Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko:loveu: i czekam na dzisiejszą porcję fotek-ja niestety dziś nie na fociłam na spacerze,nawet mi się aparatu nie chciało wyciągać:roll:tylko nie krzyczeć na mnie:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
A czemu mi sie foty nie wyswietlaja:placz:

Spróbuj teraz:razz:

eria napisał(a):
jeee kolejny sznupek !! ile ich tam jest!!! :evil_lol:
Fajna ta akita;)

Ale też fajnie gryzie:razz:
gassira napisał(a):
Witanko:loveu: i czekam na dzisiejszą porcję fotek-ja niestety dziś nie na fociłam na spacerze,nawet mi się aparatu nie chciało wyciągać:roll:tylko nie krzyczeć na mnie:diabloti:

Ja też wrzucam fotki z końca listopada:cool3:

AnkaG napisał(a):
Foteczki jak zawsze fajne. :lol:

:p:p:p

furciaczek napisał(a):
doberek Doginko:loveu:
Jak tam dzionek mija:cool3:

Zmarzłam jak wracałyśmy z kotem:angryy:
Później cały dzionek spałam, wieczorkiem zjadłam rekina - super mięsko:eating:, a teraz na chwilkę wlazłam na dogo, ale zaraz uciekam, bo muszę o 4.00 wstać:mdleje:

Cheritka napisał(a):
Ale się zrobiło u Was super Mikołajkowo,
muszę chyba cos tam poszukać u siebie zimowego ;)
Pozdrawiam Barburkowo ;):multi:

:multi:Ewa w którym miejscu zazwyczaj spacerujesz ze swoimi cudeńkami??:confused:

Karolina_Nett napisał(a):
Po pierwsze! Gratulacje, to jak dopiero za dwa tygodnie jazda to mozesz popić jeszcze :eviltong:. Po drugie - jakie cudaśne fotki, kolejny sznupek :multi:.

Popiję, bo już zaczynam łapać stresa przed wyjazdem na Litwę:shake::drinka:, a przecież jeszcze półtora tygodnia mamy;)

Posted

furciaczek napisał(a):
A po co o 4...ja o 4 to jeszcze nawet nie mysle zeby sie polozyc spac a co dopiero o wstawaniu:evil_lol:
Jadę z gosią - moją kumpelą na egzamin z jazdy - Ona zdaje już drugi raz:placz:, więc pewno mie czeka to samo:angryy:

Mieso z rekina...a fujjj

jest doskonałe, bez ości, soczyste i bialutkie - pychotka

Posted

Doginka napisał(a):
jest doskonałe, bez ości, soczyste i bialutkie - pychotka

Matko swieta egzaminatorzy nie maja serca:shake: egzamin z samego rana cos strasznego...chociaz z drugiej strony pozniej ma sie caaaly dzien na opijanie:evil_lol:

Rekinek to tez zwierzatko...

Posted

furciaczek napisał(a):
Matko swieta egzaminatorzy nie maja serca:shake: egzamin z samego rana cos strasznego...chociaz z drugiej strony pozniej ma sie caaaly dzien na opijanie:evil_lol:
Mają serca, tylko Gosia chciała tak rano jeździć, bo miała do wyboru 6 rano, albo 13.00 - wybrała 6.00:cool3:

Rekinek to tez zwierzatko...

Nioooo i jakie pyszne

Posted

gassira napisał(a):
witam się i trzymam kciuki za koleżanke,może coś to pomoże;)

na pewno się przydadzą - gorzej ze mną, bo nie wiem jak się obódzę w środku nocy:shake:

Posted

Doginka napisał(a):
na pewno się przydadzą - gorzej ze mną, bo nie wiem jak się obódzę w środku nocy:shake:

to nie idz spać!!!!!!!!a co raz się żyje:evil_lol: