Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']Ciotka Alicja wiernie u Ciebie jest całymi dniami, pewnie chętnie by Cię do siebie zabrała... Jak my wszyscy...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]gdybym nie miala Ozzulka to Sauron napewno byłby już u mnie ....to prawda ...[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety, kolejna jesienna niedziela a w sprawie adopcji Sauronka cisza... Mimo ze Sauron jest w najbardziej widocznym miejscu, na przeciwko samego biura schroniska... ciagle nic... Ile on jeszcze musi sie przesiedziec tutaj.
Dzisiaj nasz bandos byl na bardzo dluuuugim spacerku z pracownikiem, ktory mowil ze nawet szedl grzecznie przy nodze (mimo ze w razie czego byl w kagancu ludzie schodzili z drogi ;))

PS: Zapraszam, kto jeszcze nie dotarl na watek zbiorowy gdynskich bullowatych (Sauronik tez tam jest :)) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951[/URL]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...kurcze jak długo jeszcze .....ile on może czekać ...zima za pasem , czas ucieka .....LUDZISKA ...Sauronek czeka :loveu::loveu::loveu:na tego jednego jedynego człowieka .....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cioteczka klockowa melduje sie po łikendzie bez dostępu do kompka :-(

Bandosiu... gdzie Twój domecek :niewiem:

na allegro 1 obserwer ... TYLKO 1 i pewnie sie TYLKO gapi :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A no nie znaja i co zrobic... Nawet moj profesor zdziwil sie gdy powiedzialam mu ze mam asta, powiedzial: "czy nie boje sie spac pod jednym dachem z takim morderca"... Szkoda slow...

Cioteczki skoro tak wiernie bywacie u Sauronka, wpadnijcie tez czasem na watek zbiorowy gdynskich bullowatych i podniescie go od czasu do czasu :) Link w moim poscie wyzej :)

Posted

[quote name='Gonitwa']Znam gro osób, które przechodząc koło naszych astów w schronisku, mówi im że takie psy powinno się usypiać:(:([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj Goni ...to nie tylko w schronisku tak mowią .....mam takich sąsiadow :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Heh dobrze ze ja mam wyrozumialych sasiadow :) A moja Dora to ciezki charakterek ma, ale jej sie wybacza, swoje przeszla... I potrafi pokazac na co ja stac, mimo to jak ide na spacer zaczepiaja mnie sasiedzi non stop i pytaja sie jak tam jej socjalizacja, ze podziwiaja mnie za cierpliwosc :) I jeszcze ani razu nie spotkalam sie ze zlym slowem skierowanym do niej czy do mnie :D <- zaczynam wierzyc ze jeszcze nie wszyscy ludzie maja o astach zdanie "mordercow"
Przy okazji zapraszam Sauronka na nocny spacerek :) Bo zaraz ide z moja laleczka :D

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]A moi to nawet na komentarze nie zasługuja :angryy::angryy::angryy:

na pytanie po co wzięłam sobie takiego brzydkiego :angryy:psa sąsiad otrzymal odpowiedż ....że ja mu żony też nie wybierałam więc niech sie od mojego psa odstosunkuje :angryy::angryy::angryy:

oć Sauronku .......:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Tacy ludzie nawet na komentarz nie zasługują... Ja nie ukrywam że mam jakiś lęk do takich psów w schroniskach, ale w nie szufladkuje ich, nie robię morderców, a nawet często się zachwycam bo jak dla mnie to one mają swój urok;)

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_24.gif[/IMG]oć Sauronik ..pobiegasz troszkę , rozprostujesz kosteczki ...[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Gonitwa']Znam gro osób, które przechodząc koło naszych astów w schronisku, mówi im że takie psy powinno się usypiać:(:([/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj Goni ...to nie tylko w schronisku tak mowią .....mam takich sąsiadow :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja na szczęście w bloku mam luzik... choć przy każdej zmianie wynajmowanego mieszkania (co nie jest proste,bo z TAKIM psem nikt nie marzy wynająć nam ) musimy przejść długa drogę...zanim nowi sąsiedzi się przekonają że nie taki "diabeł straszny" ;) ale na ulicy.... :mdleje: często słyszymy słowa krytyki... słowa których nawet nie chce powtarzać :shake: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ogólnie chodzi o to że TE PSY POWINNO SIE MORDOWAĆ... TAKICH LUDZI TEŻ [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Straż Wiejska... też dyskryminuje nas i innych właścicieli "mordulców" :grins:

a ja ich mam gdzieś.... bo do cywilizacji, tolerancji, otwarcia..... to IM jeszcze daleko ;)

cześć Sauronik :loveu: cholewcia... dlaczego nie jesteś suczą... i dlaczego my musimy tak często wyjeżdżać.... i druga psina wogóle nie wchodzi w rachubę..... :angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Heh, no coz szkoda slow do co poniektorych... Opinia "mordercow" zostala im mocno przyczepiona i zastanawiam sie czy kiedykolwiek te kochane psiaki zostana pozbawione tej okropnej etykiety...

Przy okazji podniose naszego "morderce" :evil_lol:

Posted

''morderców'' ?? oj przecież te psy niektóre są łagodniejsze i kochańsze od zwykłych psów. No mam nadzieje wkońcu ludzie zromumią że jak te pisaki się dobrze wychowa, to wcale nie są agresywne ani nie są mordercami i wkońcu nie bedą już tak o nich myśleć.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
sąsiad otrzymal odpowiedż ....że ja mu żony też nie wybierałam więc niech sie od mojego psa odstosunkuje :angryy::angryy::angryy:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy bierz go!!

Oć Sauronku, skarbie Ty mój...:cool3:

Posted

Tak Ozzy za nogawke dziada (co by nie bylo zbyt drastycznie, zrob to w stylu jamnikow i ratlerkow - bez obrazy :D)
Choc na wieczorny spacerek i... (az cisnie sie na usta) do lozeczeka :evil_lol: no ale niestety moge jedynie powiedziec do kojca...

Posted

heh, no jak mozesz odbierac najlepsza zabawe naszym "mordercom" :diabloti:
Oczywiscie zart, mojej niuni tez nie pozwalam chwytac ludzi za nogawki, nawet w ekstremalnych sytuacjach :)
I jeszcze raz na dobranoc wskoczymy na pierwsza i idziemy lulu :)

Posted

[quote name='natalia_aa']heh, no jak mozesz odbierac najlepsza zabawe naszym "mordercom" :diabloti:
Oczywiscie zart, mojej niuni tez nie pozwalam chwytac ludzi za nogawki, nawet w ekstremalnych sytuacjach :)
I jeszcze raz na dobranoc wskoczymy na pierwsza i idziemy lulu :)[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ja chodzę głównie w spodniach ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

hehe no tak:P ale mój pies choć nie morderca nie lubi jak jest na smyczy a ja gdzieś podbiegam, wtedy lubi złapać mnie za nogawkę. I co? jej nikt mordercą nie nazywa :eviltong: bo obcych ludzi nie łapie, a ja własnego psa nie obrażę:eviltong:

Posted

[CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif[/IMG]
[/CENTER]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witam Sauronika i cioteczki

a może po długim weekendzie coś ruszy z domeczkiem ...[/B][/COLOR][/FONT]