Doginka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='WATACHA']Świetna robota, gratulacje.[/QUOTE] Dzięki:lol: [quote name='eria']Gratulacje !! a masz fotki obrzymów ??? :)[/QUOTE] Dzięki za gratki;-) Mam dla Ciebie trochę wielgasków czarnych i nawet p&s Weszkowych:lol: Tylko cierpliwości, właśnie zmniejszam i wyostrzam foty, a wiesz jaka to mozolna robota:razz: [quote name='Fides79']ogromne gratulacje :multi:[/QUOTE] Dziękuję;-) [quote name='Justa']Gratuluję sukcesów i dużo zdrówka Sylwia ![/QUOTE] Dzięki Justynko:buzi: Quote
Korenia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Gratulacje :)! Pan sędzia chyba trochę niezadowolony ze swojej pracy :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Korenia']Gratulacje :)! Pan sędzia chyba trochę niezadowolony ze swojej pracy :evil_lol:[/QUOTE] Pan Sędzia jak najbardziej zadowolony;-) Pan Sędzia bardzo kulturalny, miły, sympatyczny, dawał rady mniej doświadczonym, dokładny, patrzył na ruch piesków, patrzył na przygotowanie psów do wystawy, czuło się profesjonalizm w ocenie i w ogóle Pan Sędzia nas oceniał pierwszy raz, ale jak na 10 lat moich wystaw pierwszy raz nie mam żadnych zastrzeżeń do sędziowania i nie dlatego, że wygraliśmy, ale dlatego, że sędziowanie było solidne i na wysokim poziomie! Nie liczył się drugi koniec smyczy, tylko najmniejsze nawet szczegóły dotyczące pokazania i przygotowania do wystawy swoich psów! Oby więcej takich Sędziów przez bardzo duże "S":klacz: I nie jest to tylko moja opinia, ale większości wystawców;-) A ja jestem podwójnie "wniebowzięta", bo Pan Sędzia pochwalił mój grooming (nawet mam to wpisane do karty ocen), a to podobno z ust tego Pana jest ogromny komplement i uznanie:multi: Quote
Tekla64 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 swietna robota , wielkie gratulacje , masz z czego byc dumna i tak trzymac!!! relacja jak zwykle fajoska Quote
Korenia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Doginka']Pan Sędzia jak najbardziej zadowolony;-) Pan Sędzia bardzo kulturalny, miły, sympatyczny, dawał rady mniej doświadczonym, dokładny, patrzył na ruch piesków, patrzył na przygotowanie psów do wystawy, czuło się profesjonalizm w ocenie i w ogóle Pan Sędzia nas oceniał pierwszy raz, ale jak na 10 lat moich wystaw pierwszy raz nie mam żadnych zastrzeżeń do sędziowania i nie dlatego, że wygraliśmy, ale dlatego, że sędziowanie było solidne i na wysokim poziomie! Nie liczył się drugi koniec smyczy, tylko najmniejsze nawet szczegóły dotyczące pokazania i przygotowania do wystawy swoich psów! Oby więcej takich Sędziów przez bardzo duże "S":klacz: I nie jest to tylko moja opinia, ale większości wystawców;-) A ja jestem podwójnie "wniebowzięta", bo Pan Sędzia pochwalił mój grooming (nawet mam to wpisane do karty ocen), a to podobno z ust tego Pana jest ogromny komplement i uznanie:multi:[/QUOTE] To super ;) Bo mina jego na zdjęciach nietęga ;) Fajnie, że dokładny itd, bo ostatnio to inna tendencja, albo 2 słowa, albo opis z kosmosu, a jednak za to też płacisz ;) Quote
eria Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Doginka'] Mam dla Ciebie trochę wielgasków czarnych i nawet p&s Weszkowych:lol: Tylko cierpliwości, właśnie zmniejszam i wyostrzam foty, a wiesz jaka to mozolna robota:razz: [/QUOTE] Czekam niecierpliwie! Quote
Saththa Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-LuMZgJQUkrw/Ub5ldd6SlGI/AAAAAAAAiWY/daLyOloNSMY/s512/krakow%2520%252820%2529.JPG No jaki szczesliwy psies :) Gratuluję wyników. :) Quote
makot'a Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Doginka']Pan Sędzia jak najbardziej zadowolony;-) Pan Sędzia bardzo kulturalny, miły, sympatyczny, dawał rady mniej doświadczonym, dokładny, patrzył na ruch piesków, patrzył na przygotowanie psów do wystawy, czuło się profesjonalizm w ocenie i w ogóle Pan Sędzia nas oceniał pierwszy raz, ale jak na 10 lat moich wystaw pierwszy raz nie mam żadnych zastrzeżeń do sędziowania i nie dlatego, że wygraliśmy, ale dlatego, że sędziowanie było solidne i na wysokim poziomie! Nie liczył się drugi koniec smyczy, tylko najmniejsze nawet szczegóły dotyczące pokazania i przygotowania do wystawy swoich psów! Oby więcej takich Sędziów przez bardzo duże "S":klacz: I nie jest to tylko moja opinia, ale większości wystawców;-) A ja jestem podwójnie "wniebowzięta", bo Pan Sędzia pochwalił mój grooming (nawet mam to wpisane do karty ocen), a to podobno z ust tego Pana jest ogromny komplement i uznanie:multi:[/QUOTE] Pozazdrościć... u nas jak zwykle kwiatki w ocenach :shake: Już nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać, ehh... Quote
Iza. Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Doginka'] A ja jestem podwójnie "wniebowzięta", bo Pan Sędzia pochwalił mój grooming (nawet mam to wpisane do karty ocen), a to podobno z ust tego Pana jest ogromny komplement i uznanie:multi: Super!! Pan Ostrowski jest świetnym groomerem, więc to wielki komplement :) Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Czytałam Wasze posty:lol:Wybaczycie, że nie odpowiem:modla::hmmmm: Ale teraz wstawię kilka olbrzymków dla Erii;-) CRAZY GIRL Bearded Devil LIBRA z Frysztaka Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 ASTRAJA Happy Dog Polonia (FCI) ASTRAJA Happy Dog Polonia (FCI), LIBRA z Frysztaka LIBRA z Frysztaka Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 ASTRAJA Happy Dog Polonia (FCI), LIBRA z Frysztaka EMOTION z Tartaku PENELOPE Dyas Poland PENELOPE Dyas Poland, EMOTION z Tartaku Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 APOCALYPSA Bearded Devil FCI DEMOLKA Asterniger Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 PENELOPE Dyas Poland APOCALYPSA Bearded Devil FCI DEMOLKA Asterniger Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 PENELOPE Dyas Poland, APOCALYPSA Bearded Devil FCI WASKEZ z Tartaku Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 WASKEZ z Tartaku LIBRA z Frysztaka, APOCALYPSA Bearded Devil FCI JOINT Asterniger, WASKEZ z Tartaku, LIBRA z Frysztaka, APOCALYPSA Bearded Devil FCI APOCALYPSA Bearded Devil FCI Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 SILVER KEEP DREAMIN Ekstrawagancja, SILVER SHADOW Ekstrawagancja FCI SILVER KEEP DREAMIN Ekstrawagancja SILVER SHADOW Ekstrawagancja FCI Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Eria myślę, że jesteś zadowolona - złapałam dla Ciebie wszystkie olbrzymki ;-):lol: Quote
Recommended Posts