kaja555 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Na pewno gania po łąkach z innymi psiurami i łapie ich za nogi...:evil_lol: Quote
kaja555 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A wczoraj widziałam Sare i wszyscy mi mogą pozazdrościć! ;) Grzeczniutka przytulaja z niej się zrobiła... i podobno już wie jak się bawić zabawkami. Quote
Arlene Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No to zazdroszczę ;) Sara zapowiada się na idealną towarzyszkę. Quote
grazyna9915 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Uwaga, Dawid obiecał, że nowemu właścicielowi Sary podaruje biało-czerwoną piłkę, czyli ulubioną zabawkę Sary. Quote
grazyna9915 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dziewczyny bardzo mocno się do Was uśmiecham i proszę o pomoc. Jutro zamierzam z całą rodzinką wyjechać na cały dzień, wyjeżdżamy o 9 rano, a wracamy późnym wieczorem. Czy mógłby ktoś zająć mi się Sarą przez NIEDZIELĘ? Feluś idzie do moich rodziców. Beagle do znajomych. Yoko panikarę weźmiemy ze sobą by komuś nie robić "skuczącego" problemu. Została nam jeszcze Sara, której nie chciałabym zostawiać samej w domu. Quote
Mada:) Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 No to Sarcia jutro przywędruje do mnie! :multi: Quote
grazyna9915 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A może nowe fotki SARY? Pierwsza fotka jest jeszcze z przed jakiegoś czasu. Sara pierwszy raz miała na polu podniesiony ogonek: Teraz Sara nie jest już taka strachliwa i ogonek jest prawie cały czas w górze, poniższe zdjęcia są już z noworocznego spaceru: Sara uwielbia brykanie i tarzanie się w śniegu: Quote
Mada:) Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Śliczne foteczki!! :loveu: A Sarcia właśnie sobie leży obok mnie, a Chico uciekł do sypialni :evil_lol:. Quote
Mada:) Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Oj jest czego, jest! :loveu: Właśnie sobie usnęła na moim łóżku... O... zeszła, pora na zmianę - teraz wskoczył Chico! :evil_lol: Ale nie dam mu pospać - pora na spacerek! Quote
Arlene Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ja też zazdroszczę! Dlaczego ta Magda mieszka tak blisko Pani Grażynki? Gdyby nie to, nie mogłaby nam tak szybko zwinąć Sary sprzed nosa :evil_lol: Ciekawe jak Chico i Sara wyglądają razem na jednym posłanku :) Quote
Mada:) Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Po prostu ma się to szczęście mieszkać obok pani Grażynki! :multi: Sara z Chico nie wyglądają razem na jednym posłanku, bo korzystają z wszystkiego co można nazwać posłankiem na zmiany, tzn. gdy Sarcia leży, Chico ucieka. Gdy Sara schodzi, Chico wskakuje! :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :loveu:Madziu serdeczne dzięki za wspaniałą opiekę na Sarą.:loveu: Mam wielkie szczęście, że mam tylu wspaniałych znajomych. Ludzie wyjeżdżają i mają problem z ulokowniem gdzieś jednego psiaka, a ja proszę... Ja i moje pięć psiaków zawsze może na was liczyć. To jest wspaniałe! DZIĘKUJĘ! :loveu: i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz... Madziu niskie ukłony i wielkie podziękowania dla Twoich rodziców!!! :lol: Są wyjątkowi!!! :lol: Quote
kaja555 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 I rodziców też zazdroszcze ;) A Sara nam wypiękniała, i taka wesolutka się zrobiła :loveu: Quote
grazyna9915 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To dobry wpływ Madzi, teraz jeszcze tylko domku jej brak. Quote
Mada:) Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Co do opieki nad Sarcią - nie ma za co dziękować! To ja dziękuję za to, że mogłam spędzić z dwoma psiakami tak wspaniały dzień! Dziękuję! :lol: Może Pani liczy na to, że zaopiekuję się psiakiem gdy potrzeba, o ile tylko będę mogła. ;) Dla mnie to żaden problem!! Dziękuję za podziękowania dla rodziców. No tak, gdyby nie oni, to nie mogłabym zaopiekowac się Sarcią. Od nich to zależało. Na szczęście się zgodzili! Dziękuję! W końcu ktoś się małą zainteresował. Trzymam kciuki! :multi: Quote
Rawa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Madzia, normalnie masz całe grono zazdrośników, do których dołączam... :cool3: Ja też chcę :placz: Quote
kaja555 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ehh, a co ja mam powiedzieć... Sarcia w górę! Quote
Mada:) Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Ha... ma się to szczęście!! :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Chyba zazdrośnikom zacznę wypożyczać Sarcię za niewielką opłatką.:evil_lol: Quote
Arlene Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 O tak, świetny pomysł! A ile Pani zarobi :lol: Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Tyle by kupić sobie nowy, duży dom z dużym ogrodem i zostawić u siebie wszystkie zwierzaki z DT. PS. Dom nie musi być duży, ale ogród taaaak. Quote
Recommended Posts