Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ahh troszke mnie nie bylo na dogo, ale chwilowo czasu nie bylo... Ale widze ze masa tutaj ciotek ktore nie zapominaja o moim slodziaku :) Wielkie dzieki Wam za to :D
Sauron ogloszony jest na molosach, w schronisku byli nawet raz hodowcy DC, takze pamietaja o nim, ponadto jego watek jest tez na 4 bullowatych forach. Niestety nie mam konta na allegro bym mogla go oglosic wiec jesli ktoras z ciotek moglaby go gdzies poumieszczac bylabym wdzieczna... kontakt mozecie podawac na mnie :) 661-665-695 :)

A co do tej "znikajacej" subskrybcji -> Sauronik nie byl wczesniej na dogo, jakos mi to umknelo, znaczy sie byl i jest na zbiorowym watku bullowatych ale osobnego nie mial...

Posted

[quote name='natalia_aa']Ahh troszke mnie nie bylo na dogo, ale chwilowo czasu nie bylo... Ale widze ze masa tutaj ciotek ktore nie zapominaja o moim slodziaku :) Wielkie dzieki Wam za to :D
Sauron ogloszony jest na molosach, w schronisku byli nawet raz hodowcy DC, takze pamietaja o nim, ponadto jego watek jest tez na 4 bullowatych forach. Niestety nie mam konta na allegro bym mogla go oglosic wiec jesli ktoras z ciotek moglaby go gdzies poumieszczac bylabym wdzieczna... kontakt mozecie podawac na mnie :) 661-665-695 :)

A co do tej "znikajacej" subskrybcji -> Sauronik nie byl wczesniej na dogo, jakos mi to umknelo, znaczy sie byl i jest na zbiorowym watku bullowatych ale osobnego nie mial...
[FONT=Arial];)...oki ..to dziś lub jutro postaramy się coś wykombinować i poszukać też dojścia do allegro [/FONT]

Posted

[quote name='natalia_aa']Ahh troszke mnie nie bylo na dogo, ale chwilowo czasu nie bylo... Ale widze ze masa tutaj ciotek ktore nie zapominaja o moim slodziaku :) Wielkie dzieki Wam za to :D

[FONT=Arial]aaaaaa... no wlasnie... czyli widzialam go na bublowatych.:p.. bo tam zagladam.... a juz psioczylam ze ktos mi ukradl subskrybcje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]na allegro moge go oglosic ale po niedzieli jak wroce do Polski, bo nie pamietam hasla :oops: ALE TEXT potrzebny... nie jestem w tym dobra :roll: ale to JEDYNA rzecz w ktorej nie jestem dobra-jakby kto pytal :eviltong::cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a cioteczki JA tu przyciaglam..:diabloti:. jako iz to wielbicielki mojego BANDOSIA- wspieraja mnie/cie/was;) w szukaniu domku dla Sauronika :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]ojjj... skromnosciä to ja nie grzesze:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaaa... no wlasnie... czyli widzialam go na bublowatych.:p.. bo tam zagladam.... a juz psioczylam ze ktos mi ukradl subskrybcje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]na allegro moge go oglosic ale po niedzieli jak wroce do Polski, bo nie pamietam hasla :oops: ALE TEXT potrzebny... nie jestem w tym dobra :roll: ale to JEDYNA rzecz w ktorej nie jestem dobra-jakby kto pytal :eviltong::cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]a cioteczki JA tu przyciaglam..:diabloti:. jako iz to wielbicielki mojego BANDOSIA- wspieraja mnie/cie/was;) w szukaniu domku dla Sauronika :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]ojjj... skromnosciä to ja nie grzesze:evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]to wracaj już ....Ty wrzucisz na allegro ...nad textem możemy pomyśleć , Paula obiecała ze może dać na inne portale ...więc po niedzieli ruszamy w bój o lepsze życie Saurona:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='andzia69']clock - a czy to ważne???? bandog, pit czy ast (stafik jest mały) - pies potrzebuje nowego odpowiedzialnego właściciela....:-(

[FONT=Arial]dla mnie??? absolutnie nie wazne :shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]pytalam z ciekawosci.... :roll:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]tak czy inaczej... bede tu... nawet jakby sie okazalo ze to chomik... bo domek potrzebny... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a psina piekna :loveu:[/FONT]

Posted

Tak jak Natalia pisała, byli w ciapkowie hodowcy, którzy się na tym znają i według niech to mieszanka asta i DC.
Ale dokładnie jak już powiedziano bez względu z czym mieszany, ważne że jest w potrzebie i po pysku wiemy że z bullowatych więc właściciel specyfikę tych ras znać powinien;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Ale jaka to powierzchnia do mziania;) Bo do maleńkich to on nie należy;) Śliczny jesteś Sauronku...

hop!
[FONT=Arial]No jest co pomiziać ...i co koffać ....
On jest nieznacznie chyba wiekszy od Ozzulka i więcej jak 55-60cm w kłebie mieć nie będzie ....
domek z kims odpowiedzialnym kto by pokochał ...potrzebny od zaraz:razz:
[/FONT]