natalia_aa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 No pieknie sniadanko bylo rano a spaceru ani widu ani slychu... Wiec zabieram mojego bandosia i maszerujemy na pierwsza :) Quote
Kora- Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No i ja zabieram Bandosia na wieczorny spacerek. :) Quote
natalia_aa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 To ja jeszcze zapraszam na ostatnie siku przed snem :) Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a ja idę po cichu go obudzić i kradnę go ze schroniska:cool3: niestety tylko na spacerek, ale może ktoś go na nim wypatrzy Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No na spacerek ....biegusiem pobiegać za śnieżkami ......... Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 No widze ze psiak wybiegany, ale gdzie Ty ciotka snieg widzisz? Ja zabieram na jogging za patyczkami :) Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 bo my w innej strefie klimatycznej jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbyś nad brzegiem nie mieszkała albo smog zza okna nie przysłaniałby chmur to też byś śnieg miała:eviltong: Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 buuuuhahahah... byłam dziś wirtualnie u Sauronika... ino pomyliłam wątki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Sauron- tak indywidualnie teraz :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natalia_aa napisał(a):No widze ze psiak wybiegany, ale gdzie Ty ciotka snieg widzisz? Ja zabieram na jogging za patyczkami :) u mnie od rana byla śnieżyca....teraz zaczyna się chlapa ....ciekawie bedzie jak na noc zamarznie :razz::razz: oć Sauroniku .... Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 jak zamarznie to rano zrobi się ślizgawa... nie przyjemna sprawa... Trza będzie raki na buty i w drogę z Sauronkiem;) Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wola napisał(a):jak zamarznie to rano zrobi się ślizgawa... nie przyjemna sprawa... Trza będzie raki na buty i w drogę z Sauronkiem;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja już mialam super ślizg z moim Ozzulkiem w ubiegłym roku zimą ...pod warstwą śniegu był lód ...pal 6 jak Ozzul pociągnął poszłam slizgiem ...ale tam był też kamień :diabloti:skończyło się na stłuczonym kolanie które było wielkosci głowy :oops:i koloru czerwonej kapusty :diabloti:...a jeszcze lekarz sie pytał czy napewno chcę L4:evil_lol::evil_lol: Quote
Wola Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ach te psiaki, kiedyś moja Owczarka [*] pociągnęła mnie na śliskich schodach i tyłeczkiem po wszystkich zjechałam. Psiakom się wybacza;) Quote
Kora- Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hehe, ja w schronisku raz jak brałam Góralke przejechałam dupskiem bo kafelkach ;D Bo mokre były się poślignełam i bu. A ja sobie wezmę Sauronka na wieczorny spacerek.:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 cudeńko :loveu:cioteczka przyszła dać buziaka na dogobranoc Quote
Kora- Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A druga cioteczka wziąść go na spacerek. :) Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Heh oj ciotka clockwork co sie dziwisz ze mylisz watki, zobacz ile jest tych psiakow w potrzebie, po prostu czlowiek nie nadarza... Ale skoro juz polapalam sie gdzie jestem, zabiore slodziaka na nocny juz spacerek :) Quote
Paula Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dawno nie byłam u Saurnoka :oops: Biedaczek ciągle marznie w schronie :placz: Sauron ma nadal ogłoszenia na: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/684320_sauron_bandog_szuka_dobrego_domu.html http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=12104 http://www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/sauron_bandog_szuka_dobrego_domu_9744.html http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/pozostale/showAdvert966899.html Quote
Wola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 tyle ogloszeń... wszystkie psiaki się gdzieś wrzuca, ale bez efektu... Czy choć jeden telefon był w sprawie któregokolwiek z psiaków? ja np nie dostałam żadnego maila w sprawie reszty(tych Psiaków przeze mnie ogłoszonych)... Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 moja teściowa też wyszła z moim miniaturkiem na spacera... wróciła z dziurami w spodniach i zdartymi kolanami... a ja zawsze powtarzam... klękaniu stanowcze NIE! :evil_lol::evil_lol: Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wola napisał(a):tyle ogloszeń... wszystkie psiaki się gdzieś wrzuca, ale bez efektu... Czy choć jeden telefon był w sprawie któregokolwiek z psiaków? ja np nie dostałam żadnego maila w sprawie reszty(tych Psiaków przeze mnie ogłoszonych)... No ja mialam jeden w sprawie Bullgotka z takiego wlasnie ogloszenia i dzieki niemu pani bedzie go oglaszac w calej Łodzi, porobimy plakaty...moze cos sie ruszy :) Takze warto oglaszac, naprawde... bo moze choc jedna bida dzieki nim znajdzie nowy dom :) Mastiffka oglaszana jakos na poczatku tego roku przez taka ostra akcje z tymi ogloszeniami znalazla dom w przeciagu miesiac od przyjscia do schroniska (sama ja znalazlam, stad tak mi zalezalo) Quote
Wola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 pamiętam ją, z Józiem [*] była przez chwilę, albo jego boks zajmowała. Ogłoszenia dobra sprawa ale ja w gorącej wodzie kąpana i bym chciała żeby już na raz wszystkie w domach były. Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A cioteczka Alicja wpadła z kolacyjką do Ciebie:loveu::loveu: Quote
Wola Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 to ja zabiorę na spacerek a potem dam śniadanko co by się siadełko nie zrobiło od biegania z pełnym brzuchem:) Quote
Recommended Posts