Doginka Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 I to już koniec spacerku:lol: Zaraz wkleję Bruna zrobionego na łysielca;-) Quote
makot'a Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ooo nie ładnie, co to za lewnistwo, żeby na spacer samochodem jechać? :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 makot'a;18836719 napisał(a):Ooo nie ładnie, co to za lewnistwo, żeby na spacer samochodem jechać? :evil_lol: Do lasu trzeba było kawałeczek dojechać, bo na piechotkę trochę by to zajęło czasu;-) Foty Bruna jutro, bo już padam na ryjek;-)Dobranoc:hand: Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Obiecany Brunek - Montelka zapodaj foty z przed trymowania;-) Quote
makot'a Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Zawsze nie mogę wyjść z podziwu, z jaką precyzją trymujesz te psy! I to między oczami! :-o Ja wymyśliłam, że Łatiego na lato wystrzygę, bo po wielu próbach doczyszczenia jego sierści uznałam, że chyba łatwiej będzie poczekać na aż nowa, czysta sierść urośnie :evil_lol: Ale nie mam pojecia, jak się do tego zabrać :roll: Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 makot'a;18840911 napisał(a):Zawsze nie mogę wyjść z podziwu, z jaką precyzją trymujesz te psy! I to między oczami! :-o Ja wymyśliłam, że Łatiego na lato wystrzygę, bo po wielu próbach doczyszczenia jego sierści uznałam, że chyba łatwiej będzie poczekać na aż nowa, czysta sierść urośnie :evil_lol: Ale nie mam pojecia, jak się do tego zabrać :roll: Do takiego trymowania sierść musi "dojrzeć", inaczej psa boli;-) Montelka doskonale przygotowała Bruna do trymowania - wyjęła mu prawie cały podszerstek, rozczesała sierść i całe szczęście nie kąpała psa:lol: Brawo Montelka:klacz: Wstydzę się:oops::roflt: Quote
Justa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ale łysol ! :loveu: Monte, widzisz niebawe tak się wprawisz, że sama będziesz go robić ! Pochwała od Sylwii to nie jest taka prosta sprawa :razz: Quote
makot'a Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Sierść dojrzała, czy nie - dla mnie to i tak niepojęte, że dajesz sobie z tym radę :D Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='Justa']Ale łysol ! :loveu: Monte, widzisz niebawe tak się wprawisz, że sama będziesz go robić ! Pochwała od Sylwii to nie jest taka prosta sprawa :razz: Oj masz świętą rację - ja nie chwalę na darmo;-) Ale Montelka zasłużyła sobie na pochwałę;-) makot'a;18841479 napisał(a):Sierść dojrzała, czy nie - dla mnie to i tak niepojęte, że dajesz sobie z tym radę :D Daję radę, ale moje palce się już zbuntowały, a został mi jeszcze Lotonek do rwania:-( Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Niewidzialna ręka to także Ty:roflt: - nie wiem, kto zostawił taki ślad wielkiej łapy YETI na zmywarce:roflt: Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Ja mam na podwórku lodową rzeźbę:roflt: Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='Alicja']ale golasek piękny :) Dziś mam już dwa swoje golaski, z tym, że jeden dopiero w pierwszym stripie;-) Raper Przed: Po: Gordonek Przed: Pierwszy strip W tle jeszcze ubrany klon Gordona:roflt: Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 A tak to wygląda od góry;-) Jutro dokończę i podetnę na równo firaneczki i będzie kundel odrastał na cacy:lol: Quote
makot'a Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A ja mam takie pytanie do wszystkich posiadaczy sznaucerów - czy przez pierwszy tydzień ludzie na ulicy nie zaczepiają Was z pytaniem, co się stało psu? :diabloti: Bo to wygląda makabrycznie wręcz :eviltong: Quote
WATACHA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Koleżka to Ci chyba całe podwórko oszczał za karę ;).Podziwiam perfekcję :).Czerwoniutkie bidulki po skubanku. Quote
Recommended Posts