clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='natalia_aa']Hmm... jak sie miewa, tak jak bandos bez domu, smutny i zrezygnowany... Powiem tak, jak go pierwszy raz zobaczylam wydawal mi sie takim duzym, poteznym psem, do ktorego wchodzilo sie z respektem, a teraz z kazda moja wizyta Sauron jakos mi tak maleje w oczach... Nie wiem czemu, fakt troche schudl, z reszta jak przechodzi sie kolo boksu to nie ten sam Sauron, teraz lezy wtulony w kraty i katem oka wypatruje swojego czlowieka... Podnosze Cie kochanie, oby domek sie w koncu znalazl, ilez mozna czekac...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ehhhhhhhh.... za co te piesy muszą przechodzić to piekło...za miłość?? oddanie??? bezinteresowność?? :niewiem: świat jest niesprawiedliwy... a im dłużej siedze na dogo tym bardziej mi wstyd że jestem człowiekiem.... człowieki to najgorsze bydlaki na ziemi...:roll: na szczęście są jeszcze dobre duszyczki na tym świecie :loveu: dziewczęta.. wymiziajcie tak extra odemnie Sauronika :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauronku ....dlaczego nikt nie potrafi ci pomóc :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ludziska ...gdzie jesteście .......kto pokocha Sauronka ...ale nie wirtualnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Codziennie czekam, ze zadzwoni ktos do mnie z pracy i powie Natalia chodz przyjedz sprawdz domek dla Sauronka, albo Sauron ma super kochajacy domek, lepiej nie mogl trafic, ale... caly czas cisza :( Wkurza mnie ta bezsilnosc jak jasna cholera, widze psiaka, ktory marnieje z kazdym dniem, ktory swoimi wiernymi oczkami blaga o domek, a ja nie moge, nie potrafie mu pomoc, a jak pomysle o nadchodzacej zimie to az mnie dreszcz przechodzi :( Staram sie byc dobrej mysli, ale ile on jeszcze bedzie musial czekac? Kto go w koncu zabierze i czy zdarzy przed zima? :-( Quote
Wola Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='natalia_aa']Codziennie czekam, ze zadzwoni ktos do mnie z pracy i powie Natalia chodz przyjedz sprawdz domek dla Sauronka, albo Sauron ma super kochajacy domek, lepiej nie mogl trafic, ale... caly czas cisza :( Wkurza mnie ta bezsilnosc jak jasna cholera, widze psiaka, ktory marnieje z kazdym dniem, ktory swoimi wiernymi oczkami blaga o domek, a ja nie moge, nie potrafie mu pomoc, a jak pomysle o nadchodzacej zimie to az mnie dreszcz przechodzi :( Staram sie byc dobrej mysli, ale ile on jeszcze bedzie musial czekac? Kto go w koncu zabierze i czy zdarzy przed zima? :-([/quote] Eh... Natalia musimy wierzyć. Robisz wszystko co w Twojej mocy, więc na pewno będzie dobrze. Świat jest niesprawiedliwy ale ma umiar... Uda się, musi się udać... Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='natalia_aa']Codziennie czekam, ze zadzwoni ktos do mnie z pracy i powie Natalia chodz przyjedz sprawdz domek dla Sauronka, albo Sauron ma super kochajacy domek, lepiej nie mogl trafic, ale... caly czas cisza :( Wkurza mnie ta bezsilnosc jak jasna cholera, widze psiaka, ktory marnieje z kazdym dniem, ktory swoimi wiernymi oczkami blaga o domek, a ja nie moge, nie potrafie mu pomoc, a jak pomysle o nadchodzacej zimie to az mnie dreszcz przechodzi :( Staram sie byc dobrej mysli, ale ile on jeszcze bedzie musial czekac? Kto go w koncu zabierze i czy zdarzy przed zima? :-([/quote] [quote name='Wola']Eh... Natalia musimy wierzyć. Robisz wszystko co w Twojej mocy, więc na pewno będzie dobrze. Świat jest niesprawiedliwy ale ma umiar... Uda się, musi się udać...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o wlaśnie ....pozostaje Nam mocno wierzyć i trzymać :kciuki: ze przyjdzie w końcu ten dzień i Sauron pojedzie do tego swojego jedynego ...póki co ...:kciuki: i zaglądanie tutaj :shake: dzień dobry pieseczku:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Dzzień dobry malutki :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Co tutaj tak cicho? Nie zapominamy o naszym bandosiu... Choc kochany na spacerek, chyba nie bedziemy klasc sie spac takim niewysiusianym :evil_lol: Quote
Wola Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 oj wszystkie wąteczki cichną... A u Lali to już któryś dzień sama jestem... Cisza się na dogo robi okropna... Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:-(wszystkie wątki ucichną jak dogo nie ruszy ... podnoszę z raniolka ....ale wrócę wieczorkiem , za chwilke wyjeżdżam , ale cioteczka nie zapomni ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Natalia jak przejrzysz wątki Lali, Mefiego czy Koksa, to zobaczysz że znalazłam kolejne w miarę aktywne forum. Jak chcesz to mogę tam i Twoje bullcie powrzucać;) Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć Sauronik!!! mój Bandoś już po spacerku, teraz Twoja kolej ;) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER]:painting: [/CENTER] Quote
natalia_aa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='Wola']Natalia jak przejrzysz wątki Lali, Mefiego czy Koksa, to zobaczysz że znalazłam kolejne w miarę aktywne forum. Jak chcesz to mogę tam i Twoje bullcie powrzucać;)[/quote] Zaraz poprzegladam wateczki :) Chetnie sie zarejestruje na to forum i powrzucam, tylko zobacze gdzie :) Wielkie dzieki Kochana :* No skoro Sauronik juz po spacerku to moze wypadaloby go nakarmic :) Bo nam chlopak z glodu padnie, jak tylko bedzie tak z pustym brzucholem biegal i biegal ;) Quote
natalia_aa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Wiesz Co Soniu to ja moze jednak poprosze Ciebie bys porobila te ogloszenia bullowatym :evil_lol: Info i fotki masz na zbiorowym watku (z reszta wiesz wszystko) Z gory ogromnie Ci dziekuje :) Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć na wieczorny psacerek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Natalia zajrzyj jak się ten zapał przekłada: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8808171#post8808171[/URL] Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Biegusiem na siq................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts