Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada:) napisał(a):

Kochana cheerleaderko, zgodę już oddałam i to w ogryginale, a nie pisaną własnoręcznie jak to niektórym się zdarza :eviltong: !

Żuczku... Oj, Ty się doigrasz :mad:
Za to ja oddałam wcześniej :p

Posted

[quote name='Dianeczka']Nie rzucę! :shake: Jeśli chcę mieć 5 z w-f (a chcę :p)
A tak poza tym ekologiczny żuczku to nie ja chodziłam po Paprocanach w worku na śmieci i papierze toaletowym :evil_lol:

No TOOOOOOOO żuczku :cool1:

Wiki droga, ja też występowałam w takim kostiumie, jakbyś nie wiedziała :evil_lol: Worek i papier były bardzo stylowe. Czego się nie robi dla ekologii?!!

Posted

To mamy dwa żuczki
Tylko mi nie mów, że plastik jest ekologiczny, Olciu :p

Lepiej zajmijmy się tematem Sary, bo to dość głupi musi wyglądać, wiecie :eviltong:

Posted

Hej żuczki i inne stworzonka, to wątek Sary a nie pomniejszych stworzonek.

Ludziska ratunku, kot miałczy mi na kolanach, jamniorek skuczy z mojej prawej strony, Sara z lewej strony trąca mnie łapką, a Yoko patrzy za poduszki bo na moich kolanach zabrakło jej miejsca.

Pomocy!

Posted

Moje kolana mieszkają trochę daleko...ale jak będą w pobliżu to służą pomocą;)

Natomiast na poważnie to trzeba się zabrać jeszcze ostrzej, bo to na prawdę nie było do przewidzenia że akcja się skończy - a psiaki zostaną.

Pani Grażynce na prawde teraz nie jest łatwo, chociaż nic a nic nie narzeka...:shake:

No więc mam plakaty Felka i Sary, jutro-wtorek robię jeszcze Yoko i no i czadu z kampanią!:multi:

Bo w biblotekach, szkołach i sklepach zool. nie zrywają - i można od razu wszystkie za jednym zamachem podrzucać - natomiast słupy i drzewa proponuje ładne ale czarno-białe (ta wersja z dużą ilością telefonów) - zawsze można dokleić jak zerwą - i tak doklejać aż do skutku...:razz:

A jak się załączniki nie otwierają - to wydrukuję i podrzucę!;)
Co do dnia to dam znać - myślę że tak między środa-pt...?

Posted

kaja555 napisał(a):

Czy ona robi to specjalnie żeby się w końcu do mnie wprowadzić...?;)
Ukrywa się przed innymi??:razz:

No oczywiście, jak mogłam na to nie wpaść :cool3:

BTW: Moje kolana również służą pomocą :evil_lol:

Posted

Jeżeli moge coś zasugerować:oops: to najbardziej mi odpowiada piątek, żeby podrzucić plakaciki (Sara, Yoko, plus czarno białe Felka do dowieszenia).

Kończe prace o 15.00, więc około 15.30 bym była... ja wcześniej.
No i oczywiście nie mam zamiaru się tak zasiedzieć jak ostatnio...;) Co tu dużo mówić, sernik był pyszny, ale dobra herbatka by całkowicie wystarczyła:loveu:
Jeżeli nie pasuje, to się dostosuje;) Czekam na propozycje...

Posted

Kaja, termin mi odpowiada.
I o jakim zasiedzeniu jest tu mowa.
Mam nadzieję, że tym razem nie uciekniesz tak szybko.
Mada, Magda, Dianeczka i Psiara, może też wpadniecie?
Może jest jeszcze ktoś chętny kto w piątek pisze się na głaski?

Posted

No to super, wszystkie plakaty przyniosę. Te czarno-białe można podrzucać na wycieraczki i do sklepików tak jak genialnie wymyśliły dziewczyny (wątek schronisko Tychy). Jak będzie frekwencja w piątek, to przy okazji możemy zrobić spotkanie...;) organizacyjne. Bo jak już mówiłam wcześniej, co ja teraz po tych plakatach będę robić w pracy...?:evil_lol:

A tak na serio, to oczywiście jest co robić, i to za dużo i nerwowo - a taki plakacik jest super przerwą relaksacyjną...:cool1: