Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Zaszaleliście :loveu: Gratulacje !!!
Dziękujemy:lol:
[quote name='Korenia']Brawo :)
Ja mam pytanie do sznauceromaniaków - czy z rodziców p&s może wyjśc cz-s? Nie, prawda?
Dziękujemy:lol: Z takich rodziców może być cz-s, jeśli są przodkowie z innego kolorku;-) Amerykanie często mieszają kolory przy kryciu;-)
[quote name='Fides79']super, GRATULACJE :lol!::klacz::B-fly:

[quote name='WATACHA']Brawo dla chłopaków :)
Dziękujemy:lol:
[quote name='weszka']Wielkie brawa dla chłopaków! Szaleją ostatnio na finałach! Suuuper!

Może tak być jeśli przodkowie są z krzyżowań kolorystycznych i niosą gen innego koloru.
Dziękujemy:lol: O przodkach właśnie też już napisałam;-)
[quote name='Alicja']Brawo :klacz:
Dziękujemy:lol::buzi:

Posted

Justa napisał(a):
A tak swoją drogą - marudziłaś w tej Warszawie, że pierwszy i ostatni raz na pudle stanęłaś i co? :diabloti:
Czekam na foty !!!

Jak również powiedziałam, że na Będzin ubiorę się na zielono, ale ten kolor - czerwony noszę z dumą. Przynosi mi szczęście i jednocześnie reprezentuje hodowlę, gdzie wyhodowano te piękne stworzonka:loveu:

Posted

[quote name='Silky123']Nareszcie zdjęcia z wystawy. :D
Super, gratuluje zajętych miejsc. :D
Dzięki:lol:
[quote name='klaudusia0219']o gratulacje ! :) bardzo dobrze wam poszło ! :multi:
Sama jestem w szoku, że aż tak dobrze:lol:Dzięki za gratki;-)
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jest pudło...brawa :):multi::multi::multi:

śliczny dobek na 3 :loveu::loveu:
[/FONT]
Oj tak, dobcia była piękna i chciała się bawić z Lotinkiem:loveu:

Posted

[quote name='WATACHA']Chyba zmęczona byłaś
http://images8.fotosik.pl/2388/3db12c47f14b4773.jpg

A ja durna chłopaków pochwaliłam, a przecież Ty też kupę dobrej roboty odwaliłaś i dla Ciebie gratulacje :)
Ja zmęczona?:hmmmm: raczej znużona tym deszczem, ale ja jakoś miałam szczęście, bo jak wychodziłam na ring z moimi burkami, to za każdym razem deszcz przestawał padać:crazyeye:
A chłopsiakom pochwała się należała;-) Lotinko w miarę ładnie tym razem chodził - nie to co w Wawce:roflt:
[quote name='Korenia']Dzięki za odpowiedź :)
Polecam się na przyszłość;-):lol:
[quote name='Vectra']no w końcu mam psa w domu , którego możesz wyskubać :diabloti: co Ty na to ?

Gratuluje !!! cieszę się razem z Tobą z sukcesów
A ja na to, bardzo chętnie, ale nie mam gdzie rąk włożyć - jestem urobiona po pachi:roll: Zawiesiłam działalność i poszłam do pracy:lol:
Dzięki za gratki;-):buzi:
[quote name='Saththa']no to i ode mnie gratulacje dla chlopaków i dla Ciebie ;)
Dzięki:lol:
[quote name='kaho']Wielkie GRATULEJSZYN :multi::multi::multi: - kawal dobrej roboty:lol:!
Ło matyju, a kogóż to moje oczy widzą na forum:crazyeye: Kasiu wstawię Holly, ale jeszcze nie dziś:roll: nie mam po prostu siły już i strasznie mnie bolą plecy:sad: połamały mnie korzonki:-(