Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już miałam do Was dołączyć z tym cięciem, ale Dogo mi wysłało powiadomienie:multi: Uratowało mnie to przed pociachaniem:roflt:

Ale miałam dziś akcję: Wyszłam rano z pieskami i Rapcio coś wywęszył.To był jeżyk. Utknął biedak w siatce ogradzającej tuje, wisiał tak w połowie, a ja nie miałam jak go uratować. Jarka nie było, narzędzi do cięcia drutu też nie miałam, bo zamknięte w szopie, a ja klucza nie miałam:-( Jeżyk siedział uwięziony w tej siatce jakieś półtorej godziny, a ja z tego wszystkiego nawet foty nie zrobiłam. Już miałam dzwonić po J, ale jakimś cudem chyba ściągnęłam Go myślami, bo przyjechał. Pokazałam Mu jeżyka, biedaka utkwionego w ogrodzeniu i mój Miś okazał się bohaterem:lol:
Poszedł po przecinak do drutu i uwolnił ledwo dychającego jeżyka. Mam foty ale już po akcji ratowniczej, bo wcześniej nie myślałam, żeby jeżyka wiszącego utrwalić na foto:oops: Mam za to wyciętą dziurę w ogrodzeniu - pozostałość po wiszącym jeżyku:lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Staffikowy sznup:lol:

Czy Wam też nie przychodzą powiadomienia na e-mail?:hmmmm: Zawsze dostawałam wiadomość emilkiem, a teraz cisza:mad::-(

Dla mnie brak tych powiadomień to akurat piękna sprawa :diabloti:
I tak nigdy z nich nie korzystałam, kilkakrotnie wyłączałam, ale jakimś cudem i tak czasem przypałętał się jakiś email....a teraz wreszcie spokój i nic mi skrzynki nie smieci :diabloti:

Posted

makot'a;18963070 napisał(a):
Dla mnie brak tych powiadomień to akurat piękna sprawa :diabloti:
I tak nigdy z nich nie korzystałam, kilkakrotnie wyłączałam, ale jakimś cudem i tak czasem przypałętał się jakiś email....a teraz wreszcie spokój i nic mi skrzynki nie smieci :diabloti:

to sprawdź skrzynkę mailową , bo już powiadomienia działają :grins:

Posted

U mnie na podwórku też sporo jeży się kręci... ale w ogrodzenie mi się jeszcze żaden nie wplątał :D
Za to zaskoczeniem dla mnie jest ilość jeży, jakie spotykam w Krakowie przy ulicach! :crazyeye:

Posted

I moja nowa podopieczna KONY:lol:
W trakcie, po kąpieli:lol:

Wysuszona:

Gotowa:

KONY Balcerowska Sfora na dzisiejszej wystawię w Częstochowie zdobyła ocenę doskonałą i sreberko:lol: