Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zauważyłam taką zależność: czym panterze ubywa ciała - tym Sarze więcej przybywa. Chyba juz wiem jak Sarę odchudzić - napcham trochę waty do pantery przez dziurę po ogonie! :evil_lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
zauważyłam taką zależność: czym panterze ubywa ciała - tym Sarze więcej przybywa. Chyba juz wiem jak Sarę odchudzić - napcham trochę waty do pantery przez dziurę po ogonie! :evil_lol:

:megagrin:

Posted

wczoraj Sara bawiła się taśmą do pakowania prezentów.

Robi się to tak:
wsadza się nos do środka taśmy i tak z nią chodzi po mieszkaniu, potem się łapą ściąga taśmę, turla po podłodze, jeszcze łapą popchnie żeby stała na kancie i potem znowu wsadza nos do środka.

To samo można zrobić z pustą miską na jedzenie, turlać po pokoju ile wlezie, szczególnie że wszyscy myślą że jestem już TAK głodna, że po tym turlaniu dostaje jeść :razz:

Posted

kaja555 napisał(a):
To samo można zrobić z pustą miską na jedzenie, turlać po pokoju ile wlezie, szczególnie że wszyscy myślą że jestem już TAK głodna, że po tym turlaniu dostaje jeść :razz:

A potem Sara niby tyje... :mad: :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

magda222 napisał(a):
Mogę asystować?Plisss...
To będzie wspomnienie z dzieciństwa :diabloti:

akurat wczoraj go zoperowałam :evil_lol:, było wiele ran rozdartych: ogon, grzbiet, brzuch, dwie łapy. Wszędzie dziury. Ale Sara potrafiła go ściągnąć z wysokiego stołu, bo się chciała pobawić (połozyłam tam, żeby już mu dała spokój do operacji, bo nie nadążałam ze zbieraniem waty po podłodze :evil_lol:).

• 5 months later...
Posted

Sarunia właśnie wróciła z 2-tygodniowego urlopu na wsi :diabloti:

Cała wieś znała "psa na sznurku", Sara bywała wszędzie, u sąsiadów na kanapach, ganiała z psami po polach i przeganiała z posesji obcych, w szczególności księdza! :evil_lol:

W wolnej chwili pokażę zdjęcia, może się nawet nauczę wgrywać filmy... :cool3:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...