Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 no to kolejny spacer ....................... Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ............na spacerek ............:painting: Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no na spacerku juz byles to teraz chodz cos zjesc Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nasza święta trójca opanowała wąteczek.... dobrze że tu trafiłyśmy... bo jakoś cioteczki zapomniały o bandosiu :roll: na allegro Sauronik ma 1 obserwera.... mam nadzieje że to nikt stąd ;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a):nasza święta trójca opanowała wąteczek.... dobrze że tu trafiłyśmy... bo jakoś cioteczki zapomniały o bandosiu :roll: na allegro Sauronik ma 1 obserwera.... mam nadzieje że to nikt stąd ;) no miejmy nadzieje ....zaczynam zaciskać jeszcze bardziej :kciuki: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 105 odwiedzin bandosia na allegro 2 obserwerów :razz: a wczoraj kliknęła do mnie jakaś laska na gg, gdzie w Polsce można nabyć bandoga... nie wiem skąd miała namiary, ale odesłałam ją na dogo ;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a):105 odwiedzin bandosia na allegro 2 obserwerów :razz: a wczoraj kliknęła do mnie jakaś laska na gg, gdzie w Polsce można nabyć bandoga... nie wiem skąd miała namiary, ale odesłałam ją na dogo ;) oby tu trafiła :kciuki: Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Ahh ciotki co ja bym bez was zrobila, nawet nie wiem jak mam wam dziekowac za to zainteresowanie i oglaszanie Sauronka. Miejmy nadzieje ze ktos w koncu znajdzie w naszym bandosiu przyjaciela do konca jego dni... Jesli chodzi o kontakt na mnie to jak najbardziej, mam nadzieje ze bedzie jakis odzew :) Oczywiscie jak juz Wola powiedziala Sauron jest kastracikiem, nie ma opcji w schronisku w Gdyni by bullowaty trafil w rece rozmnazacy, jak nie wykastrujemy badz wysterylizujemy psiaka u nas w schronisku, wlasciciel podpisujac umowe adopcyjna musi napisac oswiadczenie ze w ciagu miesiaca psiaka doprowadzi na taki zabieg :) Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 No to jeszcze na dobranoc hop na pierwsza :) I smigam, do jutra słodziaku mój kochany :) Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Weszłam jeszcze na jego allegro i takie małe sprostowanie Sauronik przebywa w Gdyni a nie w Gdańsku jak jest w tekscie na allegro :P Jezeli mozna to poprosilabym o zmienienie tego ;) No to juz teraz lece i przy okazji podrzucam psiaka :D Quote
bea_m Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Sauron przez ciotki jest wyhopany i nawyprowadzany za wszystkie czasy. A może juz jakiś domek by go wziął ????? :mad: Dzieciak potrzebuje ciepłej ręki, miłego dotyku, bezpieczeństwa. O pełnej misce i wygodnym posłaniu już nie wspomnę. Czy to jest dużo? Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bea_m napisał(a):Sauron przez ciotki jest wyhopany i nawyprowadzany za wszystkie czasy. A może juz jakiś domek by go wziął ????? :mad: Dzieciak potrzebuje ciepłej ręki, miłego dotyku, bezpieczeństwa. O pełnej misce i wygodnym posłaniu już nie wspomnę. Czy to jest dużo? cioteczka hopa i wyprowadza ....a domek musi być bez piesów :shake:...a cioteczka piesa ma ....ASTa Quote
bea_m Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):cioteczka hopa i wyprowadza ....a domek musi być bez piesów :shake:...a cioteczka piesa ma ....ASTa Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was. Niech na pierwszej stronie go ktoś odnajdzie i się zakocha. Piękny jest. WSpaniały. Może dużo dać od siebie. Tylko musi trafić na odpowiedniego ludzia. Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bea_m napisał(a):Przecież ja nie mówię żebyś ty go wzięła. Ani nikt z hopających i wyprowadzających. Wiem że gdyby to było możliwe to psiak byłby u którejś z was. Niech na pierwszej stronie go ktoś odnajdzie i się zakocha. Piękny jest. WSpaniały. Może dużo dać od siebie. Tylko musi trafić na odpowiedniego ludzia. ;)oj wiem ...ale gdybym mogła ...........ale nie da rady :shake: może ogłoszenia ...albo ALLEGRO pomogą :cool1: Quote
Wola Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 oby;) ogłoszenia zawsze coś dają, pamiętam tyle fajnych adopcji dzięki nim;) czekam teraz na taką z Sauronem w roli głównej;) Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 szybciorkiem na siq.....i szukamy domeczku ... Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Sauronku ....idziemy sloneczko świeci ...spacerek ...oć ....;)....bo nikt tu nie zagląda :shake: ........................................... :painting: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 i w górę ............................ Madzialeno ......jak z tymi obserwowanymi ....jest jeszcze ktoś ...:razz::razz::razz: Quote
natalia_aa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No to teraz na mnie kolej, smigamy na gore pieknosci :) A jutro znowu Cie odwiedze :) i... bede ogladac zza okna biura adopcyjnego ten sliczny pysior w kojcu :( Ehh, okropny widok... Quote
Recommended Posts