Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

makot'a;18836719 napisał(a):
Ooo nie ładnie, co to za lewnistwo, żeby na spacer samochodem jechać? :evil_lol:

Do lasu trzeba było kawałeczek dojechać, bo na piechotkę trochę by to zajęło czasu;-)

Foty Bruna jutro, bo już padam na ryjek;-)Dobranoc:hand:

Posted

Zawsze nie mogę wyjść z podziwu, z jaką precyzją trymujesz te psy! I to między oczami! :-o

Ja wymyśliłam, że Łatiego na lato wystrzygę, bo po wielu próbach doczyszczenia jego sierści uznałam, że chyba łatwiej będzie poczekać na aż nowa, czysta sierść urośnie :evil_lol:
Ale nie mam pojecia, jak się do tego zabrać :roll:

Posted

makot'a;18840911 napisał(a):
Zawsze nie mogę wyjść z podziwu, z jaką precyzją trymujesz te psy! I to między oczami! :-o

Ja wymyśliłam, że Łatiego na lato wystrzygę, bo po wielu próbach doczyszczenia jego sierści uznałam, że chyba łatwiej będzie poczekać na aż nowa, czysta sierść urośnie :evil_lol:
Ale nie mam pojecia, jak się do tego zabrać :roll:

Do takiego trymowania sierść musi "dojrzeć", inaczej psa boli;-)

Montelka doskonale przygotowała Bruna do trymowania - wyjęła mu prawie cały podszerstek, rozczesała sierść i całe szczęście nie kąpała psa:lol:
Brawo Montelka:klacz:

Wstydzę się:oops::roflt:

Posted

Ale łysol ! :loveu:

Monte, widzisz niebawe tak się wprawisz, że sama będziesz go robić ! Pochwała od Sylwii to nie jest taka prosta sprawa :razz:

Posted

[quote name='Justa']Ale łysol ! :loveu:

Monte, widzisz niebawe tak się wprawisz, że sama będziesz go robić ! Pochwała od Sylwii to nie jest taka prosta sprawa :razz:
Oj masz świętą rację - ja nie chwalę na darmo;-) Ale Montelka zasłużyła sobie na pochwałę;-)

makot'a;18841479 napisał(a):
Sierść dojrzała, czy nie - dla mnie to i tak niepojęte, że dajesz sobie z tym radę :D

Daję radę, ale moje palce się już zbuntowały, a został mi jeszcze Lotonek do rwania:-(

Posted

[quote name='Alicja']ale golasek piękny :)
Dziś mam już dwa swoje golaski, z tym, że jeden dopiero w pierwszym stripie;-)

Raper
Przed:

Po:

Gordonek
Przed:

Pierwszy strip

W tle jeszcze ubrany klon Gordona:roflt:

Posted

A ja mam takie pytanie do wszystkich posiadaczy sznaucerów - czy przez pierwszy tydzień ludzie na ulicy nie zaczepiają Was z pytaniem, co się stało psu? :diabloti:
Bo to wygląda makabrycznie wręcz :eviltong: