Vectra Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 gdyby dogociocie zaznajomiły się z dietą małoletniej Lalki , to by zawały miały jeden po drugim :evil_lol: ile ona kilogramów zeżarła czekolady , to ona wie ;) a ma prawie 11 lat i jak nówka nieśmigana. Mieczysław wychował się na czekoladzie .... Terrierek woli ostre smaki , typu tajskie zupki zabijaki Quote
Aleks89 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Vectra']gdyby dogociocie zaznajomiły się z dietą małoletniej Lalki , to by zawały miały jeden po drugim :evil_lol: ile ona kilogramów zeżarła czekolady , to ona wie ;) a ma prawie 11 lat i jak nówka nieśmigana. Mieczysław wychował się na czekoladzie .... Terrierek woli ostre smaki , typu tajskie zupki zabijaki[/QUOTE] Nie pisz takich rzeczy ,bo przyjdzie G...s i zarzuci ci zaniedbanie :lol: Quote
Vectra Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Aleks89']Nie pisz takich rzeczy ,bo przyjdzie G...s i zarzuci ci zaniedbanie :lol:[/QUOTE] niech przyjdzie , polecam z rana , wtedy mam najlepszy humor :diabloti: Quote
Korenia Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Doginka']Eeeeeee, czekolada nie jest zuuuaaa, pychota;-) Poza tym Lotisiowi nic nie jest, to bardzij ja się wqrzyłam, bo serniczek miałam zjeść, a obeszłam się smakiem:mad::lol: [/QUOTE] Mówię ogólnie :) Quote
zuzolandia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 I co tam słychac w panstwie Sznupim???? ;-) Lepiej Ci troszeczke Kochana????? Buziam milusio !!!!!! Quote
ulana Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Różne zawirowania się u mnie powydarzały, więc długo nie zaglądałam... Koniecznie zaległe gratki dla Cię za Węgierskie wojaże. :) Jak tam się trzymacie - Ty i sznupiaści? Quote
Doginka Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Nie mam jeszcze siły, więc odpiszę ogólnie;-) Od prawie tygodnia nie wstaję z łóżka, tzn. dziś pierwszy raz wstałam. Jestem już 4 tygodnie na antybiotykach - biorę od dziś już 3 rodzaj:sad: Tak mnie zmogło, że myślałam, że już nie wstanę, nawet prosiłam o Księdza z Ostatnim Namaszczeniem:razz: - to było dla mnie straszne przeżycie, a raczej koszmar w nicości. Ale minęło 6 dni i wstałam i znowu dam radę i nawet pojadę na Krakowskie wojaże wystawowe:multi: (tfu tfu tfu, aby nie zapeszyć, bo jeszcze nie czuję się na siłach, ale mam nadzieję, że przez te 2 dni jeszcze mój stan się poprawi) - wystawa już w sobotę:lol: Cholera, wszystko zaczęło się 6 dni temu, zemdlałam i już nie wstałam, cudem uniknęłam szpitala, ale to dzięki mojemu Misiowi (dzięki Bogu, że Go mam:loveu:) Mam tylko przebłyski świadomości, bo leżałam w gorączce, dziś mam już tylko stan podgorączkowy, czyli 37.9*C, a i to odpuściło mi dopiero niedawno. Mam nadzieję, że do jutra się zbiorę w sobie i dam radę obrobić moje 2 piesy, bo zarosły i zakudliły się niemiłosiernie:roll: A już kazałam przysięgać Miśkowi, że jak umrę to moja mama przejmie moje psy, ale On będzie je utrzymywał finansowo:razz: Boli mnie głowa, więc na razie kończę pisanie, ale jeszcze sobie troszkę polatam po Waszych blożkach;-):hand: Quote
WATACHA Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Dużo sił życzę do walki.Niestety momentami będzie ciężko. Quote
zuzolandia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Oby było tak lepiej zebyś mogła w miare normalnie funkcjonowac Skoro wystawy dają Ci siłe to uzywaj ich jak najwiecej ;-) Buziam!!!!!! Quote
Doginka Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='WATACHA']Dużo sił życzę do walki.Niestety momentami będzie ciężko.[/QUOTE] Dzięki:lol: Już jest ciężko, a to dopiero początek:razz: Kuracja ma trwać od 3 do 5 lat:sad: [quote name='zuzolandia']Oby było tak lepiej zebyś mogła w miare normalnie funkcjonowac Skoro wystawy dają Ci siłe to uzywaj ich jak najwiecej ;-) Buziam!!!!!![/QUOTE] Dziś było całkiem dobrze. O 15 wzięłam się za psy i o 20 już je skończyłam - prawie, bo została jeszcze kompiółka:lol: Ale obskoczyłam wszystkie trzy:multi:Mam skutki uboczne, dostaję przykurczy dłoni i na nowo boli mnie ręka, ale do rana odpuści:razz: Jak nie, to wesprę się tramalem, który mam na czarną godzinę:lol: A w Krakowie mozemy przegrać, bo Gordonek ma silną konkurencję w weteranach:mad: Lotos pewnie jak zwykle odpadnie - nie wiem, czemu ale ma chłopsiaczek ostatnimi czasy pecha:angryy: Ale kciuki się przydadzą;-) Quote
WATACHA Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Doginka']Dzięki:lol: Już jest ciężko, a to dopiero początek:razz: Kuracja ma trwać od 3 do 5 lat:sad: No współczuje.Moja szefowa jak miała chemię (ostrą) to ledwo zipiała przez 3 dni po.Dzięki temu, że jest silną kobietką i wzmacniała porządnie organizm między jedną, a drugą chemią to nie miała żadnej przerwy co rzadko się zdarza, aż pielęgniarka jej się spytała co robi, że ma takie dobre wyniki badań po paru już seriach.Tak samo pewnie i Ciebie wykańczają tak silne antybiotyki, więc na pewno lekko nie będzie, ale dasz radę, bo masz mocny charakter. Dziś było całkiem dobrze. O 15 wzięłam się za psy i o 20 już je skończyłam - prawie, bo została jeszcze kompiółka:lol: Ale obskoczyłam wszystkie trzy:multi:Mam skutki uboczne, dostaję przykurczy dłoni i na nowo boli mnie ręka, ale do rana odpuści:razz: Jak nie, to wesprę się tramalem, który mam na czarną godzinę:lol: A w Krakowie mozemy przegrać, bo Gordonek ma silną konkurencję w weteranach:mad: Lotos pewnie jak zwykle odpadnie - nie wiem, czemu ale ma chłopsiaczek ostatnimi czasy pecha:angryy: Ale kciuki się przydadzą;-) Nigdy nic nie wiadomo, trzeba być dobrej myśli :).W każdym bądź razie życzę jak najlepszych wyników. Quote
ulana Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Taka kuracja antybiotykowa jest zawsze obciążająca dla organizmu. Ale dasz radę. :) Rób sobie małe przyjemności - psychika bardzo ważna jest. A jak lubisz wystawy (wiem, że tak :)) to jeździj na nie i po prostu baw się tym - a sukcesy przy okazji i tak Ci zapewnią Twoje śliczne czworonogi. :) Kciukam za Kraków. :thumbs: Quote
makot'a Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Wow, podziwiam, że miałas jeszcze tyle zaparcja, żeby psy na wystawę szykować :D Na którym ringu sznupki biegają? Quote
Doginka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='zuzolandia']To trzymac bedziemy za obydwu Qrna, ale musiałaś zaciskać Ty i inne Dogociółki, bo moje psy zgarnęły BOBy: Sasquehanna /FCI/ GORDON: Doskonała, V1, BOB Weteran :lol: Sasquehanna /FCI/ LOTOS: doskonała, V1, CWC, ZW, CACIB, BOB - ten mi zaszalał :crazyeye::multi: [quote name='Alicja']:kciuki: za wystawę Dzięki za pazurki - wyniki j.w :lol: [quote name='WATACHA']Nigdy nic nie wiadomo, trzeba być dobrej myśli. W każdym bądź razie życzę jak najlepszych wyników. Dziękuję :lol::buzi: [quote name='ulana']Taka kuracja antybiotykowa jest zawsze obciążająca dla organizmu. Ale dasz radę. Rób sobie małe przyjemności - psychika bardzo ważna jest. A jak lubisz wystawy (wiem, że tak) to jeździj na nie i po prostu baw się tym - a sukcesy przy okazji i tak Ci zapewnią Twoje śliczne czworonogi. Kciukam za Kraków. :thumbs: Zobacz wyżej - wyniki z wystawy;-) DZIĘKUJĘ:lol: makot'a;20968885 napisał(a):Wow, podziwiam, że miałas jeszcze tyle zaparcja, żeby psy na wystawę szykować Na którym ringu sznupki biegają? Biegały na ringu VII;-) DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI ZA KCIUKI, ROBOTA WYKONANA I PRZESZŁA MOJE NAJŚMIELSZE OCZEKIWANIA JEŚLI IDZIE O LOTINKA:multi::cunao::pepsi: - tylko cola, bo alkoholu teraz nie mogę:razz::lol: No to się powtórzę: Sasquehanna /FCI/ GORDON: Doskonała, V1, BOB Weteran :lol: Sasquehanna /FCI/ LOTOS: doskonała, V1, CWC, ZW, CACIB, BOB - ten mi zaszalał :crazyeye::multi: Quote
Doginka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 EWA (Ariss) DZIĘKUJĘ ZA POMOC I PIĘKNE POKAZANIE GORDONKA :klacz::buzi::multi: Quote
makot'a Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Ach, to Wy w hali byliście... ;) A my smażyliśmy się jak na patelni na zewnątrz :D Gratulacje, szaleją te Twoje psy ;) Quote
Doginka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 makot'a;20977181 napisał(a):Ach, to Wy w hali byliście... ;) A my smażyliśmy się jak na patelni na zewnątrz :D Gratulacje, szaleją te Twoje psy ;) Dzięki za gratki;-) W hali i było super!;-) [quote name='Alicja']noooooo , gratulacje chłopaki :cool2: Dzięki Alu:buzi: Quote
Recommended Posts