Mada:) Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Już wysyłam. Oczywiście może go Pani troszku zdeformować, gdyby okazał się zbyt długi itp. ;) Quote
kaja555 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mada:) Dziękuję bardzo!;) Faktycznie trochę długi, ale są tam b. wazne wiadomośći, o których bym mogła zapomnieć ....:oops: Coś wymodzimy...:cool3: Quote
Rawa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mada:) napisał(a): Kochana cheerleaderko, zgodę już oddałam i to w ogryginale, a nie pisaną własnoręcznie jak to niektórym się zdarza :eviltong: ! Żuczku... Oj, Ty się doigrasz :mad: Za to ja oddałam wcześniej :p Quote
Arlene Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Dianeczka']Nie rzucę! :shake: Jeśli chcę mieć 5 z w-f (a chcę :p) A tak poza tym ekologiczny żuczku to nie ja chodziłam po Paprocanach w worku na śmieci i papierze toaletowym :evil_lol: No TOOOOOOOO żuczku :cool1: Wiki droga, ja też występowałam w takim kostiumie, jakbyś nie wiedziała :evil_lol: Worek i papier były bardzo stylowe. Czego się nie robi dla ekologii?!! Quote
Rawa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To mamy dwa żuczki Tylko mi nie mów, że plastik jest ekologiczny, Olciu :p Lepiej zajmijmy się tematem Sary, bo to dość głupi musi wyglądać, wiecie :eviltong: Quote
Arlene Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nie mówię przecież, że jest :evil_lol: Nie narzekaj, bo Sarcię podnosimy ;) Quote
Mada:) Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Olcia - żuczki górą, no nie ? :cool1: Quote
Rawa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Żuczki, żuczkami, ale plastik jest nieekologiczny :p Quote
Rawa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Widzisz Madzia! Ola rozumie ideę aerobiku :eviltong: Bierz przykład :p Quote
grazyna9915 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hej żuczki i inne stworzonka, to wątek Sary a nie pomniejszych stworzonek. Ludziska ratunku, kot miałczy mi na kolanach, jamniorek skuczy z mojej prawej strony, Sara z lewej strony trąca mnie łapką, a Yoko patrzy za poduszki bo na moich kolanach zabrakło jej miejsca. Pomocy! Quote
Mada:) Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Cóż mamy zrobić w tej sytuacji ? :razz: Jak pomóc ? Quote
Rawa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja wiem! Ja wiem! Zaraz przyjdę i oddam swoje kolana ;) Quote
Mada:) Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Składamy swoje kolana ! Kto się dołączy ? :razz: Quote
kaja555 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Moje kolana mieszkają trochę daleko...ale jak będą w pobliżu to służą pomocą;) Natomiast na poważnie to trzeba się zabrać jeszcze ostrzej, bo to na prawdę nie było do przewidzenia że akcja się skończy - a psiaki zostaną. Pani Grażynce na prawde teraz nie jest łatwo, chociaż nic a nic nie narzeka...:shake: No więc mam plakaty Felka i Sary, jutro-wtorek robię jeszcze Yoko i no i czadu z kampanią!:multi: Bo w biblotekach, szkołach i sklepach zool. nie zrywają - i można od razu wszystkie za jednym zamachem podrzucać - natomiast słupy i drzewa proponuje ładne ale czarno-białe (ta wersja z dużą ilością telefonów) - zawsze można dokleić jak zerwą - i tak doklejać aż do skutku...:razz: A jak się załączniki nie otwierają - to wydrukuję i podrzucę!;) Co do dnia to dam znać - myślę że tak między środa-pt...? Quote
grazyna9915 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 SUPER! ODWIEDZINY!!! Psiaki i kociaki będą wymiziane!!!! Już nie potrafimy się doczekać! Quote
kaja555 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Sara się przypomina! :multi: Czy ona robi to specjalnie żeby się w końcu do mnie wprowadzić...?;) Ukrywa się przed innymi??:razz: Quote
Arlene Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 kaja555 napisał(a): Czy ona robi to specjalnie żeby się w końcu do mnie wprowadzić...?;) Ukrywa się przed innymi??:razz: No oczywiście, jak mogłam na to nie wpaść :cool3: BTW: Moje kolana również służą pomocą :evil_lol: Quote
Mada:) Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 No to już mamy cztery (?) chętne pary kolan ! :multi: Quote
Arlene Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Na takim zestawie to już zwierzyniec musi się pomieścić :lol: Quote
kaja555 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jeżeli moge coś zasugerować:oops: to najbardziej mi odpowiada piątek, żeby podrzucić plakaciki (Sara, Yoko, plus czarno białe Felka do dowieszenia). Kończe prace o 15.00, więc około 15.30 bym była... ja wcześniej. No i oczywiście nie mam zamiaru się tak zasiedzieć jak ostatnio...;) Co tu dużo mówić, sernik był pyszny, ale dobra herbatka by całkowicie wystarczyła:loveu: Jeżeli nie pasuje, to się dostosuje;) Czekam na propozycje... Quote
grazyna9915 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kaja, termin mi odpowiada. I o jakim zasiedzeniu jest tu mowa. Mam nadzieję, że tym razem nie uciekniesz tak szybko. Mada, Magda, Dianeczka i Psiara, może też wpadniecie? Może jest jeszcze ktoś chętny kto w piątek pisze się na głaski? Quote
kaja555 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No to super, wszystkie plakaty przyniosę. Te czarno-białe można podrzucać na wycieraczki i do sklepików tak jak genialnie wymyśliły dziewczyny (wątek schronisko Tychy). Jak będzie frekwencja w piątek, to przy okazji możemy zrobić spotkanie...;) organizacyjne. Bo jak już mówiłam wcześniej, co ja teraz po tych plakatach będę robić w pracy...?:evil_lol: A tak na serio, to oczywiście jest co robić, i to za dużo i nerwowo - a taki plakacik jest super przerwą relaksacyjną...:cool1: Quote
Recommended Posts