Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja555']Jakby to było w miarę szybko, to bez dwóch zdań.

No ale jakby co, to zawsze jestem w rezerwie:razz:

Tymczasem Sara na pierwszą :multi:

KAJA trzymam Cię za słow :p.

Ale masz rację, na razie szukamy jej domu, bo bid nigdy nie zabraknie.

Kto pomoże w plakatowaniu?
Kaja zrobiła takie ładne plakaty!

Posted

grazyna9915 napisał(a):
KAJA trzymam Cię za słow :p.

Ja jestem słowną osobą, Sara mi zwinęła serducho już pod City Pointem...:loveu: Tak więc w rezerwie jestem całkiem serio:p

Ale nie myśląc o sobie, tylko o Sarze, życzę jej domu jak najszybciej! A w razie pecha - będę w bloku na przeciwko;)

Posted

magda222 napisał(a):
Czy jest tu ktoś kto zna się na drukarkach?Chcę kupić a nie mam za bardzo pojęcia o takim sprzęcie.A tyle plakatów do drukowania!

A kolorową drukarkę czy zwykłą? Bo jak niekolorową, to ja drukuję na laserowej (Samsunga jest b. dobra) - bardzo dobra jakość, nawet zdjęcia i wszyskie odcienie szarości dobrze wychodzą.
A kolorowa - na atramentowej wychodzą wszystkie kolory - super jakość, ale niestety tusz bardzo szybko wychodzi. 30-40 plakatów Felka i trzeba było następny kupić. Nie mam porównania z inną kolorową...
Tyle wiem z doświadczenia, ekspertem niestety nie jestem:oops:

Posted

kaja555 napisał(a):
A kolorową drukarkę czy zwykłą? Bo jak niekolorową, to ja drukuję na laserowej (Samsunga jest b. dobra) - bardzo dobra jakość, nawet zdjęcia i wszyskie odcienie szarości dobrze wychodzą.
A kolorowa - na atramentowej wychodzą wszystkie kolory - super jakość, ale niestety tusz bardzo szybko wychodzi. 30-40 plakatów Felka i trzeba było następny kupić. Nie mam porównania z inną kolorową...
Tyle wiem z doświadczenia, ekspertem niestety nie jestem:oops:

Chciałabym kolorową.Może laserową.Chciałabym żeby była ekonomiczna.Mogę zapłacić za nią trochę więcej ale żeby była tania w utrzymaniu.Ktoś mi już polecał Samsunga.Nie mam żadnego doświadczenia bo to będzie moja pierwsza drukarka.

Posted

magda222 napisał(a):
Chciałabym kolorową.Może laserową.Chciałabym żeby była ekonomiczna.Mogę zapłacić za nią trochę więcej ale żeby była tania w utrzymaniu.Ktoś mi już polecał Samsunga.Nie mam żadnego doświadczenia bo to będzie moja pierwsza drukarka.

Ok, popytam w pracy informatyka o laserową kolorową;)

A tymczasem Sara na pierwszą!:multi:
Zapraszamy do drukowania plakatów!!!;)

Posted

Kolorowa laserowa jest zdecydowanie bardziej wydajna od drukarki atramentowej! Cartridge na dłużej starcza. Co do dokładnych typów, powinnam coś wiedzieć do dwóch dni.

Sarcia pamiętamy o tobie:loveu: Kto jeszcze wydrukuje plakacik dla Sary?

Posted

I jeszcze chciałabym żeby druk był dobrej jakości.I nie musi być jakaś super szybka ta drukarka.Nie zależy mi na tym.Ważne żeby była ekonomiczna i dobrej jakości.
A przepraszam może to głupie pytanie ale czy są takie drukarki na których można drukować też zdjęcia?

Posted

Pewnie jej bardzo dobrze w domku tymczasowym, ale jednocześnie wie, że będzie musiała niebawem go opuścić, więc postanowiła pozrywać karteczki z nr. tel. w ogłoszeniach, i poczekać w DT aż pani Kasia zabierze ją do siebie, do DS!:mad: Aj ta Sara-Cwaniara...

Posted

Musze powiedzieć że cwaniara to z niej jest, hmm to może powinnam już zacząć zabierać ją na spacerki...?:cool3:

Coś ludzie się nie kwapią do adopcji takich cudownych tymczasowiczów...