Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale wczoraj nie mogłam wejść na dogo:angryy:, a dziś weszłam tylko przez główną str. forum:angryy:

Ja też nie mogłam:angryy:]

i dziękuję wiem kto nas sędziował ;):lol:

Posted

eria napisał(a):
u nas wyszło słońce :crazyeye::multi: ! Nareszcie można się na porządny spacerek wybrać ! :lol:

a u nas jest obrzydliwie:placz:a ja musze po urzędach biegać:placz:

to będzie straszny dzień:angryy:

Posted

eria napisał(a):
u nas wyszło słońce :crazyeye::multi: ! Nareszcie można się na porządny spacerek wybrać ! :lol:

U mnie tez :multi: Tyle że jak wrócę do domu to już pewnie będzie po słońcu :shake:

Posted

u nas doopa nie słońce, a miało byc!!!!

idę na te bękarty jutro, choc Zła jestem, bo eli roth wywiadu udzielał, gdzie bardzo mądrze powiedział, ze jemu to zwisa, czy mówi się oświęcim, czy auschwitz, bo polacy równie winni są holokaustu.... :angryy:

biorąc pod uwagę, ze przeciętny człowiek wiedze zazwyczaj czerpie od gwiazd i gwiazdeczek, kótre uważają, ze ich zdanie jest wiążące i na temat mody i na temat sytuacji na bliskim wschodzie, i na temat historii świata i na temat fizyki jądrowej, to pewnie ten pogląd o polakach ugruntuje sie w świecie dzięki tak znanym i uznanym historykom, jak eli roth...

Posted

[quote name='Doginka']Witam witam. U nas ponuro i pada i zimno i .........a szkoda gadać:roll:
Nie chce się brać aparatu do rąk:shake:

a u nassss słoneckoooo :multi::multi:
niestety musialam oddac lustro i wrocic do starego aparata:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
u nas doopa nie słońce, a miało byc!!!!

idę na te bękarty jutro, choc Zła jestem, bo eli roth wywiadu udzielał, gdzie bardzo mądrze powiedział, ze jemu to zwisa, czy mówi się oświęcim, czy auschwitz, bo polacy równie winni są holokaustu.... :angryy:

biorąc pod uwagę, ze przeciętny człowiek wiedze zazwyczaj czerpie od gwiazd i gwiazdeczek, kótre uważają, ze ich zdanie jest wiążące i na temat mody i na temat sytuacji na bliskim wschodzie, i na temat historii świata i na temat fizyki jądrowej, to pewnie ten pogląd o polakach ugruntuje sie w świecie dzięki tak znanym i uznanym historykom, jak eli roth...

Pomijam historię...
Ola jak pójdziesz na film to przyjrzyj się scenie jedzenia ciastka przez SSmana detektywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cała sala była skupiona, a my z J zaczęliśmy się ryć jak te goopki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jak on mlaskał i jakie miny strzelał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']u nas wyszło słońce :crazyeye::multi: ! Nareszcie można się na porządny spacerek wybrać ! :lol:
Macie farta, u nas deszcz:razz:
[quote name='ariss']a u nas jest obrzydliwie:placz:a ja musze po urzędach biegać:placz:

to będzie straszny dzień:angryy:
Może nie było tak źle, co?:p
[quote name='weszka']U mnie tez :multi: Tyle że jak wrócę do domu to już pewnie będzie po słońcu :shake:
Ale chociaż deszczu nie będzie;)
[quote name='zuzolandia']a u nassss słoneckoooo :multi::multi:
niestety musialam oddac lustro i wrocic do starego aparata:shake:
Uuuuuu, szkoda lusterka:razz: Zazdroszczę słoneczka:p

Posted

Doginka napisał(a):
Pomijam historię...
Ola jak pójdziesz na film to przyjrzyj się scenie jedzenia ciastka przez SSmana detektywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cała sala była skupiona, a my z J zaczęliśmy się ryć jak te goopki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jak on mlaskał i jakie miny strzelał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba, z enie zauważę, bo sie skupię jak inni :diabloti:

http://i36.tinypic.com/am6w5k.jp

niezły jest! dobrze, ze taki mały,a nie np 2 metrowy :roll:

Posted

eria napisał(a):
cosik u mnie pisałaś ,że odliczasz 29 dni ? o co chodzi ??? :cool3::cool3:

no jak to o co???? o Patisonka na słodko chodzi :diabloti::diabloti:

siemnako witam sie i za chwile spadam do pracy :placz:

Posted

zuzolandia napisał(a):

fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:crazyeye:

tak samo reaguję na takie pottttffffory:evil_lol:
weszka napisał(a):
Może i fuuuuj ale jaka precyzja umaszczenia ;)

Umaszczony cudownie, ale jestem w stanie patrzeć na to tylko na fotce;)
eria napisał(a):
cosik u mnie pisałaś ,że odliczasz 29 dni ? o co chodzi ??? :cool3::cool3:

O Matyldo, pomyliłam się, myślałam, że piszę u Zuzolków:diabloti:Chodzi oczywiście o New Moon i o dni jakie pozostały do premiery:loveu:
sleepingbyday napisał(a):
chyba, z enie zauważę, bo sie skupię jak inni :diabloti:

niezły jest! dobrze, ze taki mały,a nie np 2 metrowy :roll:

Phhhy, mały?:crazyeye:On był wielkości mniejszego jaja kurzego:crazyeye:
Nie da się nie zauważyć jak Niemiec mieli w pyszczydle ciacho:evil_lol:
zuzolandia napisał(a):
no jak to o co???? o Patisonka na słodko chodzi :diabloti::diabloti:

siemnako witam sie i za chwile spadam do pracy :placz:

Ty jedna rozumiesz każde słowo bez słów:p 28 dni:multi: - coraz mniej, a ja już umieram z niecierpliwości :roll:

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
http://i36.tinypic.com/2d8jdig.jpg Jak piękniście :loveu:

Fotki!!!:mad::mad::mad:

Fotki będą jak pogoda się poprawi:p
zuzolandia napisał(a):
Mamy to samo zboczenie :diabloti::diabloti:
pragne listopada jak nigdy :eviltong::eviltong:

I to jest prawdziwe zboczenie, bo w innym przypadku obie wolałybyśmy wspaniałe letnie miesiące. Ja po listopadzie dostanę szała na np. czerwiec 2010r:diabloti:(też będę wariować, ale dopiero po listopadzie:evil_lol:)
weszka napisał(a):
A ja mam zamiar obejrzeć dzisiaj ten Zmierzch żeby wreszcie wiedzieć o co biega ;)

Kolejna trafi na listę szaleńców?:pZapraszamy, będzie temat do dyskusji pozapsiej:evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Mamy to samo zboczenie :diabloti::diabloti:
pragne listopada jak nigdy :eviltong::eviltong:

aaa hahha to o to chodzi :evil_lol:

weszka napisał(a):
A ja mam zamiar obejrzeć dzisiaj ten Zmierzch żeby wreszcie wiedzieć o co biega ;)

obejrzyj - ciekawa jestem co powiesz - bo ja obejrzałam bo mnie siostra namówiła, byłam sceptycznie nastawiona, ale ten film jest jakoś tak zrobiony kurcze, że rozumim już emocje dziewczyn :evil_lol: i też czekam na listopad :evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
no wiesz co:mad:ja tam czekam do grudnia:eviltong:

Grudzień to insza inszość:multi::multi: :diabloti:Ale będzie super, nie mogę się doczekać:diabloti: - to w końcu jakie winko preferujemy:razz::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Grudzień to isza inszość:multi::multi: :diabloti:Ale będzie super, nie mogę się doczekać:diabloti: - to w końcu jakie winko preferujemy:razz::evil_lol:

takie co to po nim rewelacyjne nastroje, a na drugi dzień brak kaca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: