Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia_aa napisał(a):
Weszłam jeszcze na jego allegro i takie małe sprostowanie Sauronik przebywa w Gdyni a nie w Gdańsku jak jest w tekscie na allegro :P Jezeli mozna to poprosilabym o zmienienie tego ;) No to juz teraz lece i przy okazji podrzucam psiaka :D

uuulallalaalllaaa... PAULA_z!!!!! :scream_3::scream_3: ale walnęłaś byka:turn-l:, a ja skopiowałam twój text :roll:

jutro poprawie na allegro bo login i hasło mam na kompecku w pracy :ylsuper:

bea_m napisał(a):
Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was

gdyby był suczką byłby u mnie pewnie :roll: miałabym bandosia i bandosie.:evil_lol::shake: ale nie jest

Posted

Oj dziekuje bardzo za dwa bandosie i to jeszcze faceciki w jednym domu... ojej to mogloby sie zle skonczyc, chociaz jak to bea_m mowi Sauron to "suczek" wiec moze nie byloby tak zle :evil_lol:

Posted

Heh no nasz "suczek" mimo ze generalnie sie wyciszyl, ale to moze tez byc kwestia dlugiego pobytu w schronisku... jednak stosunku do zwierzat nie zmienil ;) wiec sparing moglby skonczyc sie nieciekawie ;)

Posted

bea_m napisał(a):
No ale porzecież psa po kastracji fachowo nazywa się "suczek" ;)

ale SUCZEK nie polubiłby sie z moim samcem :shake:
jessoooooo... ale fajnie byłoby mieć 2 bandosie... bo one takie kochaniunie :loveu::loveu::loveu: ale z uwagi na nasze częste wyjazdy... niestety... marzenie :-(

Posted

natalia_aa napisał(a):
Heh no nasz "suczek" mimo ze generalnie sie wyciszyl, ale to moze tez byc kwestia dlugiego pobytu w schronisku... jednak stosunku do zwierzat nie zmienil ;) wiec sparing moglby skonczyc sie nieciekawie ;)

oj to napeno nie może być to domek pieskowy :razz:

Posted

[quote name='clockwork']uuulallalaalllaaa... PAULA_z!!!!! :scream_3::scream_3: ale walnęłaś byka:turn-l:, a ja skopiowałam twój text :roll:
:oops: :p Clockwork :diabloti: cfaniarko :evil_lol: ;)

Około ilu latek ma Sauron? Za jednym zamachem bym w ogłoszeniach poprawiła miasto i dopisała wiek :razz:

Posted

paula_z, kurcze nie powiem Ci teraz ile on ma lat bo szczerze Ci powiem nie patrzalam mu w zeby, ale dzisiaj na 14 jade do pracy wiec wieczorkiem Ci napisze...
bea_m w ogloszeniach obowiazkowo jest info ze to kastracik ;)

Posted

Kurcze w pracy bylo takie zamieszanie ze nie mialam czasu by wejsc do Sauronka i luknac mu dokladnie w zebiska... ale widzialam je jak szczekal i moze miec cos kolo 4 lat... Jutro na bank sprawdze :)

Posted

No cos Ty, to jest moje kochanie najdrozsze, nie protestuje specjalnie przy dogladaniu go, jedyne co to cholernie sie wierci z radosci ;)
Ale co tam, asty i wszelkie inne bullowate to moja milosc, jednemu grzebie w paszczy by sprawdzic wiek, innemu by go odrobaczyc a jeszcze innemu by podac leki... takie zycie, trzeba tylko odpowiednio do tych psiakow podejsc i sa zdecydowanie lagodniejsze latwiej przewidziec ich reakcje niz jamnikow czy ratlerkow - bez obrazy dla nikogo ;)

Posted

Mi te psy bardzo się podobają. Sauron najśliczniejsze jest z wszystkim jakie widziałam. Tylko że ja taka nieśmiała w stosunku do nich jestem. Może to wina ludzi z mojego osiedla?

Posted

No napewno otoczenie moglo miec na to wplyw ;) ja generalnia zawsze mialam jakis taki pociag do tych psow, moze wlasnie ze wzgledu na ta powszechnie panujaca opinie o nich, chcialam sie dowiedziec czy, aby napewno taki diabel straszny jak go maluja ;) Wyrobilam sobie bardzo pozytywne zdanie o tych psach i wiernie go bronie ;)
A co do tego najsliczniejszego to i owszem jeden z piekniejszych psiakow, ale poczekaj az moze jutro zalzoe jeszcze z 2 watki z nowymi bullowatymi od nas ;)