tam gdzie jest Sara - nie ma Chica ! :evil_lol:
Sarcia nie wchodzi na łóżko, więc Chico to wykorzystuje i non stop tam śpiocha ! :razz: Tolerują się wzajemnie, zero sprzeczek. Chico zajęty swoimi sprawami, Sarcia swoimi.
Kochane psiaki :loveu:.

Posted

Olcia - na wątku Felcia już napisałam:
została jeszcze Yoko oraz dwie urocze beagielki ! :razz:
Dzwoń do pani Grażynki, może jeszcze się załapiesz !

Posted

No OK, jest różnica ;)

A Ty tak Madziu nie każ mi dzwonić, bo ja przecież nie narzekam, że nie mam piesa w ramach hotelu weekendowego. Ja tylko zauważam :lol:

Ciekawe, co by Pani Grażynka powiedziała, gdybyście oświadczyły, że bierzecie Felka i Sarę do siebie na DT :cool3: