Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

motyleqq napisał(a):
no, masz rację. nic się nie stało. TYLKO napisała, że jej dziecko umarło. nic wielkiego.

jej sprawa jej problem , jej dziecko. nikt nie zna sytuacji, a zgrywają psychiatrów do spraw rodziny
zajmicie sie lepiej waszymi rodzinami, bo wasze gadanie nic tu nie zmieni. nikt nie mówi, że postapila super dobrze, ale to nie moja sprawa

Posted

Jakby się znęcała nad swoimi psami, to też byłoby "jej psy, jej sprawa, jej problem"? Sytuacji znać nie trzeba, wystarczy co napisała. Nawet jakby jej córka była ćpunką, prostytutką i czym tam jeszcze to to by jej nie usprawiedliwiało. To jest MATKA, a nie obca baba.

Posted

A&L napisał(a):
Jakby się znęcała nad swoimi psami, to też byłoby "jej psy, jej sprawa, jej problem"? Sytuacji znać nie trzeba, wystarczy co napisała. Nawet jakby jej córka była ćpunką, prostytutką i czym tam jeszcze to to by jej nie usprawiedliwiało. To jest MATKA, a nie obca baba.

a co zmieni to , że sobie tu pogadacie ? macie jakieś magiczne moce, że od gadania zmieniacie rzeczywistość ? super ! też chce

Posted

Aleks89 napisał(a):
To nie jest dramatyzowanie ,to jest DRAMAT,wielki dramat ,patologia i zerwanie świętej więzi matka-dziecko.

Patologia to jak chłop drugiemu chłopu fiuta wsadza w dupe, albo jak baba babie wylizuje:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Patologia to jak chłop drugiemu chłopu fiuta wsadza w dupe, albo jak baba babie wylizuje:cool3:

o kur*a :crazyeye::crazyeye:
No to teraz Doginko pokazałaś co sobą reprezentujesz, wielkie gratki!

Posted

Dobrze ,że mi przypomniałaś ,bo właśnie idę spać:evil_lol:
Ale największą radością dzisiejszej nocy jest to ,że moja teoria wiek nie równa się rozum się potwierdziła:multi:

Posted

Witam. Weszłam dziś rano na forum (z resztą jak zwykle rano, do wiadomości ludzi, którzy twierdzą, że nie czytam postów mojej mamuśki) no i tak sobie czytam te wszystkie wasze obraźliwe posty... Dyskusja, która się tu toczy na temat mojego życia prywatnego i moich relacji z mamą oraz lincz ludzi nie znających sytuacji po prostu mnie załamała. Kiedy mama pisała, że "umarłam" - owszem dla niej wtedy byłam martwa, ale dla tego, że kazałam jej tak mówić. Zachowałam się wtedy paskudnie w stosunku do niej i teraz żałuję. Ojciec wywalił mnie z domu za to, że pogodziłam się z mamą, więc proszę nie bronić tego damskiego boksera, który łapy nie tylko do mnie wyciągał... Drogi Aleksie, gdyby moja mama była "ptologiczna", to po tym jak przez ostatni rok się w stosunku do niej zachowywałam nie powinna mnie przyjąć do siebie. Ale ja swój błąd zrozumiałam, mama pokazała mi, że mnie bardzo kocha, pomagając mi uratować sytuację ze szkołą, bo gdyby nie ona pewnie skończyłabym bez matury i na centralnym... A co do waszych ocen typu "żenujące" "chore" "patologiczne" - to Wy jesteście żenujący, bo nie mcie chyba własnego życia i żerujecie na czyichś problemach i kłopotach, wtykacie nosy w nieswoje sprawy i roztrząsacie je... Moje dzieciństwo było wspaniałe, a ja byłam głupia rezygnując z niego. Także serdecznie proszę, abyście skończyli tą bezsensowną dyskusję, ponieważ nic ona nie wnosi. jest to forum o psach, a nie o mnie czy mojej mamie, poza tym ie życzę sobie, aby Doginkę obrażać, bo obrażacie również i mnie. Myślę, że temat ten możemy uznać za zamknięty, a to co dzieje się między mną a moją mamą pozostawić tylko i wyłącznie dla osób zainteresowanych.

Posted (edited)

Doginka napisał(a):

Ja pierd***e :mdleje: Katol w dupę j****y...

Patologia to jak babsko woli psy od własnego dziecka i jara się jakąś tandetną bajką. ZAŚCIANEK, PATOLOGIA, DRAMAT, WIELKIE GÓ**O.

Czyżby założyła konto za córkę? :grins:

Edited by A&L
Posted

A&L napisał(a):

Czyżby założyła konto za córkę? :grins:

nie, doginka nie umie tak ładnie pisać ;)

Dominika, szczerze- nie kumam, ale nie ciebie, tylko twojej matki. Bo wiadomo, ty masz lat tyle, ile masz, czasem odbija, durne błędy młodości ;) ważne że potrafisz się pokajać. Ale mówienie o dziecku, że jest martwe, nawet, jak się o to prosi- dalej będę twierdzić, że to nie jest normalne zachowanie kochającej, dojrzałej matki. Bo w nerwach można wszystko, ale na litość boską nie na publicznym forum o psach, gdzie nie jest się anonimowym.

Posted (edited)

Nie pomyślałam :/

Dominika, tłumaczenie, że mówiła tak, bo jej kazałaś jest co najmniej śmieszne. Zawsze matka robi to, co jej każesz? Rozumiem, że ją szanujesz, kochasz bla, bla, bla, ale spójrz na to obiektywnie. Jakbyś Ty odebrała taką wypowiedź na naszym miejscu?
Skoro tyle osób się oburzyło, to chyba coś w tym jest, nie sądzisz?
Ja ogólnie współczuję matki, bo poziom reprezentuje niziuuuutkii.

Edited by A&L
Posted

Słuchaj, skoro tak twierdzisz, nikt nie każe Ci udzielać się w Jej fotogalerii. Jak już wcześniej powiedziałam, to jest forum na temat psów, a nie na temat prywatnego życia mojego i mojej rodziny. A tak w ogóle tą całą swoją dziecinadą pokazujesz, że jest zupełnie odwrotnie niż twierdzisz. Jesteś taka odważna w internecie, kiedy nie trzeba spojrzeć w oczy, można napisać co się chce i komu się chce bez żadnych konsekwencji, ciekawe czy byłabyś taka wyszczekana, jakby przyszło Ci rozmawiać ze mną lub z Doginką twarzą w twarz, bo ja szczerze w to wątpię... Zauważ, że większość wypowiadających się tu wcześniej po moim poście porzucili ten temat, a Ty dalej drążysz, jakbyś na siłę wyszukiwała sensacji. Idź poczytaj sobie gazetę, obejrzyj jakąś telenowele i zajmij się swoimi psami czy tam psem zamiast na siłę szukać rozrywki i próbować udowodnić, jaka to Ty jesteś inteligentna i doświadczona życiowo... Pani terapeutka od siedmiu boleści...

Posted (edited)

Misia, jast takie powiedzenie - Nie rusz goowna, bo śmierdzi;-) Zostaw więc to ... i nie odpisuj ... ;-)

A to na zakończenie tej jakże miłej pogawędki;-):evilbat:

Edited by Doginka