Alicja Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 a kciuki to kto za was ma trzymac :diabloti: dobrze że na malowanie jajek jeszcze czas :diabloti: Quote
Doginka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Alicja napisał(a):a kciuki to kto za was ma trzymac :diabloti: dobrze że na malowanie jajek jeszcze czas :diabloti: Hihihihihi, jak Lotos udoopi to mu jaja zmaluję jak trzeba:roflt: Jedno w kropki, a drugie w paski, albo zrobię sinopapuziaste:roflt:Będzie jak znalazł do święconki:roflt: Quote
jonQuilla Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Vectra napisał(a):Miecio będzie sam w klasie :) właśnie spojrzałam na stawkę Hanna + 6 suczek :mdleje: to źle jeśli jest sam? ma pewniaka że będzie pierwszy xD haha Quote
Doginka Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 jonQuilla napisał(a):to źle jeśli jest sam? ma pewniaka że będzie pierwszy xD haha Nie ma takiej przyjemności wygrywania samemu ze sobą;-) Lotos też sam w klasie, ale my chcemy czegoś więcej:lol: Quote
Vectra Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 jak na pierwszą wystawę to spoko , że sam ;) już mogę mu medal i puchar na allegro zamówić :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Vectra napisał(a):jak na pierwszą wystawę to spoko , że sam ;) już mogę mu medal i puchar na allegro zamówić :evil_lol: A może go wybiega sam:hmmmm::lol: On jest taki fajniusi:loveu: Lotos dziś znowu biegał, jakby miał motorek pod ogonem:multi: Może w sobotę nie sprawi mi zawodu:lol: Chciałabym....:razz: Quote
Saththa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 to 3mamy kciuki za sobote ;) I zdjecia pikne;) Quote
Vectra Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Doginka napisał(a):A może go wybiega sam:hmmmm::lol: On jest taki fajniusi:loveu: Lotos dziś znowu biegał, jakby miał motorek pod ogonem:multi: Może w sobotę nie sprawi mi zawodu:lol: Chciałabym....:razz: Fajniusi jest , ale zawsze mam treme , jak się debiutant jeden z drugim zachowa ;) No nic póki nie sprawdzę , póty się nie dowiem , co poprawić nad czym popracować. Z Hanką powinno pójść lżej , bo ona edukowana od dziecka :diabloti: Franca bardzo długo , strajkował na ringu.Potem może dorósł ? bo pięknie pracował w ringu. ja trzymam kciuki za Cię , a Ty na mnie :kciuki: Quote
Justa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Wpadłam się pochwalić, że robiłam wczoraj goldena :lol: :diabloti: I będę trzymać za Was kciuki w sobotę !!! Quote
zuzolandia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Kciukole bede sciskac za sobotni wystep Lotoslawa;-) i buziam Cie sisko wiosennie ... Quote
Doginka Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Vectra napisał(a):Fajniusi jest , ale zawsze mam treme , jak się debiutant jeden z drugim zachowa ;) No nic póki nie sprawdzę , póty się nie dowiem , co poprawić nad czym popracować. Z Hanką powinno pójść lżej , bo ona edukowana od dziecka :diabloti: Franca bardzo długo , strajkował na ringu.Potem może dorósł ? bo pięknie pracował w ringu. ja trzymam kciuki za Cię , a Ty na mnie :kciuki: Będzie dobrze;-) Kciuki w niedzielę za Was zacisnę:thumbs: Alicja napisał(a):TYlko pamiętajcie która kiedy trzyma :lol: Postaram się nie pomylić:lol: Justa napisał(a):Wpadłam się pochwalić, że robiłam wczoraj goldena :lol: :diabloti: I będę trzymać za Was kciuki w sobotę !!! Pokażesz goldka, czy nie robiłaś fot?:hmmmm: zuzolandia napisał(a):Kciukole bede sciskac za sobotni wystep Lotoslawa;-) i buziam Cie sisko wiosennie ... Jak na dzisiejszy dzień, to Lotos załapał bieganie, nakręca się na misia piszczącego i biega jak ta lala, więc może jutro też będzie tak biegał:lol: Mam stresa jakby to była nasza pierwsza wystawa:roflt::nerwy: Quote
Tekla64 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 no to trzymamay kciuki i czekamy na relacje!!!! Quote
Doginka Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 (edited) [quote name='Tekla64']no to trzymamay kciuki i czekamy na relacje!!!! [quote name='Alicja']palce mi drętwieją Dzięki dziewczynki za kciuki:loveu: Było szybko i jak na Lotosa nawet nawet, ale dla mnie to za mało:sad: Sasquehanna /FCI/ LOTOS wybiegał dziś lokatę I, medal złoty, CWC, Zwycięzca - Pies:lol: Zabrakło nam tylko BOB:sad: Oczywiście Lotos na podwórku biegał jak ta lala, ale już na ringu biegał jak ta mniejsza laleczka:roflt: Ring go spina i nic na to nie poradzę, chociaż i tak dziś Lotinek poszedł lepiej niż kiedykolwiek:multi: Chyba potrzeba mu jeszcze czasu, ale mam nadzieję, że dalsze ćwiczenia jeszcze duuużo w tej materii zmienią. Niestety nie mam fotek, bo nie miał mi ich kto zrobić, ale może później dostanę jakąś fotkę od ludków, którzy tam focili, to wkleję;-) Ale mam też złe wieści:-( Raper ma bezwład ogonka, kuleje na łapę i nie wiadomo tak naprawdę co mu dolega. Byliśmy dziś na Powstańców Śląskich, Rapuś dostał zastrzyki i na tym na razie stanęło:-( Edited March 31, 2012 by Doginka Quote
Alicja Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 no to gratki dla Lotinka :klacz: Może Raper się uderzył , upadł , a może to reumatyczne ?? Będziecie robili RTG czy inne badania ?? Quote
Korenia Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Gratulacje dla Lotinka :) Biedny Raptuś :( Właśnie może gdzieś upadł? Amy kiedyś też tak miała, chyba spadła z kanapy... Quote
Fides79 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Gratulacje dla Lotinka :multi: i trzymam kciuki za Rapera, zeby się szybko wyjaśniło co mu dolega :kciuki::kciuki: Quote
Doginka Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Alicja napisał(a):...Może Raper się uderzył , upadł , a może to reumatyczne ?? Będziecie robili RTG czy inne badania ?? W tym sęk, że ani się nie uderzył, ani nie spadł, stało się to nagle i tak naprawdę nie wiadomo od czego:sad: Byliśmy w klinice, ale Vetka powiedziała, że na razie nie będziemy Rapcia faszerować promieniami. Robiła jakieś testy na kręgosłup, sprawdziła stawy i na razie podała metacam.:roll: Ale Raper ma guza na nodze przy pachwinie i jak przejdzie mu ból, to bedziemy robić biopsję:nerwy: Dzięki za gratki dla Lotinka:lol: klaudusia0219 napisał(a):oo gratki ! :) :) Dzięki;-) Korenia napisał(a):Gratulacje dla Lotinka :) Biedny Raptuś :( Właśnie może gdzieś upadł? Amy kiedyś też tak miała, chyba spadła z kanapy... Jedyna możliwość, to to, ze coś mu się stało podczas powrotu ze spaceru w samochodzie, ale też nie wiadomo, bo w transporterku jeżdżą moje psy:roll: Fides79 napisał(a):Gratulacje dla Lotinka :multi: i trzymam kciuki za Rapera, zeby się szybko wyjaśniło co mu dolega :kciuki::kciuki: Dzięki za gratki;-) A Rapcio na razie śpi i po zastrzyku podniósł na trochę ogonek:roll::glaszcze: A tu są takie byle jakie fotki, jakie udało mi się wybrać z tego, co zrobił mój Miś:lol: Quote
Doginka Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [attachment=1496:8276.attach][SIZE=2] [attachment=1497:8277.attach] Quote
Doginka Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [ATTACH=CONFIG]8909[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]8910[/ATTACH] Quote
Recommended Posts