Doginka Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziękuję WSZYSTKIM za życzenia:buzi: Cicho, bo mam straszny młyn w życiu osobistym - taki, że żyć się nie chce:-(, ale i tak chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne, abyście w tę cudowną noc zapomnieli o swoich troskach i przykrościach, aby wszystkie złe chwile zapamiętane przez Was poszły w zapomnienie, a te dobre przeistoczyły się w cudowne wspomnienia w nadchodzącym Nowym 2012 Roku. Quote
Fides79 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 no w końcu się odezwałaś :p Sylwia w takim razie, na Nowy Rok życzę Ci jak najmniej zmartwień, pogody ducha, samaych życzliwych ludzi wokół Ciebie, pomyślności, zdrowia i sukcesów :lol: Quote
Korenia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Życzę rozwiązania wszystkich problemów i dużo szczęścia :)! A jak tam piesy? Quote
Doginka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='Fides79']no w końcu się odezwałaś :p Sylwia w takim razie, na Nowy Rok życzę Ci jak najmniej zmartwień, pogody ducha, samaych życzliwych ludzi wokół Ciebie, pomyślności, zdrowia i sukcesów :lol: Dzięki:lol: [quote name='weszka']Żeby Nowy Rok był lepszy! Dla mnie już nic nie będzie lepsze:sad: [quote name='Alicja']za lepszy nadchodzący rok :knajpa: Chciałabym, oby się sprawdziło;-) [quote name='Korenia']Życzę rozwiązania wszystkich problemów i dużo szczęścia :)! A jak tam piesy? A piesy żyją i mają się doskonale, a oto dowód:lol:;-) Quote
Doginka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Lotinek ze swoją nową zabawką:lol: Quote
Doginka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Skorpion dziś ma już 2 razy zszywany nos:roflt: A to już wariacje z nieodłączną szmatadrą:lol: Quote
Vectra Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 cieszę się , że już jesteś i już bądź - bo się martwiłam !!! Quote
Doginka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='Vectra']cieszę się , że już jesteś i już bądź - bo się martwiłam !!! Wróciłam na trochę, żeby się oderwać od swoich problemów chociaż na chwilę:sad: Quote
Doginka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Zarosły te moje kundle niemiłosiernie:cool3: Quote
Tekla64 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Samej dobroci w tym nowym roku 2012 probelmy sa po to coby je rozwiazywac lub coby z nimi zyc ale nie nimi!!!! czasem trzeba i normalnie bez nich pozyc czego ci serdecznie zycze Sylwus odzywaj sie i nie zapominaj o nas !!! moze nie pomozemy ale napewno pozwolimy sie choc na jakis czas oderwac a to daje dystans itd itp wiec warto jednak hihihi trzymaj sie i twoja trojca!!!!! Quote
weszka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Miło pooglądać chłopaków! Dobrze Magda napisała - podpisuję się wszystkimi ręcami pod tym! Quote
Recommended Posts